Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misia co za masakra z tą lekarką.
Jakaś rąbnięta.
Anuśka!!!! Ja nie ogarniam ostatnio różowej i nic nie wiedziałam!!! Gratuluję!!!! Ale się cieszę.
Ale u nas pogoda - deszcz i silny wiatr.
Przewiązałam czerwoną kokardkę na wózku, wystarczy?
Co do czerwonych ubrań - spoko, pod warunkiem że teściowa się łaskawie zapowie, bo jak przyjdzie niezapowiedziana to może ta kokardka wystarczy?Anuśka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:
Przewiązałam czerwoną kokardkę na wózku, wystarczy?
Co do czerwonych ubrań - spoko, pod warunkiem że teściowa się łaskawie zapowie, bo jak przyjdzie niezapowiedziana to może ta kokardka wystarczy?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:Lara- ja bym chyba skisła z niecierpliwości dlatego szacun dziołszka szacun
Ehhhhh bez sensuw domu bym sobie polezala....
Przyszła laska po mnie (przyjęta po mnie) i zaraz ja wzięli na jej 3 cesarkę.... I juz sie urodziło, podobno jest jeszce jedna zaplanowana teraz i moze wezmą mnie....
Dobrze ze dali mi chociaż "zupę"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 13:23
-
Misi@ wrote:Anuska
a pojdziesz na bete?
Jak siknę na testa i kreska będzie mocniejsza to znaczy, że jest sens iść na betę. Ostatnio 3dni po terminie @ wszystko popłynęło więc teraz czekam do jutra czy mój cień zamieni się w mocną kreskę. Dopiero wtedy się uspokoję i pójdę na betę.
Ahhh suwaczek no tak... Nie pomyślałam jeszcze
Wiecie że jeszcze nikt nic nie wie? Jutro mamy 14rocznicę ślubu i pomyślałam że dopiero jutro małżowi powiem. Podobno planuje mnie zabrać na jakiś dinner rocznicowy, więc może w restauracji mu dam nasz piękny prezencik
Lara kochana trzymam kciukikonwalianka, LaRa, Arienna, MANIEK, PsotkaKotka, Yasmin, Biedroneczka83, Krokodylica, Pati Belgia, Freja lubią tę wiadomość
-
witaj Anuśka, właśnie się o Ciebie dopytywałam stronę wcześniej
to piękny prezent
Yas dzięki za radę, ale niestety.. dwa dni temu zjadłam 15 suszonych śliwek, nic.. jem surowe jabłka -= nic.. mały pije wodę i herbatę koperkową i nadal nic.. martwie się już, bo o ile 2 dni temu czy wczoraj to nie prężył się, tak dziś już tak i płacze.. a windi nie pomaga, bo nic nie stoi u wyjścia..
oprócz tego mały bardzo chrypi.. serce mi się kraja
kroko, nie zazdroszczę "mądrości" życiowychKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:witaj Anuśka, właśnie się o Ciebie dopytywałam stronę wcześniej
to piękny prezent
Yas dzięki za radę, ale niestety.. dwa dni temu zjadłam 15 suszonych śliwek, nic.. jem surowe jabłka -= nic.. mały pije wodę i herbatę koperkową i nadal nic.. martwie się już, bo o ile 2 dni temu czy wczoraj to nie prężył się, tak dziś już tak i płacze.. a windi nie pomaga, bo nic nie stoi u wyjścia..
oprócz tego mały bardzo chrypi.. serce mi się kraja
kroko, nie zazdroszczę "mądrości" życiowych
na kłopoty TRILAC PLUS - moja pediatra miała rację, probiotyk i od razu kupki są codziennie i brzuszek nie boliKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahhahah
Nie tak szybko..... Tu zmiana planów jest szybsza ni pendolino!
Zostałam wezwana do ordynatora na rozmowę.... Przeprosił i powiedział ze jutro przed południem, bo...... Maja nawał rodzących cc z dziwnymi objawami.... Tzn rozpadająca sie macica, położenie pośladkowe itp.
Pózniej kazał mi nie słuchać bo rozmawial z inńym lekarzem o jakiejś cesarce heheh, przeprosił kolejńy raz, kazał zjeść coś do 20:00 i pózniej nic...
A taka piekna data była