Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ari, faktycznie brzuszek już masz taki 6-7 miesiąc, chociaż mi teraz po tej poprzedniej ciąży też tak szybko wywaliło że teraz to wszyscy pytają - to do porodu już chyba niedaleko? - tak niecałe 3 miesiące
Arienna lubi tę wiadomość
-
Moja tesciowa jest tak dobra ze az za dobra i to mnie troche drazni choc nie powinno. Trzeba uwazac co sie mowi bo wystarczy mala sugesti a kobita zrywa sie i leci to przyniesc (a jest niepelnosprawna!) albo potem kupi.
Daje rady ale dobre albo sama sie tez krytykuje ze popelnila wiele bledow. na przyklad troche sobei wyrzuca ze za bardzo dbala o czystosc (dezynfekowala klamki nawet) i przez to dzieci maja alergie. Ale i tak jej zosatalobo ostatnio wpadla na pomysl ze musza koniecznie w pokoju wykladzine zmienic (a zmieniali pare lat temu) bo wnuczek nei moze sie na takiej starej i brudnej bawic...A ja akurat wole zeby sie wlasnie bawil na starej, brudnej i wywietrzonej juz z chemii. Musze meza przypilnowac, zeby mial sprawe na oku
.
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
na wieczór mi tak wywala
rano jest względnie miały, a ponoć u dziewczyn o słusznych kształtach widać później
kumpela z roku jest 1,5 miesiąca wyżej i po niej prawie nic nie widać a u mnie taki brzusio
-
Arienna - u mnie bylo naprawde szybko widac brzuch no ale ma to swoje konsekwencje bo uros monstrualnie. Jak tego nei widze z przodu i jak patrze na brzuszek z gory to nie widze nic specjalnego. Ale wzbudzam zawsze ogolna sensacje w towarzystwie (bo mnie widza z boku) i pytania czy to napewno tylko jedno. A to przez to ze nic nie poszlo w inne czesci ciala, dupka zostala w miare mala, nogi tez nie specjalnie przytyly, wiec cale 15kg w wodzie i brzuszysku hehe.
Dobra ide uskutecznic akcje przesadzania kwiatkow na balkonie a potem ogarne mieszkanie!Arienna lubi tę wiadomość
-
Ari ślicznotko
brakuje mi brzuszka buuuu
Freju, żeczywiście łańcuszki oraz wisiorki i medaliki to może jeszcze wcześnie. Ale kolczyczki to moim zdanie będzie szybko nosiła. Choć to w dużej mierze zależy od rodziców kiedy jej uszka przebiją. Moja Kinga dostała 2 pary kolczyków i łańcuszek, z tym że chrzestna wybrała łańcuszek grubszy i świadomie z przeznaczeniem gdy będzie panienkąChciała żeby mała pamiątke miała.
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:A czemu to tak?
Jakieś uroki?
Bo tak wczoraj się zastanawiałam właśnie jak sterczała nad nią i się gapiła godzinę i powtarzała "jaka ona śliczna".
ja na pierwszą wizytę teściowej ubrałam czerwone body heheheArienna, Krokodylica, Freja lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A czemu to tak?
Jakieś uroki?
Bo tak wczoraj się zastanawiałam właśnie jak sterczała nad nią i się gapiła godzinę i powtarzała "jaka ona śliczna".a skoro teściowa tak Cię wkurza to da jej to do myślenia bo przesąd na pewno zna
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Freja - pieluchy.
Tego nigdy za wiele.
Moja teściowa ma u siebie taki sterylny porządek że można z podłogi jeść więc to na pewno też u mnie jest minus, bo może gdzieś kurz dojrzała.
Wczoraj usłyszałam więcej genialnych myśli ale szkoda się nad tym rozwodzić.
Arienna ładny brzuś.
Freja, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLara trzymam kciuki,, aby wszystko sie wyjasnilo i bys szybko tulila swoja mala.
Ari piekny brzusioja mam duzo mniejszy, ale juz widoczny
Kroko rozumiem i tez sie boje takiej sytuacji
Malenqu dzieki za wyjasnienie o co chodzilo z ta czerwienia...
Psotka hehe niezle z tym brzuszkiem, ja sie troche moim malym martwilam, ale kolezanka mi mowila, ze ona tez tak miala a pozniej jej wyskoczyl wiekszy od przecietnego wiec jeszcze przegonie inne dziewczyny
Blondik niektorzy sa niepowazni powinni dwa razy pomyslec zanim cos powiedza.
Mi wczoraj kolezanka opowiedziala wstrzasajaca historie odnosnie jej synka .
Po dwoch tyg. Od jego narodzin poszli do pediatry z malym. Pani doktor popatrzyla na niego i mowi, chlopiec ma zespol dawna. Kolezanka mowi ze ja zamorowalo i meza tez spojrzeli na siebie i zaniemowili. Zadzwonil tel i pani dr odebrala i wyszla i zostawila ich z tym. Poczym wrocila spojrzla na tate malego i mowi, a nie wydawalo mi sie ma taki dziwny wyraz twarzy po tacie.
Boszeee co za kobieta???!!!
-
Dostalam wyniki watroby. Wszystko ok
To moze znaczyc ze swiad skory na rekach i nogach albo sobie wmawiam (czyli swedzi faktycznie ale to psychika mi tak dziala) albo poprostu mam sucha skore?) a swedzenie brzucha to jednak chyba ten PUPP musi byc bo masc mi pomoglaKrokodylica lubi tę wiadomość