Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisze z ogrodka
przypomniało mi sie z dzisiejszej wizyty....
Zapytałam ponownie o te opryszczkę czy rzeczywiście ma to jakiś wpływ na słuch u dziecka i okazało sie ze rzeczywiście tak. opryszczka jest znacznym czynnikiem ryzyka uszkodzenia słuchu i nie ważne czy przechodziło sie ja w I, II czy III trym ciazy.
Skierowanie do audiologa mam, a w książeczce zdrowia mimo iż badanie przesiewowe wyszło w normie, wkleili mi żółta naklejkę (prawidłowa jest niebieska) ... Nic... Teraz czekamy na termin wizyty (będę dzwonić od poniedziałku) i potwierdzenie ze wszystko jest ok, pediatra mnie uspokoiła ze jesli przesiewowe wyszły ok to nic nie powinno sie zmienićoby.....
Ale u mnie na Rodos jest gorącouffffffffff
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Smok, o cholewciaTrzymajcie się tam i wracajcie zdrowe szybciutko do domu!
Kotka, moje samopoczucie i początki z Maluchem były podobne do Twoich. Zapewniam Cię, że będzie lepiej, czas wszystko wyprostuje...no nie jest łatwo, co tu kryć ale z biegiem czasu będziecie mieli coraz więcej tych lepszych chwil i dni
U nas nocka marna, Dziecię mi się rzucało, wierciło, budziło i ze spania nici. Brzuch...niech już miną te dolegliwości...
Pozdro -
Ijeeeeee teraz patrzę ze Kosia juz ma 4 miechy a i Diego jutro kończy 3
zdrowka dla dzieciaczków i jak najmniej bolesnych dolegliwości... Buziaki od e-cioci :*
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ani,mimo iż dbam o pupę, i zmieniam pieluszkę dosyc cźesto, kremuje to po dzisiejsżej nocy pojawiło sie odparzenie.
Co polecacie? Bo pediatra powiedziała zeby nie uzywac sudocremu (a kupiłam najwieksże op)
Mam linomag, krem przeciw odparzeniom (smarowane po każdej zmianie pieluszki) -
Mi sudocrem pomagal na odparzenia blyskawicznie teraz w wieku doroslym- jak duzo chodzilam po gorach w deszczu to miewalam odparzenia w pachwinach i przy pachach od spoconych ciuchow z membrana. Takze ja chce sudo stosowac, jak sie nie sprawdzi to zmienie na inny... Nie wiem czemu nagle zrobil sie be skoro od lat byl w uzyciu na odparzenia od pieluch i dzialal... Hmm.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Smoczku, zdrowka dla Was !
Kotka, u mnie pry pierwszym dziecku bylo podobnie...tylko zamiast do oracy wracac, to chcialam by maly wrocil do brzucha :p a probowalas wozek? Sprawdzalas wage czy sie najada?
Nenus, wspolczuje dolegliwoscu brzuszkowych
U nas tez sie cos dziejemloda sie dziwnie zachowuje. Wczoraj tak sie spinala, ze cala sina na buzi byla..ale nie olakala. I od wczoraj mamy czesto problem z zassaniem piersi p,us smierdzace gazy...no i stolocw coraz mniej..dzis tylko jeden duuuuzy
Do tego pepuszek nam sie zniw zaczerwienil i saczy sie z niegow pon.lekarz ...
-
U nas z odparzeniami problemów nie było, czasem na lekkie zaczerwienienia sprawdzał się linomag bardzo dobrze.
Laruś, Diego 3 miechy kończy 11.05, te suwaczki takie zakręcone
Beszka, oby Malutkiej szybko minęło to podejrzane zachowanie. Ale los z tymi Maluchami, zawsze cośWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 20:12
-
Moja chwile po kolacji zwymiotowala...ale wierzcie mi czegos takiego to nie widzialam
a przerabialam refluks i ulewanie.....mala byla cala CALA w wymiocinach. Wszystko mokre jakby ktos ja woda oblal.cyca oczywiscie po tym nei chciala. Moja mama z nia teraz chodzi, by zasnela a ja jem kolacje
-
nick nieaktualnyU Yas maleñstwo kończy 3mieszki chyba????
Zdrówka wszystkim maleństwom....
Larus nie boj się sudocremu...raz możesz posmarowac, ale ja jutro na twoim miejscu mąką ziemniaczana i wietrzenie pupci...
No i po zapaleniu uszka, wszystko czyste...
Serduszko nadal do obserwacji...buuuuu
Mała poszła spać po 20stej ołłł jee gdybym nie była tak zmęczona to może nawet bym cos obejrzała w TV, a tak to padam na pyszczek...
Dobrej nocki:-DKrokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość