Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też zaglądam na 30-tki, bo tam się "wychowałam", choć czasem wiadomo.. nie przeżywam już tego wszystkiego i wiem, że część dziewczyn może czuć się.. źle naszymi wypisywaniami..
LaRa, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Tamka, ja nie slyszalam o tym wozku. a byliscie gdzies jakies wozki na zywo poogladac? zobaczyc na czym wam zalezy itp. my bardzo dlugo zastanawialismy sie nad zakupem pierwszego wozka. zrobilismy liste rzeczy, na kotrych nam najbardziej zalezy. z wyboru bylismy bardzo zadowoleni. wozek troche kosztowal, ale planowalismy go zatrzymac dla kolejnego dziecka. nadal mamy ten wozek i albo zatrzymamy jako dodatkowy wozek do przedszkola, albo sprzedamy, bo mimo lat nadal mozemy za niego calkiem ladna kwote dostac.
moje hormony mnie wykoncza dziewczyny wlasnie sie zryczalam jak dziecko i zrobilam mezowi awanture...w sumie o nic...no czepiam sie. zaraz pojde przeprosic, bo az mi glupio....
moje mlode dzisiaj cos spokojne...wczoraj tez spokony dzien. mam nadz.,ze jutro bedzie bardziej ruchliwe -
Tamek, b.ładne te wózki ale nic o nich nie wiem, o innych też nic
Beszka i ja miałam takie jazdy z hormonami (?), mam nadzieję, że to były one a nie moja wrodzona zołzowatość Awantury, płacz i zgrzytanie zębami z byle powodu.
Ostatnio przyszło jakieś podejrzane wyciszenie...ale też smutek jakiś, melancholia... -
A ja leżę i pachne coś mnie nogi dzis pobolewaja w rożnych częściach i co jakiś czas, bez sensu.
Leżę z piesem obok a on mi taaaakie bąki puszcza ze chyba zaraz go wyślę na spacer z malzem.
O matko! A ja jestem tak pobudzona ze małż mi powiedział ze dziecko bedzie miało od razu stwierdzona nerwice.
Udusilabym go ostatnio, ale sie opamietalam, no masakra! Wszystko mnie denerwuje! A jak patrzę na mojego syna szczekajacego to płakać mi sie chce.
Koleżanki zaoferowały mi dzis pomoc finansowa na operacje oczka dla Kola, no i sie poryczalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:11
Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Beszka, Twój błąd - jakbyś była zołzą na co dzień, to by mąż różnicy nie zauważył
Nenek, olaboga! Ty i melancholia? i wyciszenie? mamma mia, Ciebie to dopiero hormony zaatakowały
o wózku nie wiem nic więcej, poza nazwą marki i tym, że wizualnie mi się podoba, szwagierka sprzedała mi tego newsa godzinę temu, chętnie obejrzałabym go na żywo ale chwilowo muszę zakupić auto, SAMA! boshhh, co to będzie...Nenaaa lubi tę wiadomość
-
kochana ja mam jedo fyn; kupiłam przy Tymku za 2tyś (taki komplet 3 w 1) z myślą o dwójce dzieci. Byłam zadowolona i jestem, choć spacerówkę wymieniłam po 1,5roku na parasolkę ze względu na wymiary. Ogólnie co mogę powiedzieć.. jedna z największcyh gondoli, możliwość podniesienia zagłówka w gondoli, stabilny, zwrotny, nie telebie się, przyjemnie buja; spacerówka - też ok. Wózek jest duży, warto zobaczyć czy zmieści się do auta, ale poza tym nadal mi sie podoba i sprzedam dopiero po tym maluchu - z czystym sumieniem kupiłabym go jeszcze raz ale to moja opinia.. ogólnie wpisz w google opinie dotyczące wózka - jest ich sporo
Tamka lubi tę wiadomość
-
Hejo,
w drodze na usg okazalo sieze opona sie spuscila wiec moj zaklejal jakas maszynka i klejem, ktory byl na wyposazeniu. Ja w miedzy czasie dostawalam szalu..
spoznilismy sie 5 min ale lekarz 50.
Wszystko ok, markery w porzadku, ale foty wyszly slabokonwalianka, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Albo ławeczkę przecież jeszcze nie znamy zgredkowej płci a nasze foty na genetycznym tez wyszły słabo
Super Konwalianka, dziękuję za info z pierwszej ręki, im dłużej je oglądam, tym bardziej mi się podobająWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:56
konwalianka lubi tę wiadomość
-
okejos
1. tu rzut z góry widać łepek i kopytka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d57246af49ae959.html
2. a tu jakieś dziwne bokiem
http://www.fotosik.pl/u/zgredka85/album/1690524beszka, Nenaaa, LaRa, Malenq, Lili83, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny