Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia, zdrowka dla synka !!!
Ja po ktg, skurcze sa, których ja nie czuje, jak tylko coś sie zacznie dziać to mnie biorą do ciecia...
Powiedzcie mi: jak usnąć w szpitalu? Bo chyba czeka mnie nieprzespana noc -
konwalianka wrote:Dziewczyny, obrzęk krtani, dochodziło do zamknięcia. Mały dostaje sterydy. Nie ma głosu, płacz to zawodzenie, kaszel jakby go dusilo..
O jejku straszne. Jakies chorobsko tak? Oby szybko wrocil do zdrowia!
A moj sie strasznie wierci w srodku, caly brzuch mi faluje, meczace to troszeczke, zwlaszcza ze chce isc spac, choc czuje jakis wewnetrzny niepokoj.
LARA - zatyczki do uszu. -
Konwalianko, wspolczuje bardzo. Moj bart jako dziecko mial to czesto. Po dlugim czasie lekarze doszli do wniosku, ze to na tle alergicznym i faktycznue, jak zaczal brac leki na alergie przeszlo mu....
Ponic make dzieci do 6 mies.nie powinny chorowac na infekcje wirusowe. Dostaja orzeciwciala w ostatnich tyg,ciazy poprzez lozysko. Jedynienwczesniaki sa bardziej podatne, bo wystarczajacej ilosci przeciwcial nie otrzymaja. Mowil mi o tym znajmomy lekarz Polak oraz artykul jakiegos doktorka nirweskiego czytalam. Nie wiem czy to prawda. W sumie moi synowi pierwsze infekcje wirusowe mieli pi skonczonym 6 mies.zycia, ale moze to byl przypadek..
Lara, jutro puekna data na narodziny
Btw moj najstarszy jutro konczy 6 lat....alez to zlecialo. 6 lat temu o tej porze juz od kilku godzin meczylam sie z porzadnymi skurczamiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Psotka, zmieniłaś suwak?
Heh mi tam czyjeś chrapanie nie przeszkadza, boje sie ze to ja będę chrapać ;(
Zmienilam bo jutro dzwonie do szpitala i im mowie, ze sie nei stawie w piatek na wywolywanie, zeby mi czas chociaz do terminu z om dali.
kurde jednak mnie wszystko swedzi. Brzuch smaruje ta mascia ale innych czesci ciala juz nie bo to nie jest taka calkiem nieszkodliwa substancja i przenika do krwi a potem do dziecka. Swedza mnieprzedramiona i lydki, czasem tez uda i ramiona, pod pachami a nawet cycki! Wysmarowalam wlasnie nogi i rece balsamem- moze to poprostu sucha skora? Wyniki watroby dobre wiec ja juz nei wiem co to -
Leze po ktg, skurcze ładne sie rysują, nawet jeden po 90 podszedł, ale ja nie czuje....
Powiedzieli ze na bank cc dzis ale godziny podać nie podadzą
Wiec muszę czekać
Miłego dnia! -
Lara tzrymam kciuki
Dziewczyny ja chyba jednak nie zostanę z Wami tak długo jakbym chciałaZrobiłam dzisiaj kolejny test i kreseczka jest lekko jaśniejsza od wczorajszej
Tempka też trochę spadła
Lecę na betę dzisiaj bo w razie leczenia muszę udokumentować spadek bety
-
Anska
Kreski moga sie roznic, zaleznie od tego ile pilas wczoraj i jaki test ci aie trafi! Wierze se bedzie dobrze, ale idz na bete dla spokoju... Powodzenia!
Ja sobie jade do gina na nfz. Raczej nic odkrywczego nie powie, ale pewnie zrobi ostatnie usg.
Dzis mam w planie nie przespac dnia, tylko posadzic kolejna porcje pomidorow, dpjsc do ladu z ciuszkami Radka, posprzatac w lazienkach... Tyle dobrego... Ale najpierw wizyta, a potem kebabnie odpuszcze LaRa takiego smaka mi zrobilas!
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Beszka, może by się zgadzało, bo Patryk to wcześniak ale nie aż taki.. Nie wiem, jego złapało.. Modlę się aby móc innego nie złapał..
Lara dziś piekna data na urodziny. Tych skurczy kochana się nie czuje, ale poczujesz, bo mam nadzieje ze dążą do tego, bo to lepiej dla małej by wiedziała że zaraz wyjdzie
Anuska, to nic jeszcze nie znaczy. Trzymam kciuki za betęAnuśka lubi tę wiadomość
-
Lara dziś tez piękny dzień na poród
Konwalio trzymam kciuki za małego.
Beszka oby ta laktacja ruszyła juz.
Dla pozostałych mam miłego dnia
Anuska mam nadzieje ze beta Cie uspokoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 08:29
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Hej, nie mam póki co czasu was dokładnie doczytać
Anuśka trzymam kciuki, aoby było dobrze, LaRa - również trzymam kciuki - a więc to dziś już bbędziesz miec maluszka w ramionach - super, tylko jeszcze cierpliwości
Psotka - współczuję swędzenia, mnie od dwóch dni tak swędzi w miejscu wkłucia - i nie wiem czy to po zastrzyku czy to kolejne rozstępy, choć myślałam że już mam tyle skóry w zapasie że starczy :]
Byłam już rano podpisac umowę w przedszkolu na dyżur i na przyszły rok, pranie się pierze, papiery uporzadkowane, pomysł na obiad jest (schabowe się rozmrażają) teraz zmykam do pracy L4 zawieźć i do sklepu z dewocjonaliami - po szatkę i obrazek z aniołem stróżem - to jako pamiątka
jak ogarnę to się odezwę bo jeszcze wieczorem zebranie a młodem u plac zabaw obiecałam bo ładna pogoda
buziaki i miłego dnia
Lara trzymaj się dzielnieAnuśka lubi tę wiadomość
-
hej laseczki
piekna pogoda dziś
idealna d rodzenia dzieci
Lara trzymam kciuki
Anuska za Twoją BETE kochanie też- kurcze musi byc dobrze :*
jutro wybieramy się z mężem prywatnie na USG żeby biedak swe dziecię mógł zobaczyć(mój gin przyjmuje do południa tylko) mam nadzieję że zobaczymy płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:15
Misi@, Anuśka, LaRa, Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Matko, ledwo żyję, mała się obudziła pi północy i do 3 nie spała, pod koniec z godzinę próbowała łapać pierś i opuszczała, właściwie zeszło tak do teraz, wreszcie zassala..
Spać!!!
Lara, Anuska: trzymam kciuki
I za wszystkie dzisiejsze USGAnuśka lubi tę wiadomość
-
Jutro idziemy do pediatry. Będę się domagać zaklejenia tej przepukliny bo jej niebawem jelito całe wyjdzie na zewnątrz. Juz wystaje na 3cm a oni nic! Do tego te piekielne bóle podczas jedzenia... Ogólnie dziś dół. Nie wiem kiedy mojemu dziecku się zacznie normalne życie. Od urodzenia cierpienie.
-
Konwi zdrówka dla małego żeby szybko leki poskutkowały
Laruś dziś wielki dzien kochana trzymam kciuki mocno
Anuśka nie trac nadziei kochana ja zaciskam kciuki bo to różne testy i moze dlatego spokojnie musi byc ok
co do wizyt w szpitalu u mnie był maż co zrozumiałe na drugi dzin na chwilke wpadli moi rodzice i moja nieżyjąca już dobra kumpela z podstawówki i tyle nie chciałam pielgrzymek hehe teraz tez nie chce nawet nie wiem czy Zuze beda przywozić chyba wole w domku na spokojnie dziewczynki ze sobą zapoznacAnuśka lubi tę wiadomość
-
Konwalianko, zdrowia dla Patryczka
Yasmin, nie daj sie lekarzom i walcz o lepsze samopoczicie Kingi.
Lara trzymam kciuki i czekam na zdjęcia kruszynki
dziewczyny, kiedy poczułyście pierwsze ruchy? te tzw. motylki, bąbelkiYasmin lubi tę wiadomość