Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie wstałam po drzemce i pić mi się mocno chce (piję jak skacowany żul
) Wpadłam tylko życzyć dobrej nocki zwłaszcza Tobie Lara, bo to pierwsza po rozpakowaniu
MANIEK wrote:Groszku beta supertzn ze na boże narodzenie bedxie nowy członek rodziny
Super ze dzieci Cie tak wspierają i troszczą się o Ciebie
Pati namowilas mnie idę do wanny a potem łóżko.Rozkręcę tam imprezę sylwestrową
Dobranoc WamLaRa, Malenq, MANIEK, Pati Belgia, Freja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry trochę zdubluję wpis ale tak się uśmiałam z rana że muszę Wam to napisać
Moja tempka wróciła na właściwe miejsce i małż jak zobaczył wykres stwierdził, że to było drugie zagnieżdżenie i będą bliźniakiUrechotałam się do łez
Zostawiam Wam duuużo dobrej energii i zmykam z młodym do lekarza bo gardło ma całe opuchnięte i gorączkę wysoką
BuzioleNieukowa, PsotkaKotka, Pati Belgia, Freja, Yasmin, Biedroneczka83, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Maniek studnia nir wchodzi w gre, bo kto wtedy ten pokoj ogarnie
dostalam wczoraj przeprosinowa latte machiato. Chwilowo mu wybaczam ale obiecal wziac urlop i skonczyc po majowce.
Anuska widze ze powera dostalas! I dobrze, korzystaj poki go masz! Ja mam dzis w planach mycie lazienek, spacerek i pakowanie ubranek do szafy. I sadzenie ziolAnuśka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
A ja zaraz zabiore sie za malowanie paznokci u stop (wreszcie), wiedzę z laseczka na gebie potem będę leżeć z książką, a po południu pójdę z małą na pierwszy spacer...do kosmetyczki
PsotkaKotka, Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej
Noc u nas super, wyspalam sieteraz siedzimy i sie karmimy
mała ładnie ssie wiec coś sie ruszyło
PsotkaKotka, Blondik, beszka, Arienna, Pati Belgia, Freja, zgredka, Nieukowa, Yasmin, Biedroneczka83, Anuśka, Krokodylica, Misi@, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Hej
Chyba zdazaja mi sie skurcze przepowiadajace. Nie jestem pewna ale brzuch sie napina i boli, boli jak na okres ale mocniej. Wczoraj mialam tak raz rano a dzisiaj pare razy tez jeszcze w lozku. W koncu wstalam bo na lezaco bylo to zbyt bolesne i poszlam pod prysznic. Potem jeszcze mnie spielo pare razy w kuchni.
Jak to sa przepowiadajace to ja nawet nie chce wiedziec jak wygladaja prawdziwe. Bylam dosc spokojna jak do tej pory ale to juz teraz cholernie boli a co bedzie pozniej??? Popadam w lekka panike.
Jade dzisiaj na badanie, ciekawe co ktg powie. -
Lara, gratulacje, córeczka prześliczna
Psotka, daj znać jak tam po wizycie
powiem Wam, że jestem obrzydliwa...mam takie mdłości i zwroty, że ledwo od dwóch dni jakoś się ogarniam...ale najgorsze jest to, że po "zwrocie" jestem od razu głodna i jem...coś ze mna jest chyba nie tak...feLaRa lubi tę wiadomość
-
hej misie
a ja wczoraj dostałam karton ciuchów, kocyk, kilka pledów, rożek, śpiworek i chustę do chustowania ( oczywiście w dzierżawę)i co najfajniejsze- banana do spania
Blondik, Pati Belgia, zgredka, Yasmin, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Lara suoer wiesci
oby tak dalej
no I chwal sie malenka jak najczesciej
Zgredzia super planytroche relaksu sie przyda
Malenka, Zgredka pochwqlcie sie znowu dzieciaczkami.... malo zdjec dodajecie a ja tak lubie ogladac maluchy...
Psotka kochana mi sie wydaje, ze to lada momentI nie boj sie. Dasz rade
Anuska zdrowka dla synciaLaRa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
witam się w 30 tygodniu
za 6-7 tyg. zdjęcie szwu - niestety znów w tym paskudnym szpitalu gdzie poroniłamale tym razem ma być ambulatoryjnie i bez leżenia
Anuśka - gratulacje, trzymam kciuki za zdrówko dzidzi, ale będzie impreza na Sylwestrazdrówka dla syna
Lara - super że karmienie wam tak dobrze idzie, tak trzymać (.)(.) w górę :]
Psotka- a może to już się zaczynają pierwsze skurcze porodowe? daj znać jak po KTG
Yas - mam nadzieję że szybko zabiora się za przepuklinę
Nieukowa - no czasem tak jest, trzymaj go za słowo z tym urlopem i dokończeniem remontu, u nas wszystko czeka aż małżowi zdejmą gips - i wtedy się dowiemy czy wogóle palec "działa" bo jak nie to kiepsko będzie, więc póki co cała remontowo-meblowa robota leży odłogiem
Maniek - zdrówka i siły w walece za mikrobami, może antybiotyk źle dobrany był?
jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam
Yasmin, Anuśka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Freja wrote:Psotka- a może to już się zaczynają pierwsze skurcze porodowe? daj znać jak po KTG
No na 6 dni przed terminem to w sumie moglyby byc
Generalnie coraz gorzej sypiam. Od paru dni musze czesciej zmieniac strone spania bo szybciej zacznya mnie wszystko bolec a teraz jeszcze doszly te bolesne skurcze.
Rozumiem ze skurcz eporodowe zawsze spinaja brzuch? Bo mnie czasem lapie bol jak na @ w dole brzucha ale sam brzuch pozostaje miekki.
Kurcze, powiem wam ze boje sie ze wymiekne i ze wezme zzo. Bardzo bym nie chciala ale jak jeszcze pomysle ze mam wypchnac takiego prosiaczka na zewnatrz to juz rozwazam taka opcje poprostu
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Lara suoer wiesci
oby tak dalej
no I chwal sie malenka jak najczesciej
Zgredzia super planytroche relaksu sie przyda
Malenka, Zgredka pochwqlcie sie znowu dzieciaczkami.... malo zdjec dodajecie a ja tak lubie ogladac maluchy...
Psotka kochana mi sie wydaje, ze to lada momentI nie boj sie. Dasz rade :-
Anuska zdrowka dla syncia
Pati jesteś na fejsie? Bo ja u siebie dodalam przed wczoraj? Nie wiem czy możesz je zobaczyć jeśli nie mamy sienw znajomych?
Freja: nowo 30sty tydzień, to ani się obejrzymy, a maluch juz będzie u Ciebie
Kotka: ja miałam takie skurcze, ze sadzilam, ze są przepowiadając i można było spać z nimi.. A jak jechalam do szpitala to juz nieco klęłam, w szpitalu juz się darlam, bo nie pozwalali przec jeszcze, a ja strasznie chciałam, ale wtedy nie skupiasz się jakoś na tym bólu, znaczy inaczej, on po prostu jest środkiem do celu i o tym myslisz, a następnego dnia to juz nie będziesz wiele pamiętać bólu..
Chyba jednak przespalam temat kółek fuck
Freja, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Uff... Kabina prysznicowa umyta. Terazckolej na kible. A potem umywalki. Blaty. U podlogi. Po co komu wlasne mieszkanie, tylko z tym problemy, sprzatac trzeba i w ogole
Niewlasne tez. Ja wczoraj i przedwczoraj zrobilamporzadek, tzn przede wszystkim kurcze, odkurzanie i mycie podlog. Maly moze sie wprowadzic