Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nio pranie wyprane powieszone, łóżeczko gotowe torba spakowana brak tylko szlafroka
oj tak tyk tyk hehehehe
moja tez reaguje na pogode albo jak ja mam spadek formy to ona tez
teraz sie bardziej rozpycha i brzuch bardziej faluje hehehe
pora zjesc zapiekankeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane..
Freja nie ma reguły.. Patryk ważył 2600 a już waży 6500 a ma partem 3 m-ce
Maniek - przykro mi, mam nadzieję, że mąż jednak zrozumie.. szkoda ze nie masz w nim oparcia ;/
Malenq i trzymam kciuki za Wasze relacje
Pati, jeśli naliczysz tych 10 ruchów to jest dobrze.. dzieci neistety mają już mało miejsca, więc mniej się ruszają
Nieukowa, kurcze..szkoda ;/ -
u mnie tez ostatnio popsztykałam sie z mężem o ten poród bo on niby bardzo chce byc ale wymyslił ze pojedzie do ojca drzewo ciąć ja mu mówie a jak sie zacznie zanim przyjedziesz to ok 74km a zreszta nie chce zostawac sama na koncówce z Zuzą w domu wrrr ci faceci wogóle nie myslą
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
a my pospaly 4H, a juz sie martwilam, bo albo jadla albo marudzila, nawet w chuscie byla bardzo ozywiona, choc tp akurat nie problem, o ile nie placze.
Ja mam przerwe na serduchy, bo po wczorajszym krwawie jak na @, a moze to od tej globulki? Raczej nie. Mialam jakies j
sny z horroru, ze umowilam sk
ie z kolezanka, zeby ta zaszlachtowala zwabionego przeze mnie faceta, a potem jakis dziwny sen z bylym i robertem patinsonem..
-
Freja dawno dawno teamuuuuuuuuuu. ale Jestem wiecie zrobilam sobie odpoczynek od forum i tutejszych afer
ale juz na bierząco bede mam sporo czasu odliczanie trwa tak wiec tematy tez sie znajda mysle
))
Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cati gdzie bylas jak cie nie bylo? Pokaz jakies artystyczne zdjecie brzuszka, rewelacyjne je robilas
Maz mi zasnal zamiast pokoj malowac. Ale wybaczam mu, taki jakis senny dzien dzisiaj...
Aha, maz sie popisal elokwencja: pyta mnie wczoraj na grillu, czy juz sie zapisalam do szpitala. Zrobilam wielkie oczy, a towarzystwo grillowe w smiech. On biedny myslal, ze trzeba sobie porod rezerwowac w szpitalunie wpadl na to, ze sn jest raczej malo przewidywalny i ze rezerwowanie czegokolwiek to abstrakcja
Chyba wciaz nie ogarnia tematu...
Lili83, zgredka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nieukowa u nas tu na poczatku III trymestru dostaje sie formularz I musisz wypelnic I do szpitala zawiezc. Pytania dotycza jaki pokoj wybierasz. 4, 2 lub 1 osobowy. Z salonem czy bez... czy bedziesz karmic piersia czy maja przygotowac sztuczne I takie tam pierdoly....
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa tym razem artystycznych nie mam ale wstawie zwykle zdjecie swoje
tuz po tym jak kupilam sobie aparat !
tz. maz mi kupil
U malucha wszystko dobrze zadnych problemow z ciaza , procz mojej wagi ktora juz jest poza skala ale nie przejmuj sie , bo ponoc i tak dobrze lece
Moj Synek bedzie mial na imie Kubuś chyba ze cos sie jeszcze zmieni !
Rodzimy w Norwegii , a do porodu nie wiele zostalo... i zaczynam sie stresowac
A co robilam jak mnie nie bylo ? ogolnie ukladalam nam zycietroche pracowalam troche zajmowalam sie nowymi znajomymi w sąsiedzstwie i zostawilam w spokoju laptopa
a teraz jescio raz bede was meczyc swoja osoba. MAm nadzieje ze znow przygarniecie kotecka
zgredka, Pati Belgia, Krokodylica, Biedroneczka83, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej powróciłam i ja
Nie wiem co się dzieje ale mam brzuchW pierwszej ciąży nie miałam jeszcze a teraz już się go ukryć za bardzo nie da
Nadrobiłam trochę 30tki na OVU i zawrzało po wyborach
Ja już w środę idę na pierwszą wizytę do mojego położnika. Czas najwyższy bo nadal karty ciąży nie mam. Zrobiłam badania i mam bakterie w moczuPodobno norma w ciąży więc się nie przejmuję
Nieukowa, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
zgrednka no co ty !
ja przez swoj brzuch mam wiele trudnosci tak wiec cieszyc sie jak macie malutkie brzuszki to chociaz nie krepuje wam to wielu czynnosci
Ciesze sie ze mnie przygarniecie
Anuśka tak to normal idz do apteki i kup sobie Zurawit - jest troche drozszy ale dziala swietnie i koniecznie zrob cala kuracje na miesiac. i bedziesz miala z glowyJa ciagle co badaja mi mocz to cos tam mam
Pati - no wlasnie jeszcze nie rozstrzygnelismy czy Kuba czy Jakub , ale moze z czasem dojdziemy do tego. Tu jest Jakob imie ie wiem czy nie beda mylic
Pati Belgia lubi tę wiadomość