Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa - pokoik cudny
też bym taki chciała ale jakos tak schodzi i pomysłu nie ma ....
Nenaa zazdroszczę temperatury - u nas ledwo 10 stopni i deszcz... blee
musze lecieć po młodego i po mój karmniczekmam nadzieję że będzie ok i że sobie z paczkomatem poradzę bo nie kożystałam jeszcze a w ciąży to człowiek jakiś taki zamotany
miłego popołudnia
-
Smoczyca1 wrote:Wspominałam mojej lekarce o zmianie mleka powiedziała ze pogadamy wieczorem a druga na to tak to jest jak się nie chce piersią karmić no co za pizda zwłaszcza ze ona tez nie karmila!
A w pysk jej dałaś?Smoczyca1, Nieukowa, beszka, Koniara lubią tę wiadomość
-
Smoku właśnie, bo też chciałam na to odpisać.. trzeba było jej odpowiedzieć, ze ona nie jest tu od komentowania a od leczenia i pomagania.. co za wredna sucz..wystawiłabym jej opinię na znanylekarz.pl
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej macham dzis ledwo zywa jakaś byłam z Zuza u okulisty narazie ok za pół roku mam sie pokazac zakropi jej oczy i pooglada czytała bez zarzutu wszystko
potem byłam na GBS wynik za tydzien
dziś wkaraczam w 34 tydzien na liczniku 49 dni
kurcze kumpela z SR trafiła juz na oddział dzis bóle brzucha miała silne mam nadzieje ze mała jeszcz eposiedzi term ma na półtora tyg przede mną
zdrówka dla maluchów
Nieukawa pokoik pierwsza klasa -
Dzięki dziewczyny, teraz siedzę nad naszą sypialnią i ni w ząb nie mam pomysłu na to co zrobić ze ścianami ;/
Smoku: jakiś chory babsztyl z tej lekarki ;/ Ja bym chyba oczy wydrapała...
Anuśka ten pokoik to żywa reklama ikei -wszystko praktycznie jest made by Szwecja, ale nic nie poradzę że mi się tak ich meble dziecięce spodobały
Nena nie zazdroszczę, ja tam lubię polskie temperatury majowe
Dronka no czerwcówki się wysypują już powoli... nie licząc Dominika Magda_leny (ur. w 28tc chyba) to już 3 kobitki się rozpakowały na dniach...
Ja bym tak chciała urodzić 2.6 w naszą rocznicę ślubu
Mam dziś gina, może się dowiem ile Radek waży... no i ostatnia szansa na jakąś focię facjaty przed narodzinami...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Cioteczka- oddzialowa na dziecięcym zrobiła małej ogólne badanie moczu i jest czysciutki rano był pobrany na posiew i póki co nic nie urosło o Boże żebyśmy jutro wyszły. ..a i jutro imieniny Zofii to by miała prezent
Krokodylica, Biedroneczka83, Nieukowa, beszka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Halo porady potrzebuje
Poduche ciazowa chce sobie kupic polecicie cos?
Dzisiaj w szpitalu bylam bo jjnik przy szybkim wstawaniu bardzo bolal, ale wszystko okzarodka jeszcze nie widac pecherzyk 17,8MM a w piatek mial 7.08mm
Nieukowa, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja tylko na chwilkę, bo mąż ma urodzinki
Bylismy na badaniu serdusza i okazało się, że serduszko jest zdrowe. Wedlug tego lekarza płod jest kardiologicznie zdrowy i nie widzi nie prawidłowości jakie zazwyczaj występuja w ZD. Jeszcze nie mam wyników amino, ale pewnie przyjdą w przyszłym tygodniu
Ech wzruszyłam się...jak jechaliśmy autem dzwonili do meza z życzeniami i ktoś mu powiedział, że życzy mu spełnienia marzen a on na to moje dwa największe marzenia juz się spełniły i siedzą koło mnieNo muszę mu to wynagrodzić ;p
ps
Neukowa nic nie wygrałam, panowie, faktycznie robili furorę i nie żałuję, że byliśmy, bo dużo się dowiedzieliśmykonwalianka, LaRa, Koniara, Pati Belgia, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Misia bardzo sie ciesze, ze z serduszkiem wszystko ok
trzymam kciuki za reszte badan
Smiczyca, Kroko dobrze prwai....w nos doktorce
Nieukowa, moi chlopcy maja te same meble....tyle ze cale biale
Trzymam kciuki by maly sie w wasza rocznice urodzil. Moj drugi syn urodzil sie w nasza rocznice slubu 05.06
Smiczyca, mam madz.ze jutro wyjdziecieMisi@, Krokodylica lubią tę wiadomość