Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczęta

Anuska kochana myślę o Tobie i trzymam kciuki!
Lara ależ napięcie robisz kobieto
Trzymaj się!
Blondik ja też jakoś 19-20 tydzień wiec nie denerwuj się.
Misi@ trzymam kciuki.
Nieukowa miłego usg
Konwi zdrówka dla Patryczka!
Zgredzia łącze się w bólu moja mała chyba pierwsza kolke zaliczyła
nie wiem czy dobrze zrobiłam ale podałam jej bobotic próbowałam i suszarkę i masaż i ogrzewanie pieluszka...ale ta kapsułka chyba pomogła bo odpukać do teraz jest ok a był przerazliwy krzyk z małymi przerwami chyba przez 4 godziny. Musze do położnej zadzwonić i się skonsultować.
A teraz miłego dnia wszystkim
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nieśmiało napomknę, że mamy na świecie koleją księżniczkę Anusię
Larusia już sie niebawem skarbeńkiem pochwali
konwalianka, zgredka, Smoczyca1, nick nieaktualny, beszka, PsotkaKotka, Freja, Nieukowa, LaRa, Krokodylica, MANIEK, Pati Belgia, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Jednak Anna
a myslalam ze bedzie Sara 
GRATULACJE!
Ja wlasnie zapakowalam ledwo stelaz wozka do bagaznika i czekam pare minut, zeby mala ubrac i do miasta na pierwsza wizyte, oby miejsce parkingowe sie znalazlo, bo w centrum Krk jest dramatycznie, a ja nie jestem mistrzem koperty
Yasminko: trzymam kciuki za zdrowie Kini
Konwi: i za Patryka
Blondik: ja poczulam gdzies po 18, ale tak na pewno to po 20
Yasmin, LaRa lubią tę wiadomość
-
Zgredka kochana mam tak samo miejsc nie ma masakra jakaś a koperta to dla mnie teraz czarna magia hehehe a na egz umiałam najlepiej hehehe
pod Auchanem i Carrefurem u nas sa miejsca dla kobiet z małym dzieckiem i wózkiem
a pod urzedami zapomnij
i musisz przez pół miasta zapieprzać
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wedle zapowiedzi mialam dzis odwiedziny tesciowej. Dobrze ze zawiazalam dziecku kokardke na wozku bo dalej sterczala na nia i powtarzala "jaka ona sliczna". Zaczela mi dalej udzielac swoich zlotych rad, ale jej odpalilam ze co ona opowiada jakies historie niestworzone i ze nie ma racji. Wtedy skonczyly sie zlote rady.
Poza tym zaliczylam wpadke miesiaca, gadalam przez tel z kolezanka i zalilam sie na tesciowa kiedy ona akurat cicho weszla do mieszkania (zeby nie budzic dziecka). LOL nie wiem ile slyszala. 
Lece Was nadrobic.
Arienna, nick nieaktualny, zgredka, Yasmin, Pati Belgia, beszka lubią tę wiadomość
-
Lara gratki

ja w przelocie podczytuję co tam u Was, ale nie ogarniam
Psotka - teraz Twoja kolej zgodnie z grafikiem ;]
zmykam po małego, a wczesniej pranie powiesić
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrówno rok temu "powstała" Konstancja heheheheheh więc ta data jest mi bardzo bardzo ważna....żeś LaRa wybrała termin heheh
co tam u Was laseczki??? jak dzieciaczki?? jak brzuchatki?
Biedroneczka83, nick nieaktualny, Nieukowa, LaRa, Krokodylica, Yasmin, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Gratuluję ci twojej Ani Lara! Trzymali cię cyruliki w niepewności ale w końcu zdecydowali o tym dzisiejszym CC

Yasmin trzymam kciuki żeby ta przepuklinka faktycznie została zoperowana ;(
Zdredka to powodzenia na mieście, ja też nienawidzę stawiać w centrum w godzinach pracy, a z fotelikiem, wózkiem, dzieckiem i tobołami to już wiadomo masakra;/
Malenq jak tam z Kosią? Kolejne skoki rozwojowe zaliczacie?
Ja po swoim USG w sumie nic ciekawego się nie dowiedziałam - tyle tylko że kolejna wizyta w 35tc i że GBSa zrobimy wtedy. Mały zmierzony w zasadzie tak jak u prywatnego gina tydzień wcześniej, obecnie ma 1979g
Jedna zabawna sytuacja: doktorek robi USG, w trakcie pyta czy mały mocno się rusza i w tym samym momencie dostaje takiego kopa w głowicę, że mu wypada z rąk i ląduje na moim brzuchu. Obśmialiśmy się że chyba nie muszę odpowiadać na to pytanie
Dziś jakiś rozwalony dzień. Siedzę z lapkiem i odpowiadam na maile w robocie ;/ Ech. Na szczęście robię to coraz rzadziej i coraz mniej ich mam
Może do porodu korespondencja wygaśnie!
Biedroneczka83, nick nieaktualny, nick nieaktualny, PsotkaKotka, LaRa, Krokodylica, Yasmin, Pati Belgia lubią tę wiadomość