X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc malz zasnal z Zuza ;)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wstałam po drzemce i pić mi się mocno chce (piję jak skacowany żul ;) ) Wpadłam tylko życzyć dobrej nocki zwłaszcza Tobie Lara, bo to pierwsza po rozpakowaniu :)
    MANIEK wrote:
    Groszku beta super :) tzn ze na boże narodzenie bedxie nowy członek rodziny :)
    Super ze dzieci Cie tak wspierają i troszczą się o Ciebie :)

Pati namowilas mnie idę do wanny a potem łóżko.
    Maniuchna termin mam na 29 grudnia :) Rozkręcę tam imprezę sylwestrową ;D

Dobranoc Wam :)

LaRa, Malenq, MANIEK, Pati Belgia, Freja, Krokodylica lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, Hehe Anuska to będzie impreza :)

Nieukowa skoro mamy Anuske to męża do studni.
    Lara odpoczywaj i oby laktacja ruszyła os razu :)

Anuśka, Freja lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie kochane:-)

Lara jak pierwsza noc po cc?

Milego dnia gangsterki :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Życzę paniom miłego dnia ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry trochę zdubluję wpis ale tak się uśmiałam z rana że muszę Wam to napisać :D
    Moja tempka wróciła na właściwe miejsce i małż jak zobaczył wykres stwierdził, że to było drugie zagnieżdżenie i będą bliźniaki ;D Urechotałam się do łez :)
    Zostawiam Wam duuużo dobrej energii i zmykam z młodym do lekarza bo gardło ma całe opuchnięte i gorączkę wysoką :/
    Buziole :)

Nieukowa, PsotkaKotka, Pati Belgia, Freja, Yasmin, Biedroneczka83, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek studnia nir wchodzi w gre, bo kto wtedy ten pokoj ogarnie :) dostalam wczoraj przeprosinowa latte machiato. Chwilowo mu wybaczam ale obiecal wziac urlop i skonczyc po majowce.

Anuska widze ze powera dostalas! I dobrze, korzystaj poki go masz! Ja mam dzis w planach mycie lazienek, spacerek i pakowanie ubranek do szafy. I sadzenie ziol :)

Anuśka, MANIEK lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz zabiore sie za malowanie paznokci u stop (wreszcie), wiedzę z laseczka na gebie potem będę leżeć z książką, a po południu pójdę z małą na pierwszy spacer...do kosmetyczki ;)

PsotkaKotka, Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Noc u nas super, wyspalam sie :) teraz siedzimy i sie karmimy :) mała ładnie ssie wiec coś sie ruszyło :)

PsotkaKotka, Blondik, beszka, Arienna, Pati Belgia, Freja, zgredka, Nieukowa, Yasmin, Biedroneczka83, Anuśka, Krokodylica, Misi@, MANIEK lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Chyba zdazaja mi sie skurcze przepowiadajace. Nie jestem pewna ale brzuch sie napina i boli, boli jak na okres ale mocniej. Wczoraj mialam tak raz rano a dzisiaj pare razy tez jeszcze w lozku. W koncu wstalam bo na lezaco bylo to zbyt bolesne i poszlam pod prysznic. Potem jeszcze mnie spielo pare razy w kuchni.
    Jak to sa przepowiadajace to ja nawet nie chce wiedziec jak wygladaja prawdziwe :(. Bylam dosc spokojna jak do tej pory ale to juz teraz cholernie boli a co bedzie pozniej??? Popadam w lekka panike.
    Jade dzisiaj na badanie, ciekawe co ktg powie.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, gratulacje, córeczka prześliczna

Psotka, daj znać jak tam po wizycie :)

powiem Wam, że jestem obrzydliwa...mam takie mdłości i zwroty, że ledwo od dwóch dni jakoś się ogarniam...ale najgorsze jest to, że po "zwrocie" jestem od razu głodna i jem...coś ze mna jest chyba nie tak...fe

LaRa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

a ja wczoraj dostałam karton ciuchów, kocyk, kilka pledów, rożek, śpiworek i chustę do chustowania ( oczywiście w dzierżawę :P)i co najfajniejsze- banana do spania :D

Blondik, Pati Belgia, zgredka, Yasmin, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na dzień dobry tvn o kółkach, o ile nie przespalam,bo na chwilę zasnelam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara suoer wiesci :-) oby tak dalej :-) no I chwal sie malenka jak najczesciej :-)

Zgredzia super plany :-) troche relaksu sie przyda :-)

Malenka, Zgredka pochwqlcie sie znowu dzieciaczkami.... malo zdjec dodajecie a ja tak lubie ogladac maluchy...

Psotka kochana mi sie wydaje, ze to lada moment :-) I nie boj sie. Dasz rade :-)

Anuska zdrowka dla syncia :-)

LaRa, Anuśka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Freja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane!
    witam się w 30 tygodniu
    za 6-7 tyg. zdjęcie szwu - niestety znów w tym paskudnym szpitalu gdzie poroniłam :( ale tym razem ma być ambulatoryjnie i bez leżenia

Anuśka - gratulacje, trzymam kciuki za zdrówko dzidzi, ale będzie impreza na Sylwestra :) zdrówka dla syna

Lara - super że karmienie wam tak dobrze idzie, tak trzymać (.)(.) w górę :]
    Psotka- a może to już się zaczynają pierwsze skurcze porodowe? daj znać jak po KTG

Yas - mam nadzieję że szybko zabiora się za przepuklinę

Nieukowa - no czasem tak jest, trzymaj go za słowo z tym urlopem i dokończeniem remontu, u nas wszystko czeka aż małżowi zdejmą gips - i wtedy się dowiemy czy wogóle palec "działa" bo jak nie to kiepsko będzie, więc póki co cała remontowo-meblowa robota leży odłogiem
    Maniek - zdrówka i siły w walece za mikrobami, może antybiotyk źle dobrany był?
    jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam

Yasmin, Anuśka, MANIEK lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja wrote:
    Psotka- a może to już się zaczynają pierwsze skurcze porodowe? daj znać jak po KTG

No na 6 dni przed terminem to w sumie moglyby byc :P
    Generalnie coraz gorzej sypiam. Od paru dni musze czesciej zmieniac strone spania bo szybciej zacznya mnie wszystko bolec a teraz jeszcze doszly te bolesne skurcze.

Rozumiem ze skurcz eporodowe zawsze spinaja brzuch? Bo mnie czasem lapie bol jak na @ w dole brzucha ale sam brzuch pozostaje miekki.

Kurcze, powiem wam ze boje sie ze wymiekne i ze wezme zzo :/. Bardzo bym nie chciala ale jak jeszcze pomysle ze mam wypchnac takiego prosiaczka na zewnatrz to juz rozwazam taka opcje poprostu :/

Yasmin lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Lara suoer wiesci :-) oby tak dalej :-) no I chwal sie malenka jak najczesciej :-)

Zgredzia super plany :-) troche relaksu sie przyda :-)

Malenka, Zgredka pochwqlcie sie znowu dzieciaczkami.... malo zdjec dodajecie a ja tak lubie ogladac maluchy...

Psotka kochana mi sie wydaje, ze to lada moment :-) I nie boj sie. Dasz rade :-

Anuska zdrowka dla syncia :-)

Pati jesteś na fejsie? Bo ja u siebie dodalam przed wczoraj? Nie wiem czy możesz je zobaczyć jeśli nie mamy sienw znajomych?

Freja: nowo 30sty tydzień, to ani się obejrzymy, a maluch juz będzie u Ciebie ;)

Kotka: ja miałam takie skurcze, ze sadzilam, ze są przepowiadając i można było spać z nimi.. A jak jechalam do szpitala to juz nieco klęłam, w szpitalu juz się darlam ;), bo nie pozwalali przec jeszcze, a ja strasznie chciałam, ale wtedy nie skupiasz się jakoś na tym bólu, znaczy inaczej, on po prostu jest środkiem do celu i o tym myslisz, a następnego dnia to juz nie będziesz wiele pamiętać bólu..

Chyba jednak przespalam temat kółek fuck

Freja, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff... Kabina prysznicowa umyta. Terazckolej na kible. A potem umywalki. Blaty. U podlogi. Po co komu wlasne mieszkanie, tylko z tym problemy, sprzatac trzeba i w ogole :P

Freja, Arienna lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci LaRa! Oby tak dalej!

Zgredka podoba mi sie.to co mowisz, ob tez tak swoj porod przezyla :)

Psotka bedzie dobrze! Juz niedlugo ;)

Kroko, a co tam u ciebie?

Krokodylica lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Uff... Kabina prysznicowa umyta. Terazckolej na kible. A potem umywalki. Blaty. U podlogi. Po co komu wlasne mieszkanie, tylko z tym problemy, sprzatac trzeba i w ogole :P

Niewlasne tez ;). Ja wczoraj i przedwczoraj zrobilamporzadek, tzn przede wszystkim kurcze, odkurzanie i mycie podlog. Maly moze sie wprowadzic :D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 766 767 768 769 770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ