Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Kroko spać!
Nie spałam, prasowałam. Nie mogłam usnąć. A Żaba śpi do teraz!
Anuśka, jeśli jakimś cudem (!) mój mąż wieczorem bierze pilota w dłoń i siedzi z dzieckiem to ja wtedy nie śpię tylko robię papiery firmowe. Niestety mam własną firmę i nikt za mnie tego nie przypilnuje. Do pracy nie chodzę ale chłopaki robią mi taki burdel w papierach że ja muszę to ogarniać, rozliczać i przygotować tak, aby nadawało się do zaniesienia do księgowego.
Kopytek bym zjadła. -
Krokodylica wrote:Nie spałam, prasowałam. Nie mogłam usnąć. A Żaba śpi do teraz!
Anuśka, jeśli jakimś cudem (!) mój mąż wieczorem bierze pilota w dłoń i siedzi z dzieckiem to ja wtedy nie śpię tylko robię papiery firmowe. Niestety mam własną firmę i nikt za mnie tego nie przypilnuje. Do pracy nie chodzę ale chłopaki robią mi taki burdel w papierach że ja muszę to ogarniać, rozliczać i przygotować tak, aby nadawało się do zaniesienia do księgowego.
Kopytek bym zjadła.
Kochanie wiem co czujesz bo ja oprócz tego, że wykonuję usługi dla pewnej korpo to też mam swoją firmę i też wiem co znaczy siedzieć w papierach i robić porządek w fakturach i programieMasakra jakaś. Jak Zuzka była maleńka to nie mieliśmy firmy więc inaczej trochę było. A teraz może być ciekawiej
Opowiem Ci po sylwestrze jak to teraz będzie wyglądało
Krokodylica, Koniara lubią tę wiadomość
-
macham po wizycie wsjo ok serduszko ładnie biło jutro mam usg dostałam skierowanie na GBS mam zrobic ok 17 maja, morfologie,kreatynine,habs,białko i cos tam jeszcze plus mocz mam brac urointime na pecherz
aa ciesze sie z USG z malżem pojedziemy
kochane spadam bo jade na SRzgredka, Anuśka, Malenq, Asha, Nieukowa, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiek a co ze szparagów???
my po wizycie, pierwszą u kardiologa zniosła dość dobrze (ubytek w przegrodzie między przedsionkami nadal jest, ale kazał się nie martwić na zapas....)
drugą u laryngologa gorzej zniosła...wisków, wrzasków nie było końca...ale ucho wyleczone, a nosek się naprostował?uhmm więc stosunkowo dobre nowiny............a i jeszcze kardio powiedział że meningokoki i pneumo...mamy za darmo...ze względu na serduszko...
ale smacznie gotujecie uhmmmmmmmmmm zjadłabym najpierw botwinkową (buraczki dopiero wschodzą) a potem kopytka...niammmmmmmmmmmmmmmmmmNieukowa, konwalianka, Koniara, Pati Belgia, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq mam pytanie: czemu nie karmisz piersią juz? Z wygody czy mała woli butle?
Mimo spania do 13 chyba dalej walne drzemie, skoro mała po 5 h jedzenia padła.. A ja zamiast ćwiczyć brzuszki to kawę pije, jak przeze mnie przeleci to juz mała się pewnie obudzi i nici z ćwiczeń.
Mój pojechał do pracy wyjazdowej i wróci w pt, wiec dziś pierwsze kapanie samodzielne..
Ja przed wczoraj zrobilam risotto ze szparagami mmmWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 18:10
-
nick nieaktualnyKochanie Kosia po 3dniach od pierwszej szczepionki odrzuciła pierś...wije się, wrzeszczy i płacze przy piersi, nic nie pomogło, nawet dwie doradczynie nic nie wskórały....poza tym mała ma zaburzony odruch ssania i też przez to ma kłopot...więc mam mleko więc ściągam..
-
Blondik miałam wczesniej pisac i zapomniłam gratki udanej wizyty
my znowu porodówki nie obejrzeliśmy bo zaczął sie poród i zakaz wycieczeka za tydzien nie ide bo bede na warsztatach mamo to ja
ide wypic mleczko zsiadłe i do wyrka
jutro usg jupii pooglądam ta moją wiercipietkęBlondik lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:A moja zmarła 13-18 i jak zasnęła to sobie pomyślałem cool obudzi się kolo 20, ale gdzie tam zasysa juz od 20 min
Zgredka - zmarła? Te słowniki potrafią doprowadzić do zawału!!!!
Btw moja Ania wisi na piersi cały dzien z przerwa na drzemkęswietnie
niedługo będę miec cycusie po kolana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 19:56
Koniara lubi tę wiadomość
-
Zgredka jejku no zawał
Dziewczyny, czy któraś z Was miała meksykańską bolę? Ja dzisiaj zamówiłam i ciekawa jestem czy faktycznie działa
Nie wiem o co chodzi ale mam mega smaka na kebabyWcześniej jakoś mi nie podchodziły a teraz dwa razy w tygodniu muszę zjeść kebsa bo mi czegoś brakuje
Urodzę chyba jakiegoś śniadego turka
LaRa, Koniara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuska - padłam Buahuahauahua
Kebaby to chyba standarda jesli to nie standard to przynajmniej ja tak miałam
raz w tygodniu nie obeszło sie tez bez pizzy
Niestety czasy te juz nie powrócąprzynajmniej do czasu kiedy uda mi sie zrzucić 20 kg
Jak na razie cała waga ciążowa zniknęła i nawet zabrała ze sobą dodatkowe 2 kgobym wytrwała
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku co to meksykańska bola????
Ech kebaby standard, pizzę itp. Stare dobre czasy....
Edit: ja miałam włoskie dźwięki aniołków...mała faktycznie po urodzeniu uspokajała się na dźwięk wisiorka, ale teraz juz nie działa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 20:54
-
konwalianka wrote:ja miałam, mam...niezły bajer..ale czy działa..nie zauważyłam
Malenq bola to taka a'la biżuteria. Tradycyjnie Bola noszone były przez meksykańskie kobiety ciężarne i młode mamy. Zauważyły one, że delikatna melodia wydawana przez dzwoneczek podczas każdego kroku czy ruchu mamy wpływa kojąco na ich maleństwa. Co więcej dźwięk dzwoneczka relaksował zarówno dzieci pozostające jeszcze w brzuszku mamy, jak i łagodził płacz dziecka po jego urodzeniu.
Wygląda prześlicznie i mi się niesamowicie podoba. Ja zamówiłam taką:
-
Hehe Zgredzia, pilnuje co jem, o ile uda mi sie coś zjeść
Staram sie jeść zdrowo i dietetycznie
Nie łam sie... Brzuch mi jeszcze został, ale ćwiczyć jeszcze nie moge bo mnie rana piecze, a pozatym wole przeczekać te 6 tyg.