Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ok
hehe dziś pól dnia przespałam
idę zaraz po składniki, bo dziś na obiadek domowa pizza
i dziś wieczorem będę zamawiać spodenki ciążoweWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 14:03
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Lara gratulacje
Piękne imię ma Twoja córeczka
Ja nie wytrzymałam i zaraz po becie pognałam do mojej ginkiPowiedziała, że nawet nie będzie mnie badać i że ja też mam tam paluszków nie pchać. W piątek mam powtórzyć betę i w poniedziałek do niej na wizytę z wynikami. Powiedziała że skoro bóli @owych nie ma to mam się relaksować, nie forsować i nie czytać internetów
A jeśli pojawi się plamienie to natychmiast mam przyjechać. Kocham ją, uspokoiła mnie bardzo
LaRa, Krokodylica, Yasmin, MANIEK, Arienna, Nieukowa, Pati Belgia, beszka, Lili83, Freja lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczynki za gratulacje
Mała to wykapany tatuś
Zabieg wspominam bardzo miło, wesoło i na luzie
Teraz jest trochę gorzej bo boli mnie wszystko!
Malz zachwycony córcia, dumny
Teraz zawiózł księżniczkę do niemowlaków, wysłałam go do domu a ja mam ochotę sie przespać
Foty małej na fbAnuśka, Krokodylica, Biedroneczka83, Yasmin, Misi@, MANIEK, Nieukowa, Malenq, Pati Belgia, Lili83, Blondik, Freja lubią tę wiadomość
-
Nie wytrzymałam i siknęłam przed chwilą. Trochę jestem spokojniejsza
Nr 1 to wczorajszy poranny
Nr 2 to dzisiejszy poranny
a ten z różową końcówką to zasikany przed chwilą...
LaRa, Krokodylica, Yasmin, Smoczyca1, Misi@, zgredka, MANIEK, Malenq, Pati Belgia, beszka, Lili83, Blondik, Freja lubią tę wiadomość
-
zgredka ja biore codziennie multiwitamine.
konwalia jejku, zdrówka dla Małego
Anuska trzymam kciuki za Ciebie aby bylo dobrze i zeby fasol byl silny! Ciesze sie ze masz taka ginke. Kreska 2 wcale nie jest jasniejsza od 1.A 3 to juz w ogole super mocna.
Yasmin szkoda mi Twojej corci, powiedz ze chcesz zeby zakleili i koniec.
Blondik pierwsze ruchy w 20tc poczulam.
Smoku bobotic spokojnie mozesz podawac, ja mojej podawalam od 2,5 tygodnia zycia ale polowe dawki, polozna mowila ze jak najbardziej moge.
Lara gratuluje Ani!Anuśka, Yasmin, LaRa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A i dzis mam pierwsza rocznice slubu.
Mialam isc na spacer z Mala i cos kupic mezowi ale jest taka pogoda u nas ze nie wychodzimy na pole i nic dla niego nie mam.Tylko my, staruszki, mamy dzisiaj 14 rocznicę
Najlepszego Kochana
Yasmin, Misi@, LaRa, Krokodylica, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Kroko gratki pierwszej rocznicy
Anuśka juz ci na różu pisałam gratki a teraz śpij spokojnie
Lara ty tez odpoczywajjuz niebawem staniesz na nogi
a ja mam zaświadczenie od pierwszego gina do becikowego uff myslałam ze bedzie fochował ale spoko był miły i nie marudził i powiedział ze czeka na mnie na porodówce w lipcua i że mają ten i mam sobie przyjść pooglądać blok porodowy wiec jak bede na usg skorzystam na bank
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Jak mi dół przejdzie to może Wam tę przepuklinę pokażę, ale nie ma na co patrzeć a mi przy każdej zmianie pieluszki serce pęka. Czuć pod palcami lub gdy ją przytulę każdy bąbelek przelatujący przez to jelitko bo dzieli nas tylko cieniutka skórka
Blondik, ja czułam ruchy w 16 tyg
Malenq wszystkiego dobrego z okazji tej pięknej rocznicyja znam tylko termin w przybliżeniu. Tydzień cały będę świętować hehe
Krokuśnie daj się kochana Ja się o to zaklejenie proszę od 6 tygodni
ale Kinga miała ten "żabi brzuszek" i nie można było. Chyba jeszcze go troszkę ma, ale trudno. Kupiłam 2 rodzaje plastrów już miesiąc temu
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Ale dzień. Moja ukochana kuzynka się dziś też urodziła (20 lat temu)
BiedroneczkoKinga bardzo lubi przeglądać książeczki. Ma już swoje ulubione oraz ulubione w nich strony. Gapi się na nie czasem 30 min jak ją nic nie boli
i lubi słuchać walca wiedeńskiego i marsza radeckiego
(to po tacie)
NieukowaTy się na GBSa umawiasz?? toż to już końcówka
ale zleciało
Anusiaściskam, piękne testy. Jak tak wyraźnego nie miałam
i moje najlepsze życzenia z okazji rocznicy. A najbardziej, zeby ta biała sukienka ujrzała słonko tego lata
Mnie odwiedziła mama zostanie parę dnijest mi weselej i lżej teraz. I mam czas na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 16:26
Anuśka, Nieukowa, Krokodylica, Malenq, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Kroko Wszystkiego naj dla Was
Anuska jeszcze raz gratuluję i ściskam mocno!
Położna mi doradziła ze bobotic na mojego wielkoluda jest za słabymam Viburcol jej dziś dać plus bobotic...dobrze ze położne działają tez na odległość
Lara jeszcze raz gratki!LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara gratuluję Ani:)
Anuśka no książkowe testy:) czekam na relację : jak zareagował mąż i Twój (dorosły) już syn:)
Kroko i dobrze że teściowa słyszała może się uspokoi i pomyśli o tym że jej rady są zbędne.
Yas kciukam za Kinie...śliczna ona jest:)
Jubilatom i wszystkim świętującym dziś każde okazje wszystkiego dobrego.
a u mnie....cholera znów powiew moczu dodatki..kuffffa po antybiotyku jestem i dalej goowno i znów muszę brać antybiotyk aaaaaaaaa nie wiem już jak mam się tego pozbyć.LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dzięki dziewczynki
Wszystkiego dobrego i duzo miłości na Wasze rocznice dziewczynki - Anuska i Kroko
Blondik, ja poczułam ruchy motylka w ok 22 tc
Przespałam sie, dostałam magiczna strzykawkę przeciwbólowego środka i jest lepiej
Tęsknie tylko za maluszkiem, ale póki tatuś nie przyjedzie to jej nie zobaczęKrokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:
Anuśka no książkowe testy:) czekam na relację : jak zareagował mąż i Twój (dorosły) już syn:)
Maniek ogólne szczęście zapanowałoMałż aż miał łzy w oczach, Zuza biega po domu w podskokach i podaje mi wszystko żebym nie musiała wstawać
Tylko Piotrek nie ma siły się cieszyć bo ma 39,4 gorączki i ledwo na oczy patrzy. Muszę go jutro wywieźć do lekarza...
Krokodylica, Misi@, zgredka, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość