Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara powodzenia, czekam na kolejną księżniczkę, przyjemnych snów
Yas współczuję, wiem, jak to jest..
U nas tez masakra.. Patryk niewyraźny.. już w nocy był podejrzany, miałam wrażenie, że próbuje przełknąć śluz a nie może i odkaszluje.. dziś jeszcze gorzej, bo ma też chrypkę.. jestem po rozmowie z lekarzem i jedyne co mi poradził, to inhalacje z soli.. ale i tak jutro jade do lekarza.. mam to utrudnione, bo u rodziców jestem.. a tu medicoveru brak..do tego Patryk nie robił kupy od 2 dni..LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze LARA to juz za moment! Ale ci fajnie ze znasz dzien i godzine
. Trzymam kciuki !!! Nic sie nie boj, wszystko bedzie git
A ja dzisiaj normalnie samopoczucie jakbym wcale nei byla w 40tym tc. Czuje sie jakbym nawet brzucha nie miala. Maly sobie tam czasem cos fiknie ale nie przegina. Lazilam dzisiaj po skalach jak kozka a nie jak kobieta na 6 dni przed porodem. Moze to jakis znak?!
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No Kotka kto wie kto wie
ja na dzień przed porodem tez poszlam ma większy spacer ..
Moj wykąpał małą, potem cycek całkiem długo i Lulu, miejmy nadzieję, ze obudzi się najwcześniej kolo trzeciej..
Ogladalam dziś w lusterku ranę po cięciu, niby szwy wchłaniane, a nitki stercza wszędzie, rozumiem, ze te wystające to odpadna.. Brrr
Jutro pierwsza wizyta u lekarza, a ja nawet nie wiem jak się tam rejestruje ;( -
nick nieaktualny
-
Witam mamusi I brzuchatki
Lara powodzenia I nie boj sie. Bedzie dobrze:-)
Ja dzis mam pedicure na 9:30 a potem spotkanie z tym grymaszacym wiecznie jak rozpieszczony dzieciak klientem...wrrr... lepiej niech mnie dzis nie wkurza bo nie recze za siebie
Milego dnia gangsterki
Edit: moj Marcel idzie dzis do szkoly po dwoch tygodniach ferii wiosennych. Ale bedzie mi sie teskniko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 05:48
-
3 h snu powinno wystarczyć....
Co za emocje!!!! Masakra!!!!
Wiecie.... Z jednej strony fajnie znac datę porodu, a z drugiej jest to niesamowity streesssssssssss
Trzymajcie kciuki!!!!!
W razie możliwości będę dawać znac, co sie dzieje....Nieukowa, Malenq, Pati Belgia, Blondik, Yasmin, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara kciukam niestrudzenie
Jak już cię wybudzą, dadzą małą, dojdziesz do siebie i takie tam... wiadomo, daj znać
Konwi dla syncia też kciuki, żeby szybko wyzdrowiał...
U mnie dramat bo znalazłam rozstępy. I to nie tam gdzie sie spodziewałam, czyli na dupsku i na brzuchu... tymi bym się nie rpzejęła. Mam po "pięknym" fioletowym rozstępie na cyckach POD ssutkiem. Nigdy nie przyglądałam im się od spodu zanadto, a dziś zauważyłam i aż mnie zmroziło. Nacieranie balsamami jednak goowno daje, bo smaruję cyce od 12tc regularnie...
Spieszę właśnie na egzamin z anglika. Kciuki proszę, ale wiadomo, mocniej za LaRęMalenq, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Na ktora LARA ma ciecie? W ogolnym znieczuleniu czy w kregoslup?
Nieukowa wrote:Lara kciukam niestrudzenie
Jak już cię wybudzą, dadzą małą, dojdziesz do siebie i takie tam... wiadomo, daj znać
Konwi dla syncia też kciuki, żeby szybko wyzdrowiał...
U mnie dramat bo znalazłam rozstępy. I to nie tam gdzie sie spodziewałam, czyli na dupsku i na brzuchu... tymi bym się nie rpzejęła. Mam po "pięknym" fioletowym rozstępie na cyckach POD ssutkiem. Nigdy nie przyglądałam im się od spodu zanadto, a dziś zauważyłam i aż mnie zmroziło. Nacieranie balsamami jednak goowno daje, bo smaruję cyce od 12tc regularnie...
Spieszę właśnie na egzamin z anglika. Kciuki proszę, ale wiadomo, mocniej za LaRę
To kciukam za ciebie.
No wlasnie te balsamy to pic na wode pewnie ale jak sie czlowiek nie smaruje to ma wyrzuty sumienia i nigdy nie wiesz jak zle byloby bez. Mowi sie tez, ze rozstepy to rodzinna sklonnosc. Moja mama ani siostra nie mialy rozstepow a ja wygladam jak po wojnie. Moze plec dziecka ma wplyw na to?
Dzis w planie ogarniecie mieszkania i balkonu.
-
Jestem już po przyjęciu, ogólnym wywiadzie i ktg. Małż jeszcze nie wrócił z sekretariatu w którym mnie rejestruje. Heh właśnie zaliczyłam pierwszy obchod
najpierw lekarz i za nim peleton ludkow
a ja sobie siedzę z welflonem i tyle.... Czekam
Yasmin, zgredka, Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ale jaja... Mialam egzamin z babeczka z ktora chodzilam na fitness... 5min i po egzaminie
az sie zastanawiam co sie teraz spieprzy, bo jakos podejrzanie latwo mi wszystko idzie ostatnio...
Blondik prawie padlamciekawe czy studentka oblala ginekologie za takie sensacje
LaRa fajnie ci, chyba bym chciala juz cserwiec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 09:47
zgredka, Blondik lubią tę wiadomość