Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie tak w konia robic ciężarną wrr z tymi lekarzami
ja mam dzis zamet włąsnie jem obiadek ogarniam papiery do becikowego dzwoniłam do ksiegowej
masakra chyba zaraz sie położe bo wymiekam dzis
Freja trzymam kciuki za wizyte
Kroko co za tesciowa skąd ja to znamwystarczy czerwona kokardka przy łóżeczku
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hejka dziewczyny
zagladam tylko zobaczyc co u was i spadam... od rana mam taki zapierdziel ze juz padam na pysk... a jeszcze lekcje z dziewczynkami i wogule mam wszystkiego dosc ostatnio...
Lara czemu CC? bo naprawde nie chce mis ei wracac kilka stron do tyłu..?
Anuska Gratulacjepiekny bedzie prezent rocznicowy
pozdrowionka mamuski
a i Malenq odpisze ci tam na watku zeby nie zasmiecac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 14:59
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
o matko ale sie objadłam
a ja dzis dostałam od kolezanki zioła przygotowanie do porodu z baby&mama i zioła na laktacje i spokojny powrót do formy
plus balsamy przeciw cellulitowi dla kobiet ciązy i olejek tołpahelenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dostałam kroplówkę przeciwbólowa, czekam jak malz przywiezie mi ostatniego kebaba i pójdę spać, może dzis dłużej pospie niż 3 godziny
Choc mam taka adrenalinę ze na ta chwile spać mi sie nie chce, tylko głowa mnie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:19
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Hej hej zaglądam w wolnej chwili jak Zosia śpi i co ja widzę Anuska! Kochana serdecznie gratuluję i zaciskam kciuki ♡
Freja Powodzenia na wizycie!
Kroko znam ten ból i ten typ nie dogodzić zawsze będzie źle...kokardą i olać
Misi@ za Ciebie również kciukam
Lara oczywiście powodzenia bądź dzielna i smacznego kebaba
Konwi zdrówka kochana! Żeby już było dobrze
No i Kotka za Ciebie tez kciuki zaciśnięte
Jeśli kogoś pominelam Przepraszam ale nie ogarniam za dużo piszecieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:24
Krokodylica, Misi@, Anuśka, cati lubią tę wiadomość
-
Konwalia dziewczyny polecały bardzo kompot z jabłek - pij, ponoć działa rewelacyjnie.
O tym Trilac plus też słyszałam, że jest super, ale ja bym to jednak skonsultowała z lekarzem.
Lara co za rollecoaster w tym szpitalu.
Hehe smacznego kebaba.
Jak ostatnio byłam w szpitalu to cała nasza sala ciężarówek wpitalała frytki.Tylko zdjęcie zrobić.
-
Nieukowa jak Twój kciuk?
Misia jak zdrówko?
A lekarz to Cię nieładnie potraktował.
Pati hehe dziecko na nerce, pamiętam te bóle.
Biedro super fura dla dziecia.
Meniek Maja mi się bardzo podoba.
Yasmin jak Kinga? Uspokoiła się?
Biedroneczka83, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Joł joł joł...
Walnęłam w kimę po egzaminie i tak mi się 4h spało ;/ Jakiś popieprzony dzień, pizga u nas jak w kieleckiem... Teraz próbuję się ogarnąć życiowo...
LaRa jak widać służba zdrowia figle płataSmaka mi zrobiłaś na kebab, ale skoro jednak go nie zjesz to i mnie łatwiej żyć :}
Kroko teściową do studni. Jak ja się cieszę że mam normalnych teściów... mój własny ojciec co prawda czadu daje, ale on się w opiekę nad Radkiem nie zaangażuje więc (oby) będzie święty spokój.
Paluch... hmm. Już mnie nic nie bolało i znowu się oparłąa na tej ręce całym ciałem. Znowu mi przeskoczył, pyknął, wrócił na miejsce a ja we wrzask... teraz trochę napieprza a ja się boję czy sobie stawu nie uszkodziłam ;/ Także chyba to skonsultuję ortopedycznie...
Pochwalę się: wyprawka skompletowana! (poza mebelkami). I torba do szpitala prawie spakowana
Teraz jeszcze 6 tygodni relaksiku, opalania, spacerków i można rodzić!
Anuśka: już na OF pisałam że winszuję, teraz zostaniesz tu z nami aż Przemek nie zda maturyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 17:20
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLara smacznego...
dobrze, ze mozesz jesc
Kroko mam nadzieje,ze polozna Cie uspokoila i nie bedziesz sie przejmowac gadaniem tesciowki.
Ja srednio sie czuje, mam czerwony bolacy nos, kaszel..spalam tylko 3 godziny bo boli mnie glowa, ale juz miesnie i plecy mnie nie bola, wiec chyba jest jednak lepiej...
Najgorsze bylo to, ze ten lekarz, w szpitalu robil mi usg rozmawiajac z kims przez tel. Ale o tym nie mowie mezowi, bo by sie wkurzyl. Za to w czwartek ide prywatnie na polowkowe moze on mnie uspokoi, bo tamten tylko podal wymiary i powiedzial, ze cos ze stopka szpakowata czy cos i serduszko male i nie moze zbadac..wg mnie nie chcialo mu sie. bylam ostatnia nadprogramowa pacjentka. Nie sluchal co mowie, ale i tak odkad odmawiam nowenne pompejska jestem spokojniejsza i czuje, ze bedzie dobrze
Smoczku dziekuje za kciuki..ja odmawiajac nowenne pamietam o wszystkich staraczkach i wszystkich gangsterkach zaciazonych i tych po porodzie tez
Edit.
Neukowa gratuluje! Idz do tego ortopedy skonsultuj..oj biedna TyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 17:43
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A my mialysmy dłuższa drzemie, obudziłam się z kamieniem zamiast piersi, ale mała juz mnie poratowala. Zaraz ja chyba zwerandujemy na 20 min.
A ja zabiore się za odkurzanie
Bylam na chwile w pracy z małą złożyć dokument zw szpitala odnośnie macierzyńskiego, panie zachwycony małą no i zdziwione, ze tak szybko się ruszam po porodzie -
Po odwiedzinach malza, pysznym obiadku, i expresowym obchodzie zaleglam w łożu szpitalnym
jeszcze przedemna mycie i dluuuuga noc
Jedna z położnych ciagle mi mowi zeby nic nie jeść bo skurcze sie pojawiły na ktg i nie wiadomo co bedzie... W każdym razie czekam na poranek. -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Lara to słuchaj położnej bo może nawet w nocy powitasz małą dzieci lubią rodzic sie nocą
ja wcinam kefirek z biedy
po soku pomaranczowym mam zgage
Lara no to czekamy z niecierpliwoscia