Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to wreszcie ktoś wypełni lukę na liście.
My na cycku, bo mała nie chciała zasnąć. A po lekarzu mam mieszane uczucia.
1. Kazała dawać smoczek, ze niby to ma laktacje pobudzic - po moim trupie, skoro mam wielkie
2. Dostawiac do piersi na max 5 min - jak w każdym poradniku piszą, ze przy jednej piersi min15 min,bo na początku nic wartościowego nie leci
3. Pokazała jak psikac pępek,przy czym tak kikutek odgiela, ze zaczął się odklejac i mała zaczęła płakać, myslalam ze babe udusze
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredziu nie dawaj smoczka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przy piersi to za jakiś czas mała będzie tylko 10min i będzie się najadała...teraz nawet i 1h to normalka....
a kikutek się odgina, może nie mocno, ale musisz, coby tam czyścić, to małej nie boli uwierz... -
Nie na sr uczyli i takie były zalecenia przy wypisie, żeby nic nie robić po myciu do sucha wycierwc, a octenisept tylko przy zaczerwieniu in się sprawdzalo, bo ładnie schnie kikutek i nuedlugo odpadnie
Moi oboje śpią, a ja zamiast się walnac z nimi to albo będę myć wanne albo co innego sprzątac, a mam jeszcze masę książek, jakoś mnie nosi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I wlasnie dlatego nie chce smoczka, a ta kobita mi to radzila "zeby polepszyc laktacje" ze to wzmacnia odruch ssania, a mi pisza w ulotkach, ze ssanie cyca i smoczka to zupelnie innego rodzaju ssanie
wazne, ze mala przybrala z 2370 w czw do 2500 dzis. Za tydzien mam przyjsc znowu na kontroleMalenq, Pati Belgia, Misi@, MANIEK, Freja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki:-)
Nadrobilam...
Lara kochana GRATULACJE!!!! Niech mała księżniczka Ania zdrowo rośnie a Ty żebyś szybciutko doszła do siebie
Konwalianki zdrowka dla Patryka. Oby jak najszybciej wyzdrowiał...
Anusia super piękne testyzostaniesz tu u nas na całe 9 miesięcy i jeszcze dłużej
Ja dzis wykończona. Załamany dzien miałam. Leżę właśnie juz w łóżeczku i sie relaksuje
Miłego wieczoru dziewczynyLaRa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Groszku beta super
tzn ze na boże narodzenie bedxie nowy członek rodziny
Super ze dzieci Cie tak wspierają i troszczą się o Ciebie
Pati namowilas mnie idę do wanny a potem łóżko. -
No i elegancko Anuska
Wlasnie zlapala mnie taka kurwica ze mam ochote meza udusic. Poprosil mnie o pomoc w sprzataniu pokoi, bo 'w zasadzie pokoj malego jest gotowy do malowania'. Po czym poszedl spac bo taki wykonczony po pracy. No to ja tam kulturalnie z szufelka wchodze i nogi sie ugiely pode mna. SYF nie z tej ziemi, wszedzie pyl, porozpieprzane narzedzia, kable, jakies szmaty, gruz i ch** wie co jeszcze. Kable.niepozabezpieczane, niezagipsowane, druty wisza. Jak to jest ku*** mac gotowe do malowania to ja jestem napoleon! 2h ze szmata i miotla latalam zeby to ogarnac. Mam zadze mordu, niech on sie tylko obudzi... Bedzie jeszcse dzis w nocy zapierdzielal z paca i latal te dziury po kablach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:19
zgredka, Anuśka, Blondik, Freja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Super Anuśka
Zgredzu, My robiliśmy octaniseptem co dzień i odchylaliśmy kikut. Odpadł 10 dnia życia kIngi. Smoczek spłyca ssanie. Nie podaje się go dzieciom które uczą się ssać. U nas na szczęście smoczek nie robi krzywdy, ale i Kinga nie lubi go zbytnio. Tylko poza domem w zasadzie albo gdy ja boli coś. Kinga mocno ciągnie smoczek tak jakby ssała pierś, az jej się ten plastik na buźce odbija, ale mojej koleżance po smoczku syn zaczął ranić brodawki.
Nieukowa, no kuźwa masakra z tymi chłopami. Przez takie zachowanie mojego u nas jest kłótnia a mnie ręce opadaja i dobija mnie to do łez.
Dziś po raz pierwszy od 9tc jeździłam na motocykluDobrze że są babcie i można się na 30 min z domu wyrwać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:34
Anuśka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja jestem wykończona i padnięta, oczy mi sie zamykają same... Przyjechała mama z siostra, chwile były i sie zmęczyłam
Od jutra zaczynam próbować karmić piersią, bo dzis ze względu na pozycje leżąca i wklęsłe brodawki poprostu odpuściłam, a jutro będę juz siadać wiec i poćwiczymy ssanie
Jejku jestem tak zmęczona ze mam problem post napisać
Trzymajcie sie cioteczki, ja idę chrapaćYasmin, Nieukowa, Anuśka, MANIEK, Blondik, Freja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny