X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio pranie wyprane powieszone, łóżeczko gotowe torba spakowana brak tylko szlafroka :P

oj tak tyk tyk hehehehe

moja tez reaguje na pogode albo jak ja mam spadek formy to ona tez
    teraz sie bardziej rozpycha i brzuch bardziej faluje hehehe

pora zjesc zapiekanke :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane..
    Freja nie ma reguły.. Patryk ważył 2600 a już waży 6500 a ma partem 3 m-ce

Maniek - przykro mi, mam nadzieję, że mąż jednak zrozumie.. szkoda ze nie masz w nim oparcia ;/

Malenq i trzymam kciuki za Wasze relacje

Pati, jeśli naliczysz tych 10 ruchów to jest dobrze.. dzieci neistety mają już mało miejsca, więc mniej się ruszają

Nieukowa, kurcze..szkoda ;/

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 25 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez ostatnio popsztykałam sie z mężem o ten poród bo on niby bardzo chce byc ale wymyslił ze pojedzie do ojca drzewo ciąć ja mu mówie a jak sie zacznie zanim przyjedziesz to ok 74km a zreszta nie chce zostawac sama na koncówce z Zuzą w domu wrrr ci faceci wogóle nie myslą

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my pospaly 4H, a juz sie martwilam, bo albo jadla albo marudzila, nawet w chuscie byla bardzo ozywiona, choc tp akurat nie problem, o ile nie placze.

Ja mam przerwe na serduchy, bo po wczorajszym krwawie jak na @, a moze to od tej globulki? Raczej nie. Mialam jakies j
    sny z horroru, ze umowilam sk
    ie z kolezanka, zeby ta zaszlachtowala zwabionego przeze mnie faceta, a potem jakis dziwny sen z bylym i robertem patinsonem..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • cati Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej :) puk puk - no to od dzis comeback ! :D na forum wraca spamerka !

Nieukowa, Malenq, Pati Belgia, zgredka, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Freja Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Cati! Dawno Cię nie było ;)

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • cati Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja dawno dawno teamuuuuuuuuuu. ale Jestem wiecie zrobilam sobie odpoczynek od forum i tutejszych afer :) ale juz na bierząco bede mam sporo czasu odliczanie trwa tak wiec tematy tez sie znajda mysle :)))

Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati naraszcie :-) ja ciagle na Ciebie czekalam I sie wkoncu doczekalam :-) super, ze jestes :-) koniecznie napisz jak synek sie miewa w brzuszku I kiedy bylas na wizycie I co po niej wiesz ;-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati na fiolecie afer brak ;). Takie nudne jesteśmy

Pati Belgia, cati, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia ma racje. Odkad tu jestem nie odnotowalam zadnej afery :-);-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati gdzie bylas jak cie nie bylo? Pokaz jakies artystyczne zdjecie brzuszka, rewelacyjne je robilas :)
    Maz mi zasnal zamiast pokoj malowac. Ale wybaczam mu, taki jakis senny dzien dzisiaj...

Aha, maz sie popisal elokwencja: pyta mnie wczoraj na grillu, czy juz sie zapisalam do szpitala. Zrobilam wielkie oczy, a towarzystwo grillowe w smiech. On biedny myslal, ze trzeba sobie porod rezerwowac w szpitalu :D nie wpadl na to, ze sn jest raczej malo przewidywalny i ze rezerwowanie czegokolwiek to abstrakcja :)
    Chyba wciaz nie ogarnia tematu...

Lili83, zgredka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa u nas tu na poczatku III trymestru dostaje sie formularz I musisz wypelnic I do szpitala zawiezc. Pytania dotycza jaki pokoj wybierasz. 4, 2 lub 1 osobowy. Z salonem czy bez... czy bedziesz karmic piersia czy maja przygotowac sztuczne I takie tam pierdoly....

Nieukowa lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa tym razem artystycznych nie mam ale wstawie zwykle zdjecie swoje :P tuz po tym jak kupilam sobie aparat ! :D tz. maz mi kupil :P

U malucha wszystko dobrze zadnych problemow z ciaza , procz mojej wagi ktora juz jest poza skala ale nie przejmuj sie , bo ponoc i tak dobrze lece :P
    Moj Synek bedzie mial na imie Kubuś chyba ze cos sie jeszcze zmieni !
    Rodzimy w Norwegii , a do porodu nie wiele zostalo... i zaczynam sie stresowac :D

A co robilam jak mnie nie bylo ? ogolnie ukladalam nam zycie ;D troche pracowalam troche zajmowalam sie nowymi znajomymi w sąsiedzstwie i zostawilam w spokoju laptopa :D a teraz jescio raz bede was meczyc swoja osoba. MAm nadzieje ze znow przygarniecie kotecka :P

zgredka, Pati Belgia, Krokodylica, Biedroneczka83, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • cati Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    989e8f1ca4bec0eb.jpg

zgredka, Pati Belgia, LaRa, Krokodylica, beszka, Lili83, Koniara, Nieukowa, Malenq, Blondik, konwalianka, Arienna lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O !masakra jaki ładny, ale tez duży,
    Mój nie zdążył osiągnąć takich pięknych rozmiarów i teraz mi smutno..
    Oczywiście, że przygarniemy ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej powróciłam i ja :)
    Nie wiem co się dzieje ale mam brzuch :D W pierwszej ciąży nie miałam jeszcze a teraz już się go ukryć za bardzo nie da :P
    Nadrobiłam trochę 30tki na OVU i zawrzało po wyborach :)
    Ja już w środę idę na pierwszą wizytę do mojego położnika. Czas najwyższy bo nadal karty ciąży nie mam. Zrobiłam badania i mam bakterie w moczu :/ Podobno norma w ciąży więc się nie przejmuję ;)

Nieukowa, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati super, ze wszystko sobie poukladaliscie :-) Kuba czy Jakub? Moj chrzesniak to Jakub :-) sliczny brzuszek :-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgrednka no co ty ! :D ja przez swoj brzuch mam wiele trudnosci tak wiec cieszyc sie jak macie malutkie brzuszki to chociaz nie krepuje wam to wielu czynnosci ;D Ciesze sie ze mnie przygarniecie :P

Anuśka tak to normal idz do apteki i kup sobie Zurawit - jest troche drozszy ale dziala swietnie i koniecznie zrob cala kuracje na miesiac. i bedziesz miala z glowy :) Ja ciagle co badaja mi mocz to cos tam mam :P

Pati - no wlasnie jeszcze nie rozstrzygnelismy czy Kuba czy Jakub , ale moze z czasem dojdziemy do tego. Tu jest Jakob imie ie wiem czy nie beda mylic :D

Pati Belgia lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati fajnie że jesteś. :)

Nieukowa - lepiej zarezerwuj sobie to miejsce w szpitalu. ;)

cati lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati juupppi jestes :) tak sie ciesze
    no ja przez mój bagażnik z przodu tez mam problem juz skarpetki założyc i kregoslup po nocy boli :P

cati lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 858 859 860 861 862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ