Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Misia@
jasne ja codziennie musze wypic kefir,maslanke, mleko zsiadłe lub zjesc biały ser
mam taką korbe na to ze szok hehehhe
Ja jakos nie mialam ochoty, ale jak napisalas o tym kefirze, to tez nabralam ochotya z mezem jestesmy uziemieni, bo chorzy...maz dzis dostal od lekarza antybiotyk, wiec lepiej by nie wychodzil, bo sie nie wykurujemy, wiec czyscimy teraz lodowke ;p
-
Ja szybciutko pisze co na wizycie:
wszystko OK mały ma 1244g (+/-182/ szyja długa (4cm) i pani dr pochwaliła mnie za 0,5kg przyrostu
szew do zdjęcia w 36/37 tyg
odezwę się jutro bo młody chce bajkę na kompie
LaRa trzymam kciukiMisi@, Pati Belgia, Nieukowa, Yasmin, LaRa, helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja tu zjadę.....
Godz 20 a tu gosciiiiiiii jak na dworcu... I dlatego nie chce odwiedzin...
Siedzą i czekają na dziecko bo wzięli na badania, a dziadek przyszedł o 20 i krążą, w te i nazot
Głowa mnie boli -
Witam,Groszku wspaniałe Cie tu widać - zostań z nami aż Ci.się znudzimy
gratuluję aż mi się łezka zakręciła bo ostatnio o Tobie myślałam.
Lara od rana trzymam kciuki a tu jednak wielka chwila przed wamito trzymam dalej dzielnie to znosisz... To już lada chwila aaaa
Misia wspólczuje tez jeszcze smarkam i kicham ale robie koktajle z pomarańczy cytryn kiwi i banana - taka bomba Wit C to może jakoś pomoże.... Tak się ludze.
Konwalio co się stało ze szpital?
Hala, Smoku i pozostałe mamy życzę spokojnej nocy... I tych kup tyle ile trzeba
Kroko olać teściowa kurde te baby myślą że wszystko wiedzą i 30 lat temu było tak samo... I nie dadzą szansy nauczyć się rodzicielstwa samemu... I te złote myśli... Mam to samo... A jeszcze nie urodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:59
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Anuska gratuluje;)tak bardzo sie ciesze i zaciskam kciukasy az do rozwiazania:)
:)imie Przemus sliczne tylko uwazaj bo to pyskacze straszne;)cos o tym wiem bo mam jednego w domu;)
Konwi???Anuśka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Anusia groszku ty moj kochany!!! Gratulacje !!!
Lara kochana wspolczuje, polska sluzba zdrowia mnie poprostu rozwala... to nie do pomyslenia... moglas sobie spokojnie do jutra w domku posiedziec bez stresu.... trzymaj sie kochana...
Konwalianka co sie dzieje? Jej trzymam kciuki za Was...
A ja jestem padnieta. Ale o 22 jest Gra o tron wiec musze wytrwac
Dobranoc kochane gangsterkiAnuśka, LaRa lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Ja właśnie obejrzałam wszystkie odcinki, które wyciekły w sieć :
To teraz będę miała czekania ;(
Konwi coś z Patrysiem nie tak? Daj znać bo się zamartwiamy...
Ale to zawsze trudno sie powstrzymac. Mysmy tak Breaking Bad ogladali, jeden po drugim do poznych godzin nocnych a nawet porannych ;P
-
Anuska: gratuluje !
Konwi: zaciskam, żebyście szybko wyszli i nie wracali
Freja: no i pięknie, przybierają przybierają
Lara: a to przed CC nienwopno jeść, bo jesli idzie o SN to u mnie na lewatywe było za późno, a zjadlam ostatni posiłek o 10 i o 20 byli po, a masakry jakiejś nie było
Mi się strasznie chce pić ostatnio
A w ogóle dziewczyny rozpakowane, bierzecie jakieś witaminy?
-
Hej hej.
Nie nadrobilam wszystkiego dokladnie - przepraszam.
KonwLianko, co sie dzieje?
Lara, mam nadz.ze nocka szybkomzleci i sie wyspisz a jutro o tej porze bedziesz malenstao tulic
Co do gosci, to przy pierwszym dziecku nie wiedzialam jak pow.ze nie chce....a z drugiej str.nie koglam sie doczekac,mkiedy syna pokazetescie i generalnie cala meza rodz.zaatakowala nas w 12 godz.po porodzie.. Tylko my mielsimy hotelowy pokoj i duzo prywatnisci. Ta pierwsza wizyta jeszzcze nie bylamirytujaca,male kiedy pojawily sie problemy z laktacja, jansiedzenznyccami na wierzchu i dojarka a maz karmi syna i w tym momencie tescie wchidza, no to juz niefajnie
tesc zamaist wyjsc,mto wszedl
Teraz pow.,ze nie chce gosci. Jedynie siostra meza sie narzufala
Psotka, mam nadz.ze niedlugo i u Ciebie sie zacznie. Rowniez balam sie wywolywania. Ponoc jak oksy pompa podadza w dobrym momencie, to nie jest zle, ale szykk musi byc gotowa....
Dziewczyny karmiace piersia.....kiedy byl u was kryzys laktacyjny? Ja nie wiem czy ta moja mala nadal zle ssie czy mleka mam malo...ale tragedia. Tylko cyc, a jak cyca brak to rykdo tego np.dzis w nocy dlugo nie karmilam, bo mala spala i miala cyca w nosie....to cycki w ogole twarde nie byly. Poprzednie nice to na cycu wisiala
Nie pamietam kiedy ten pierwszy kryzys sie pojawia
Powiem wam, ze lepiej miec dzieci z mala roznica wieku. Ja nic nie pamietam. Nic a nic -
Zgredzia Ty pij dużo bo karmisz. 80% mleka to woda. Dlatego czujesz pragnienie
konwi co się stało???
Edit: wcielo mi polowe posta
Krokus dziękuje. Kinga dziś odespala minione 3 dni. Pogaworzyla, posmiala się, delektowala się marszem radeckiego... Fauny był dzis dzień.
Larus, trzymam kciuki
Beszko, ja miałam kryzys lakt. jeszcze jak Kinga nie ssala piersi. Odciagalam wtedy laktatorem. To występuje około 8 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:08
zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość