Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobitki!
Maniek - nie daj się - będzie dobrze <tulam> mocno
Ari - gratuliję 6 miesiąca i uszy do góry, słońce świeci i nie ma co się zamartwiać
Nieukowa - o pokoiku już chyba pisałam - jest cudny, nawet miałam wczoraj mężowi pokazać ale młody obsiadł komputer na "baję"
z tymi badaniami wczorajszymi to jakaś kicha ;(
wymaz wyszedł ok, morfologia niby też coś z białymi krwinkami mi się nie zgadza - ale to niewiele i w zasadzie już tak mam jakiś czas i lekarz nic na to nie mówił, co ciekawe hemoglobina co zazwyczaj na tym etapie ciązy spada to mi rośnie - więc nie wiem czy mam taką super żelazową dietę czy maluch jej nie pobiera odemnie??
no i najgorsze CRP znowu wzrosło
od kiedy mam szew było lekko podwyższone ale nieznacznie spadało a tu bach z 6 na 8 wyskoczyło!
idę dziś zanieść mocz do badanie (chłodzi się w lodówce- a ja susze się po basenie)
no chyba że to jakaś infekcja moczowa ?
i tak się zastanawiam kiedy powtórzyć to crp żeby sprawdzić czy rośnie, bo w poniedziałek mam wizytę
ehh
-
Lara wydaje mi się że ten filtr 30 jest ok, położna środowiskowa w sumie mówiła że bardzo dobry, nic nie wspominała że trzeba większy filtr.
My mleko jemy z Lovi (niby też antykolkowa), Zuzi cieknie troszkę po brodzie ale tym się nie przejmujemy, bo te butelki bardzo jej podeszły. Z antykolkowej ale takiej wypaśniejszej pijemy herbatkę, firmy MAM, bardzo fajna. -
Kroko, w przyszłym tyg bedzie u mnie położna i podpytam
A z Lovi tez Ani cieknie po brodce, dlatego zaczęłam uzywac aventa
Smoku, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:37
-
Dzien dobry
Psotka, po twej nieobecnosci na forum wnioskuje, ze do rodzicow pojechalasmam nadz.,ze mile soedziliscie czas
Kroko, te smoki soothie sa podobne ksztaltem do tomee tippee. Maz mi przypomnialze mielismy dla mlodszego syna. Nie chcail go
My butelki przeciwko,kowe z dr browns uzywalismy. Super byly. Mi sie wydawalo, ze jak mleko cieknie, to za szybko leci i dziec przez to wicej powietrza polyka,mwie. Brzusio bardziej boli..... -
macham i ja
Trzymam kciuki Smoku żebyście popołudnie spędziły już w domku
nam Lovi sie spisało w póżniejszym czasie do pitnych kaszek
ja zaraz zmykam po Zuze i do pepco
a dziś zmierzyłam talie osy i mam 121cmaaa tu jeszcze troche czasu mamy na rośnięcie
Kroko Zuza jest świetnaa usmieszek ma cudny
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
CZeeeeść. Jestem tak wkurzona że mi para z uszu leci. W skrócie: 2 dni temu byłąm z mamą oglądać fotel rozkładany do pokoju małego. Niemal ideał: wygodny, kolor taki jak chcemy, tylko ma 2 wady: cenę i grafikę na poduszce.
Pytałyśmy z mamą, czy można ewentualnie domówić drugą poszewkę na poduszkę, bo jest z zamkiem błyskawicznym - babeczka że musiałaby sprawdzić w firmie, ale jakbyśmy się zdecydowały brać od ręki to zadzwoni. No ale chciałam pokazać mężowi jeszcze i przemyśleć. Zapytałam ile by czasu trzeba było czekać, jeśli nie dało by się poduszki wymienić. Ona na to że 3-4yg.
Spoko.
Dziś wróciłąm kupić ten fotel. Inna baba w obsłudze. Pytam o wymianę poduszki, stwierdziła że nie ma opcji, oni się w takie rzeczy nie bawią, jak chcę, to se mogę sama uszyć. WTF? Fotel za 1200zł a ona mi takim tekstem wali, nawet nie dzwoniąc do producenta??? Ostatecznie mówię że dobra, to zamawiamy. Chciałam się upewnić jaki czas oczekiwania, a ta mi wali terminem "za 8 tygodni lub dłużej".
Nawrzucałam babie i wyszłam. Niejeden fotel jest na świecie. Ale już sobie przypomniałam dzięki temu, dlaczego kupuję w Ikei ;/ -
Nie straszcie, mi jeszcze nie wypadaja, acz we wczesnym etapie ciazy mi wypadly, a potem zgestnialy, wiec nadmiaru nie mam..
Mam wyklad, ale na denacie mnie juz nie bedzie, bo na koncu to przewidzieli a do tego czasu bede miec beton, a nie piersi, poza tym na tyle godzin to ja dziecka z rodzina (mama, ciotka, kuzynka, wujek) nie zostawie... -
Nieukowa co za pipa jedna...kuźwa u nas to obsługa klienta naprawde jest okropna.
Ja byłam w aptece wydałąm 300 zł ...MATKO aaaaaaaaaa ale kupiłam wszystko co chciaam w tym krem ujędrniający musteli za 79 zł (przeceniony z 99) bo mustela zmieniła opakowanie z różowego na niebieskie...poza tym pani była miła i dala mi jeszcze mnóstwo próbek musteli:)
Smoku jak tam w domciu?Maniek
-
Hej jej witam się z domku! Jak miło wyciągnąć się z niunia i psem oczywiście na własnym lozku
Dziękuję za wszystkie mile słowa, troskę i wsparcie ♡
Lecę trochę odsapnac. BuziakiMANIEK, Krokodylica, beszka, LaRa, Anuśka, Malenq, zgredka, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość