Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczęta
Anuska kochana myślę o Tobie i trzymam kciuki!
Lara ależ napięcie robisz kobietoTrzymaj się!
Blondik ja też jakoś 19-20 tydzień wiec nie denerwuj się.
Misi@ trzymam kciuki.
Nieukowa miłego usg
Konwi zdrówka dla Patryczka!
Zgredzia łącze się w bólu moja mała chyba pierwsza kolke zaliczyłanie wiem czy dobrze zrobiłam ale podałam jej bobotic próbowałam i suszarkę i masaż i ogrzewanie pieluszka...ale ta kapsułka chyba pomogła bo odpukać do teraz jest ok a był przerazliwy krzyk z małymi przerwami chyba przez 4 godziny. Musze do położnej zadzwonić i się skonsultować.
A teraz miłego dnia wszystkimAnuśka lubi tę wiadomość
-
nieśmiało napomknę, że mamy na świecie koleją księżniczkę Anusię
Larusia już sie niebawem skarbeńkiem pochwali
konwalianka, zgredka, Smoczyca1, Misi@, beszka, PsotkaKotka, Freja, Nieukowa, LaRa, Krokodylica, MANIEK, Pati Belgia, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Jednak Anna
a myslalam ze bedzie Sara
GRATULACJE!
Ja wlasnie zapakowalam ledwo stelaz wozka do bagaznika i czekam pare minut, zeby mala ubrac i do miasta na pierwsza wizyte, oby miejsce parkingowe sie znalazlo, bo w centrum Krk jest dramatycznie, a ja nie jestem mistrzem koperty
Yasminko: trzymam kciuki za zdrowie Kini
Konwi: i za Patryka
Blondik: ja poczulam gdzies po 18, ale tak na pewno to po 20Yasmin, LaRa lubią tę wiadomość
-
Zgredka kochana mam tak samo miejsc nie ma masakra jakaś a koperta to dla mnie teraz czarna magia hehehe a na egz umiałam najlepiej hehehe
pod Auchanem i Carrefurem u nas sa miejsca dla kobiet z małym dzieckiem i wózkiema pod urzedami zapomnij
i musisz przez pół miasta zapieprzać
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wedle zapowiedzi mialam dzis odwiedziny tesciowej. Dobrze ze zawiazalam dziecku kokardke na wozku bo dalej sterczala na nia i powtarzala "jaka ona sliczna". Zaczela mi dalej udzielac swoich zlotych rad, ale jej odpalilam ze co ona opowiada jakies historie niestworzone i ze nie ma racji. Wtedy skonczyly sie zlote rady.
Poza tym zaliczylam wpadke miesiaca, gadalam przez tel z kolezanka i zalilam sie na tesciowa kiedy ona akurat cicho weszla do mieszkania (zeby nie budzic dziecka). LOL nie wiem ile slyszala.
Lece Was nadrobic.
Arienna, Misi@, zgredka, Yasmin, Pati Belgia, beszka lubią tę wiadomość
-
Lara gratki
ja w przelocie podczytuję co tam u Was, ale nie ogarniam
Psotka - teraz Twoja kolej zgodnie z grafikiem ;]
zmykam po małego, a wczesniej pranie powiesićLaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrówno rok temu "powstała" Konstancja heheheheheh więc ta data jest mi bardzo bardzo ważna....żeś LaRa wybrała termin heheh
co tam u Was laseczki??? jak dzieciaczki?? jak brzuchatki?
Biedroneczka83, Misi@, Nieukowa, LaRa, Krokodylica, Yasmin, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Gratuluję ci twojej Ani Lara! Trzymali cię cyruliki w niepewności ale w końcu zdecydowali o tym dzisiejszym CC
Yasmin trzymam kciuki żeby ta przepuklinka faktycznie została zoperowana ;(
Zdredka to powodzenia na mieście, ja też nienawidzę stawiać w centrum w godzinach pracy, a z fotelikiem, wózkiem, dzieckiem i tobołami to już wiadomo masakra;/
Malenq jak tam z Kosią? Kolejne skoki rozwojowe zaliczacie?
Ja po swoim USG w sumie nic ciekawego się nie dowiedziałam - tyle tylko że kolejna wizyta w 35tc i że GBSa zrobimy wtedy. Mały zmierzony w zasadzie tak jak u prywatnego gina tydzień wcześniej, obecnie ma 1979g
Jedna zabawna sytuacja: doktorek robi USG, w trakcie pyta czy mały mocno się rusza i w tym samym momencie dostaje takiego kopa w głowicę, że mu wypada z rąk i ląduje na moim brzuchu. Obśmialiśmy się że chyba nie muszę odpowiadać na to pytanie
Dziś jakiś rozwalony dzień. Siedzę z lapkiem i odpowiadam na maile w robocie ;/ Ech. Na szczęście robię to coraz rzadziej i coraz mniej ich mamMoże do porodu korespondencja wygaśnie!
Biedroneczka83, Misi@, Malenq, PsotkaKotka, LaRa, Krokodylica, Yasmin, Pati Belgia lubią tę wiadomość