X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc malz zasnal z Zuza ;)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wstałam po drzemce i pić mi się mocno chce (piję jak skacowany żul ;) ) Wpadłam tylko życzyć dobrej nocki zwłaszcza Tobie Lara, bo to pierwsza po rozpakowaniu :)
    MANIEK wrote:
    Groszku beta super :) tzn ze na boże narodzenie bedxie nowy członek rodziny :)
    Super ze dzieci Cie tak wspierają i troszczą się o Ciebie :)

Pati namowilas mnie idę do wanny a potem łóżko.
    Maniuchna termin mam na 29 grudnia :) Rozkręcę tam imprezę sylwestrową ;D

Dobranoc Wam :)

LaRa, Malenq, MANIEK, Pati Belgia, Freja, Krokodylica lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, Hehe Anuska to będzie impreza :)

Nieukowa skoro mamy Anuske to męża do studni.
    Lara odpoczywaj i oby laktacja ruszyła os razu :)

Anuśka, Freja lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie kochane:-)

Lara jak pierwsza noc po cc?

Milego dnia gangsterki :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Życzę paniom miłego dnia ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry trochę zdubluję wpis ale tak się uśmiałam z rana że muszę Wam to napisać :D
    Moja tempka wróciła na właściwe miejsce i małż jak zobaczył wykres stwierdził, że to było drugie zagnieżdżenie i będą bliźniaki ;D Urechotałam się do łez :)
    Zostawiam Wam duuużo dobrej energii i zmykam z młodym do lekarza bo gardło ma całe opuchnięte i gorączkę wysoką :/
    Buziole :)

Nieukowa, PsotkaKotka, Pati Belgia, Freja, Yasmin, Biedroneczka83, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek studnia nir wchodzi w gre, bo kto wtedy ten pokoj ogarnie :) dostalam wczoraj przeprosinowa latte machiato. Chwilowo mu wybaczam ale obiecal wziac urlop i skonczyc po majowce.

Anuska widze ze powera dostalas! I dobrze, korzystaj poki go masz! Ja mam dzis w planach mycie lazienek, spacerek i pakowanie ubranek do szafy. I sadzenie ziol :)

Anuśka, MANIEK lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz zabiore sie za malowanie paznokci u stop (wreszcie), wiedzę z laseczka na gebie potem będę leżeć z książką, a po południu pójdę z małą na pierwszy spacer...do kosmetyczki ;)

PsotkaKotka, Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Noc u nas super, wyspalam sie :) teraz siedzimy i sie karmimy :) mała ładnie ssie wiec coś sie ruszyło :)

PsotkaKotka, Blondik, beszka, Arienna, Pati Belgia, Freja, zgredka, Nieukowa, Yasmin, Biedroneczka83, Anuśka, Krokodylica, Misi@, MANIEK lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Chyba zdazaja mi sie skurcze przepowiadajace. Nie jestem pewna ale brzuch sie napina i boli, boli jak na okres ale mocniej. Wczoraj mialam tak raz rano a dzisiaj pare razy tez jeszcze w lozku. W koncu wstalam bo na lezaco bylo to zbyt bolesne i poszlam pod prysznic. Potem jeszcze mnie spielo pare razy w kuchni.
    Jak to sa przepowiadajace to ja nawet nie chce wiedziec jak wygladaja prawdziwe :(. Bylam dosc spokojna jak do tej pory ale to juz teraz cholernie boli a co bedzie pozniej??? Popadam w lekka panike.
    Jade dzisiaj na badanie, ciekawe co ktg powie.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, gratulacje, córeczka prześliczna

Psotka, daj znać jak tam po wizycie :)

powiem Wam, że jestem obrzydliwa...mam takie mdłości i zwroty, że ledwo od dwóch dni jakoś się ogarniam...ale najgorsze jest to, że po "zwrocie" jestem od razu głodna i jem...coś ze mna jest chyba nie tak...fe

LaRa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

a ja wczoraj dostałam karton ciuchów, kocyk, kilka pledów, rożek, śpiworek i chustę do chustowania ( oczywiście w dzierżawę :P)i co najfajniejsze- banana do spania :D

Blondik, Pati Belgia, zgredka, Yasmin, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na dzień dobry tvn o kółkach, o ile nie przespalam,bo na chwilę zasnelam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara suoer wiesci :-) oby tak dalej :-) no I chwal sie malenka jak najczesciej :-)

Zgredzia super plany :-) troche relaksu sie przyda :-)

Malenka, Zgredka pochwqlcie sie znowu dzieciaczkami.... malo zdjec dodajecie a ja tak lubie ogladac maluchy...

Psotka kochana mi sie wydaje, ze to lada moment :-) I nie boj sie. Dasz rade :-)

Anuska zdrowka dla syncia :-)

LaRa, Anuśka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Freja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane!
    witam się w 30 tygodniu
    za 6-7 tyg. zdjęcie szwu - niestety znów w tym paskudnym szpitalu gdzie poroniłam :( ale tym razem ma być ambulatoryjnie i bez leżenia

Anuśka - gratulacje, trzymam kciuki za zdrówko dzidzi, ale będzie impreza na Sylwestra :) zdrówka dla syna

Lara - super że karmienie wam tak dobrze idzie, tak trzymać (.)(.) w górę :]
    Psotka- a może to już się zaczynają pierwsze skurcze porodowe? daj znać jak po KTG

Yas - mam nadzieję że szybko zabiora się za przepuklinę

Nieukowa - no czasem tak jest, trzymaj go za słowo z tym urlopem i dokończeniem remontu, u nas wszystko czeka aż małżowi zdejmą gips - i wtedy się dowiemy czy wogóle palec "działa" bo jak nie to kiepsko będzie, więc póki co cała remontowo-meblowa robota leży odłogiem
    Maniek - zdrówka i siły w walece za mikrobami, może antybiotyk źle dobrany był?
    jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam

Yasmin, Anuśka, MANIEK lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja wrote:
    Psotka- a może to już się zaczynają pierwsze skurcze porodowe? daj znać jak po KTG

No na 6 dni przed terminem to w sumie moglyby byc :P
    Generalnie coraz gorzej sypiam. Od paru dni musze czesciej zmieniac strone spania bo szybciej zacznya mnie wszystko bolec a teraz jeszcze doszly te bolesne skurcze.

Rozumiem ze skurcz eporodowe zawsze spinaja brzuch? Bo mnie czasem lapie bol jak na @ w dole brzucha ale sam brzuch pozostaje miekki.

Kurcze, powiem wam ze boje sie ze wymiekne i ze wezme zzo :/. Bardzo bym nie chciala ale jak jeszcze pomysle ze mam wypchnac takiego prosiaczka na zewnatrz to juz rozwazam taka opcje poprostu :/

Yasmin lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Lara suoer wiesci :-) oby tak dalej :-) no I chwal sie malenka jak najczesciej :-)

Zgredzia super plany :-) troche relaksu sie przyda :-)

Malenka, Zgredka pochwqlcie sie znowu dzieciaczkami.... malo zdjec dodajecie a ja tak lubie ogladac maluchy...

Psotka kochana mi sie wydaje, ze to lada moment :-) I nie boj sie. Dasz rade :-

Anuska zdrowka dla syncia :-)

Pati jesteś na fejsie? Bo ja u siebie dodalam przed wczoraj? Nie wiem czy możesz je zobaczyć jeśli nie mamy sienw znajomych?

Freja: nowo 30sty tydzień, to ani się obejrzymy, a maluch juz będzie u Ciebie ;)

Kotka: ja miałam takie skurcze, ze sadzilam, ze są przepowiadając i można było spać z nimi.. A jak jechalam do szpitala to juz nieco klęłam, w szpitalu juz się darlam ;), bo nie pozwalali przec jeszcze, a ja strasznie chciałam, ale wtedy nie skupiasz się jakoś na tym bólu, znaczy inaczej, on po prostu jest środkiem do celu i o tym myslisz, a następnego dnia to juz nie będziesz wiele pamiętać bólu..

Chyba jednak przespalam temat kółek fuck

Freja, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff... Kabina prysznicowa umyta. Terazckolej na kible. A potem umywalki. Blaty. U podlogi. Po co komu wlasne mieszkanie, tylko z tym problemy, sprzatac trzeba i w ogole :P

Freja, Arienna lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci LaRa! Oby tak dalej!

Zgredka podoba mi sie.to co mowisz, ob tez tak swoj porod przezyla :)

Psotka bedzie dobrze! Juz niedlugo ;)

Kroko, a co tam u ciebie?

Krokodylica lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Uff... Kabina prysznicowa umyta. Terazckolej na kible. A potem umywalki. Blaty. U podlogi. Po co komu wlasne mieszkanie, tylko z tym problemy, sprzatac trzeba i w ogole :P

Niewlasne tez ;). Ja wczoraj i przedwczoraj zrobilamporzadek, tzn przede wszystkim kurcze, odkurzanie i mycie podlog. Maly moze sie wprowadzic :D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 766 767 768 769 770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ