Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
też brałam najpierw duphaston potem lutkę ( tańsza
) do 13 tygodnia i też biegunki nie miałam, ale może masz od hormonów bo wiele kobiet tak ma, hormony robią sobie imprezę w organizmie szczególnie na początku
co do lidla to doszłam ostatnio do wniosku że oni kupują a potem to sprzedają bo nie widzę innej przyczyny po co babcia miałaby kupić np 5 strojów kąpielowych czy 10 bluzek i wszystkie w innych rozmiarach bo u nas tak biorą, całymi wózkami, dla mnie rzecz niepojętaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:30
Asha, Blondik lubią tę wiadomość
-
hej
My przed wczoraj zaliczylismy pierwszy wieczor w knajpie. Zjadlam sobie smazony ser i wypilam bezalkoholowe. Oczywiscie maly na cycu ale potem tez spal jak kamien na rekach.
Ja tez karmie na lezaco bo nie chce mi sie wstawac ale dzisiaj zapisywalm czas. Nieciekawie to wyglada, maly budzi sie nawet po pol godzinie zbowu. Kweka, prezy sie, macha lapkami. Najgorzej tak od 4tej do rana ciagle cos i oboje nie spimy
.
MALENQ – ja wiem ze on bliskosci potrzebuje i ja go karmie kiedy tylko chce i tule ale musze tez jakos normalnie funkcjonowac a sie nie da bo on odlozony placze. Chusta odpada narazie przez moja blizne. Narazie jest maz ale co ja zrobie jak pojdzie do pracy?
-
Hejka kochane dawno nas nie było, u nas się dzieje, Leoś coraz więcej gaworzy i wymaga więcej uwagi to i czasu brak, rośnie jak na drożdżach, śmieje się w głos i wogóle jest kochany, pod wieczór daje nam popalić bo jest tak zmęczony i chyba za dużo wrażeń że drze się niemiłosiernie, ale jakoś ogarniamy
zdjęcie Leośka naszego
no i zdjęcie z Chrztu
Aha z info to jeszcze takie że odrzuca cyca, tylko nad ranem jak się budzi to szama, resztę odciągam i podaję butelką,bardzo męczące to jest czasu na wszystko brakuje, ale jest MOC
Miłego dnia brzuchatki, dzieciaczki i mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:04
Arienna, konwalianka, Asha, Blondik, LaRa, Nieukowa, beszka, Misi@, Nenaaa, Biedroneczka83, Lili83, Krokodylica, Malenq, Pati Belgia, PsotkaKotka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
cześć słońca!
po kolei:
Psotka zjadłaś ser na noc? nie dziwię się, ze mały sie prężył.. to bardzo ciężkostrawne..ja a mały ma niemal 3 m-ce a jem go niewiele
Ja w nocy karmie na leżąco, a w dzień na siedząco
Asha, ja też brałam lutkę, ale nie miałam takich problemów
Lara, ja nie jadłam jeszcze ogórków, chyba poczekam jeszcze z 2 m-ce aby spróbować słabą ogórkową..
justta sliczny i jaki juz duzy
u nas wieczorem też był problem z uśnięciem, ale gdy się w końcu udało, spał od 22 do 4 rano! później po 6 jadł i o 7.30 pobudka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:27
-
Justta, sliczny Leo
Asha, ja bralam dipka. A biegunke mialam na poczatku tej ciazy. Doktora pow.,ze to norma. No i w sumei cala ciaze mialam biegunke i rzyganko. Masakra to byla.
Psotka, jak sie prezy, to albo cos go boli (najprawdopoddobniej) albo przemeczony i zasnac nie koze.
Mojama problem z zasypianuem wieczorem. No nie wiem co sie stalo ale od prawie 2 tyg.to jakas masakra. Jak zasnela to spala ladnie, do 5-6 rano...ale od 2-3 nocy wybudza sie co chwile do cyca. I schemat u nas taki: przewijanie, jedzenie, odbijanie, chwila aktywnosci (w ciagu dnia) i potem mloda jest spuaca i chce do cyca (czytaj smiczka, tyle ze smoczka za chiny nie chce). W ciagu dnia wychodzimy z nia na spacer, ale wieczorem sie wlasnie meczy. W koncu cyc ja tez wkurza. Maz ja bierze i zasypia pod okapem u niego na rekach lub miziana po buzi przeze mnie.
Jak jest juz tak bardzo zmeczoan po paru godz.niespania, to tez sie prezy....
Wczoraj pizze zjadlam, ale mala poki co ok.tzn. Bez zmian.
Bylismy wczoraj u ksiedza zalatwic chrzest. Ja jestem katoliczka, maz protestantem. Chcrzest mial byc u mnie w kosciele...ale ksiadz tak nas potraktowal, ze teraz nie wiemy czy chrzici u meza w kosciele (moja rodz.przylatuje an poczatku czerwca na chrzciny) czy we wrzesniu w PL i wtedy moj tato bedzie w kraju, wiec w koncu bylby na chrzcinach (u chlopcow go nie bylo) niestety dochodzi problem rodzicow chrzestych i decyzja baaaardzo trudna
Asha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny hmmm
odebealam bete dzisiaj i cos duzo wzrasta...
197 po 96 godz 957 po 72 3081..
Blizniaki czy co?Asha, Misi@, Arienna, Biedroneczka83, beszka, Nieukowa, Blondik, Krokodylica, Pati Belgia, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Justa Leo przystojniaczek
Koniara no pięknie przyrastaCiekawe czy zobaczysz jedno serduszko, czy dwa
Ja (nienormalna) kupiłam dzisiaj test ciążowy i musiałam siknąć bo nie mam mdłości i cyce też jakoś bardzo nie bolą. Na szczęście pojawiła się druga mocna krecha więc spadam dalej do pracyAsha, konwalianka, Misi@, LaRa, Koniara, justta, beszka, Blondik, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
hej kochane gangsterki
Moja kluseczka waży 1950gram
kośc udowa 67,5mm
BPD 79,4
HC 287,1
AC 282,3
wody ok, przepływy ok, łożysko I stopien dojrzałości położenie główkowe
no witam w 33 tygAsha, LaRa, justta, Nieukowa, konwalianka, Misi@, Blondik, Anuśka, helenkq, Krokodylica, Pati Belgia, PsotkaKotka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Anuska, przed sylwestrem tez zrobisz tesciora??? Hihi uwiez ze bedzie dzidziol
Koniara, beta cudnafajnie by było gdyby w końcu pojawiły sie forumowe bliźniaki
Spadam bo położna napisała ze jedzieKoniara, Nieukowa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
No tyle ze maz powiedzial ze jak beda blizniaki to sie do garazu wyprowadza
Anuska test? Hahaha
Ja tez coraz mniej odczuwam cycki i brzuch
Jutro ide do ginaNieukowa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Justa Leo przystojniaczek
Koniara no pięknie przyrastaCiekawe czy zobaczysz jedno serduszko, czy dwa
Ja (nienormalna) kupiłam dzisiaj test ciążowy i musiałam siknąć bo nie mam mdłości i cyce też jakoś bardzo nie bolą. Na szczęście pojawiła się druga mocna krecha więc spadam dalej do pracy
Wcale ci sie nie dziwie....objawy sa zle...nie ma jeszcze gorzej...czlowiek glupieje od tego wszystkiego i tylko sie martwizalamka normalnie
Nieukowa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Asha mnie czyściło w 6tc ale dlatego że... złapałam grypę żołądkową ;/ Ja w ogóle miałam cały pierwszy trymestr do bani... od przeziębienia do przeziębienia, sraczki, opryszczka, krwawienie dziąseł...
A może to zwykłą niestrawność? Jakby się często powtarzało to może być faktycznie po lutce...