X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Freja Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari, faktycznie brzuszek już masz taki 6-7 miesiąc, chociaż mi teraz po tej poprzedniej ciąży też tak szybko wywaliło że teraz to wszyscy pytają - to do porodu już chyba niedaleko? - tak niecałe 3 miesiące :)

Arienna lubi tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tesciowa jest tak dobra ze az za dobra i to mnie troche drazni choc nie powinno. Trzeba uwazac co sie mowi bo wystarczy mala sugesti a kobita zrywa sie i leci to przyniesc (a jest niepelnosprawna!) albo potem kupi.
    Daje rady ale dobre albo sama sie tez krytykuje ze popelnila wiele bledow. na przyklad troche sobei wyrzuca ze za bardzo dbala o czystosc (dezynfekowala klamki nawet) i przez to dzieci maja alergie. Ale i tak jej zosatalo ;) bo ostatnio wpadla na pomysl ze musza koniecznie w pokoju wykladzine zmienic (a zmieniali pare lat temu) bo wnuczek nei moze sie na takiej starej i brudnej bawic...A ja akurat wole zeby sie wlasnie bawil na starej, brudnej i wywietrzonej juz z chemii. Musze meza przypilnowac, zeby mial sprawe na oku ;).

Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na wieczór mi tak wywala :) rano jest względnie miały, a ponoć u dziewczyn o słusznych kształtach widać później :P kumpela z roku jest 1,5 miesiąca wyżej i po niej prawie nic nie widać a u mnie taki brzusio :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna - u mnie bylo naprawde szybko widac brzuch no ale ma to swoje konsekwencje bo uros monstrualnie. Jak tego nei widze z przodu i jak patrze na brzuszek z gory to nie widze nic specjalnego. Ale wzbudzam zawsze ogolna sensacje w towarzystwie (bo mnie widza z boku) i pytania czy to napewno tylko jedno. A to przez to ze nic nie poszlo w inne czesci ciala, dupka zostala w miare mala, nogi tez nie specjalnie przytyly, wiec cale 15kg w wodzie i brzuszysku hehe.

Dobra ide uskutecznic akcje przesadzania kwiatkow na balkonie a potem ogarne mieszkanie!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari ślicznotko :) brakuje mi brzuszka buuuu :(

Freju, żeczywiście łańcuszki oraz wisiorki i medaliki to może jeszcze wcześnie. Ale kolczyczki to moim zdanie będzie szybko nosiła. Choć to w dużej mierze zależy od rodziców kiedy jej uszka przebiją. Moja Kinga dostała 2 pary kolczyków i łańcuszek, z tym że chrzestna wybrała łańcuszek grubszy i świadomie z przeznaczeniem gdy będzie panienką :) Chciała żeby mała pamiątke miała.

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    kroko- na wizyty teściowej ubieraj małą na czerwono

A czemu to tak?
    Jakieś uroki?
    Bo tak wczoraj się zastanawiałam właśnie jak sterczała nad nią i się gapiła godzinę i powtarzała "jaka ona śliczna".

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A czemu to tak?
    Jakieś uroki?
    Bo tak wczoraj się zastanawiałam właśnie jak sterczała nad nią i się gapiła godzinę i powtarzała "jaka ona śliczna".
    tak Krokusie, uroki coby mała potem grzeczna była po takiej wizycie...
    ja na pierwszą wizytę teściowej ubrałam czerwone body hehehe

Arienna, Krokodylica, Freja lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A czemu to tak?
    Jakieś uroki?
    a potem dziecko płakało- ludzie potrafią takie rzeczy robić nieświadomie :P a skoro teściowa tak Cię wkurza to da jej to do myślenia bo przesąd na pewno zna :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja - pieluchy. :) Tego nigdy za wiele. :)
    Moja teściowa ma u siebie taki sterylny porządek że można z podłogi jeść więc to na pewno też u mnie jest minus, bo może gdzieś kurz dojrzała.
    Wczoraj usłyszałam więcej genialnych myśli ale szkoda się nad tym rozwodzić.

Arienna ładny brzuś.

Freja, Arienna lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny nie pomyślałam o tym wczoraj, znaczy przeszła mi przez myśl czerwona kokardka ale dopiero jak już teściowa sterczała nad wózkiem...
    Trzeba by to naprawić. :)

Malenq lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam Kindze kilaka takich malutkich czerwonych różyczek na szydełku i przypinam jak broszkę na małej agraweczce

Konwi, a jak tam kupki Patryka? zjedz kilka śliwek suszonych to go ruszy. U nas podziałało

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara trzymam kciuki,, aby wszystko sie wyjasnilo i bys szybko tulila swoja mala.

Ari piekny brzusio :) ja mam duzo mniejszy, ale juz widoczny :)

Kroko rozumiem i tez sie boje takiej sytuacji :/
    Malenqu dzieki za wyjasnienie o co chodzilo z ta czerwienia...
    Psotka hehe niezle z tym brzuszkiem, ja sie troche moim malym martwilam, ale kolezanka mi mowila, ze ona tez tak miala a pozniej jej wyskoczyl wiekszy od przecietnego wiec jeszcze przegonie inne dziewczyny :)

Blondik niektorzy sa niepowazni powinni dwa razy pomyslec zanim cos powiedza.
    Mi wczoraj kolezanka opowiedziala wstrzasajaca historie odnosnie jej synka .
    Po dwoch tyg. Od jego narodzin poszli do pediatry z malym. Pani doktor popatrzyla na niego i mowi, chlopiec ma zespol dawna. Kolezanka mowi ze ja zamorowalo i meza tez spojrzeli na siebie i zaniemowili. Zadzwonil tel i pani dr odebrala i wyszla i zostawila ich z tym. Poczym wrocila spojrzla na tate malego i mowi, a nie wydawalo mi sie ma taki dziwny wyraz twarzy po tacie.
    Boszeee co za kobieta???!!!

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam wyniki watroby. Wszystko ok :)
    To moze znaczyc ze swiad skory na rekach i nogach albo sobie wmawiam (czyli swedzi faktycznie ale to psychika mi tak dziala) albo poprostu mam sucha skore?) a swedzenie brzucha to jednak chyba ten PUPP musi byc bo masc mi pomogla

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki to znowu ja :D Tęskniłyście????? :D

Yasmin, Nieukowa, Biedroneczka83, Misi@, Krokodylica, Blondik, LaRa, konwalianka, beszka, Malenq, Lili83, MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik no proszę Cię... Masakra

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeeeesc Anuska :D nowo ba! Pytanie!

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym razem zostaję z Wami do samego porodu a nawet dłużej :) I nigdzie się stąd nie ruszam :P

Freja, Misi@, Arienna, Krokodylica, Blondik, LaRa, konwalianka, Lili83, MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska aaaaaaa moje gratulacje wiedziałam ze cos jest na rzeczy jupii witaj i zostan do konca swiata i jeden dzien dłużej

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Anuska :)

Anuśka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak trzymać Anus

Anuśka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 758 759 760 761 762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ