Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczku zdrówka dla was. Podziwiam za złapanie sika u maluchów
Cholera tez miałam opryszczke
Ja kupiłam bephampten baby - moja bratowa mówiła za się sprawdza... Zobaczymy.
Kurcze dziewczyny jak tak czytam to się coraz bardziej boje tego czy dobie poradzę z małą... Ból brzuszka,laktacja,brąk kupy, gazy,infekcje itd... No boje się poprostu.Maniek
-
nick nieaktualny
-
smoczku wiem, że Ci ciężko.. ale to wszystko minie - zobaczysz..
Malenq- super, że uszko się naprawiło
ja dziś jjestem tak padnięta.. mąż dopiero wrócił, więc niewiele miał do roboty..dzieci nakarmione, umyte śpią.. Patryk nadal ma katar, tak mu spływa, że zaczyna się dusić co mnie z kolei bardzo martwi..
miałam się pytac.. zadowolone jeteście z tego aspiratora do odciagania glutów na baterie? ja się ciagle waham, bo on jest na baterie, wolałabym ten na akumulator ale on kosztuje ponad 220złWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 21:40
-
Kurde no nie myslalam ze tak ciezko z dziecmi jest
.
Musimy dac rade bo jak inaczej....
A odparzenie to jak wyglada? cala pupa czerwona czy tylko w okolicy odbytu?
Moj wazy juz 3690g czyli w dwa tygodnie przybral 220g od wagi urodzeniowej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 21:46
-
nick nieaktualnyoj Smoczku zdrówka dla malej , obyście szybko wróciły do domku !
Malenqa odpocznij sobie
Moja siostra też stostra też stosowała sudakrem i była zadowolona.
Ja też miałam opryszczkę w I trymestrze, zapomniałam powiedzieć o tym mojemu nowemu lekarzowido tego mam niedosłuch i też o tym jakoś nie wspomniałam, ale przyjdzie jeszcze na to czas. Widze, że dużo osób miało opryszczkę.
Psotka mały ładnie przybiera
Ja chce iść jutro na uczelnie na zajęcia i mąż się stresuje, ale już się dobrze czuje, wrazie czego zadzwonie po męża
Dobrej nocy i spokojnej kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 22:02
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Moja mala miala odparzenie i sudocremem smarowalam. Mialam jakis eco krem
ale uczulenie na niego ma i bylo gorzej
My z mala wlasnie lezymy przy cycu. Mam nadz ze noc bedzie spokojna.....
Psotka, dokladnie. Jakos trzeba to przezyc. Oby do 3 mz i bedzie lepiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 22:03
-
Misi@ wrote:Psotka mały ładnie przybiera
sprobowalby nie! caly dzien na cycu to niech chociaz tyle z tego bedzie
napalilam sie na woombie choc mam troche ambiwalentne odczucia - to troche ja powijaki o ktorych wspominala NieukowaMisi@ lubi tę wiadomość
-
Kocie: moja 230 gr przybyla w 5 dni
, ale ponoc wczesniaki szybciej przybieraja...
ja po zmianie pieluchy tylko przecietam chusteczka (jak w szpitalu), a po kapieli cialko linomagiem..
A jakie masz pieluchy Laro?
Smoczku: trzymaj sie!
Moja konczy dzis miesiac i z noworodka przeistacza sie w niemowlaka..LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej gangstereczki
Jak zwykle spać nie mogę... Wczoraj wieczorem ciacho upieklam wiec zaraz idę jeszcze tylko pudrem posypać i kawał Dominik zjeść
Dzis zamierzam pojechać tylko na zakupy i sie lenic.
A tak na marginesie to tata sie wyprowadził od mamy i Sebastiana... Jesteśmy w totalnym szoku a ja na domiar tego jestem na niego okropnie zła, ze ich tak zostawił w tej chorobie... Zwłaszcza Sebastiana.... Co za chory tydzien...
Miłego dnia kochane -
zgredka wrote:Kocie: moja 230 gr przybyla w 5 dni
, ale ponoc wczesniaki szybciej przybieraja...
ja po zmianie pieluchy tylko przecietam chusteczka (jak w szpitalu), a po kapieli cialko linomagiem..
A jakie masz pieluchy Laro?
Smoczku: trzymaj sie!
Moja konczy dzis miesiac i z noworodka przeistacza sie w niemowlaka.. -
Zgredzia, no no, to juz pannice masz
zdrowka
Kotka, Ania tez przybrała ponad 200 g od wagi urodzeniowej, wiec to chyba norma, a bałam sie ze bedzie więcej bo cały czas je i je i robi kupki i puszcza mega głośne baczki
Używam pampers i rossmanowskich pieluszek.
Miłego dnia, u nas dzis Rodos i grillekPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Lara, Zgredko tak właśnie zrobił... Wyniósł sie. Spakował walizkę i poszedla w cholerę... Ja twierdze, ze odbiło mu na stare lata. Straciłam cały szacunek do niego... Wiem, ze ludzie sie rozstają a małżeństwa rozwodzą ale do cholewci, nie teraz kiedy Sebastian potrzebuje tyle wsparcia....
-
Cześć kochane, ja czekam na lekarza.. mąz z tymkiem pojechali na przegląd i po materiał na zadaszenie tarasu..
zupa się gotuje, dziś zupa shreka:)
w nocy było ciężko.. Patryk miał dwa ataki kaszlu, takiego co aż zsiniał.. bardzo mnie to stresuje.. a o 5 Tymek przyszedł i koniec spania..
Pati, przykro mi, że nie możecie liczyć na tatę.. kryzys?
Smoku zdrówka dla malutkiej
Beszko, jak noc?
MIsia tylko bez szarżowania
Biedronko, ja też mam katarek do odkurzacza..ale już mam dość jego widoku w sypialni.. no i w nocy nieco hałasuje..
Lara, dady są dobre, te rossmanowskie sie popsuły, tzn. 1-ki są fajne ale 2-ki mi nie podeszły..bardzo śmierdzą chemią
na odparzenia najlepsza mąka ziemniaczana i wietrzenie pupy, doraźnie sudocrem..bez przesady, jak się sporadycznie używa, to nie zaszkodzi..ja przy zmianie pampersa także tylko przemywam wodą, chusteczek używam tylko na wyjściach
-
Dzięki Konwi za rady
na razie używamy 1-Dynek i smaruje linomagiem, jest juz o niebo lepiej
jestem bardzo zadowolona z tych pieluszek z ross... Jestem juz na tyle przeczulona ze co chwile zaglądam do pieluszki, zwłaszcza ze kupki lecą co chwila, naprzemiennie z baczkami
Zgredka, Kotka, tez tak macie? Czasami walnie takiego baczka ze sadze ze tam kupa pod pachy, a w pieluszce czysto