Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam przeczucie, ze będzie git
EJ karmiące: jak karnie w łóżku to zawsze njestem zlana potem na karku szyi, nie wiem czy przy karmieniu się organizm nagrzewa jakoś bardziej czy co? Bo pościeli nie mam cieplejszej niż zwykle i w ogóle ciepłej wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 08:14
-
hej misie,
ja też miałam ciężką noc,całą noc śniły mi się sny (których już nie pamiętam) które tak mnie wkurzały że cały czas budziłam się spięta i zdenerwowana
co do spania, to ja też nie miałam ataków senności, znaczy chciało mi się spać i do tej pory tak mam, ale nie było to jakoś szczególnie uciążliwe i tez na samym początku budziłam się o 4 czy 5 i nie mogłam spać do rana, tak że nie stresować się dziołszki bo nie ma po coAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Kurde, mała długo nie spala w nocy, juz nie wiem o jakich porach, ale jakby nonstop ;(
Tak sobie myślę, ze jeśli się w 1 turze zaglosuje na kogoś innego niż Komorowski lub Duda to w drugiej wygra Duda.. Ja akurat jestem z zupełnie innej strony, więc się obawiam..
Pytanie: zostawiacie dzieci same żeby sobie leżały? Same w sensie nie w innym pokoju, ale obok Was leżące i badające do siebie bez dotykania trzymania itd?
Dzień dobry -
Czesc
No tak... Szramy na brzuchu musza byćja miałam od żelazka, Biedronka od patelni a Nieukowa od kota heh
Ciekawe co i komu jeszcze sie napatoczy
Uważajcie na brzuszki, u mńie lekki ślad został.
My pospalysmy cała noc, mała podłączyła sie pod (.) i sie podkarmiamy
A sprawy senności i bezsenności to normalka -
LaRa wrote:Czesc
No tak... Szramy na brzuchu musza byćja miałam od żelazka, Biedronka od patelni a Nieukowa od kota heh
Ciekawe co i komu jeszcze sie napatoczy
) -
No Nieukowa chyba mialam.podobny brzucho wielkosciowo, choc teraz wydaje mi sie jakby to bylo wieki temu ..
A czy on lekko nie opadl?
Ari: masz takie tlo suwaczka jak ja mialam, przywoluje mi to wspomnienia ciazowe..
Alez jestem senna, wlasnie mialam przeniesc sie z mala do drugiego pokoju, a ta sie obudzilaArienna lubi tę wiadomość
-
Ja pamietam jak juz na porodowce bylam to sie goracym mlekiem poparzylam...polozna mi wtedy powiedziala zeby moczem to potraktowac
i sladu nie ma , dziecku tez nic nie bylo....
Moja mama jak byla w ciazy to w stol sie uderzyla i ja mam blizne przez to wlasnie -
Hej Melanq ze szparagów u mnie albo zupa krem albo jako dodatek do pieczonych ziemniaków i jajka sadzonego
Nieukowa to będzie pamiątkana brzuchu. Super wyglądasz.
Jejku ja od rana cierpię bo mnie boli pschwina aż mi noga dretwieje i brzuch na samym dole tuż przy bozence...nie wiem.czy się martwić czy to normalne, poleze poczekam może przejdzie.
Przynajmniej piękna pogodaManiek
-
zgredka wrote:
Ari: masz takie tlo suwaczka jak ja mialam, przywoluje mi to wspomnienia ciazowe..
dobra zabieram się za robotę bo znów nic nie zdążę zrobić a małż się już wkurza na toWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:14
-
bio oil pomaga na blizny! ja stosuję dopiero 2 tydzień, a mam sporą bliznę na łydce po oparzeniu wodą i blizna jakby "łagodnieje"
wywalczyłam sukieneczkę, kupiłam L bedzie jako tunika do leginsów najwyżej...
w Lidlu oczywiście dziki tłum, głownie emerytek walczących o stroje kąpielowehehe