Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CRL 10mm termin 08.01.2015
Nieukowa, Biedroneczka83, beszka, cati, Malenq, Anuśka, Lili83, Pati Belgia, Blondik, LaRa, Krokodylica, Misi@, konwalianka, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniara wrote:
CRL 10mm termin 08.01.2015
Cato boziuuu jaki śliczny brzusiozazdraszczam hehehe dzisiaj mała dala mi tak popalić, ze wolałabym ją w brzuchu....boszzzz zęby idą :'( oj biedna ja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:03
Koniara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskarbie a u mnie nie "a łaaaaaaaa" bo moja na moim mleczku ale odciąganym i z butelki...ale z rąk nie schodziła, non stop płacz, nawet chusta nie pomogła...
teraz już śpi, ze zmęczenia padła....a jutro nowy dzień, mam nadzieję że będzie lepszy....małż przywiózł maść na dziąsełka, mam nadzieję że pomoże... -
Lara: noo co kupilas?
Ja byłam w chuście z małą na spacerze w rossmanie, a w pepco kupiłam rajstopki do sukienek
Malenq: wprowadziłas już zabawki?jakie? Nie wiem za czym się rozglądać. Może najpierw jakąś karuzelka, bo moja zaczyna się przyglądać..
Aha odnośnie oleju komosowego: myslalam, a gdzie ja to znajdę, adzis natrafilam w almie na słoik w promocji. Tylko do czego poza smarowaniem siebie JATO uzyjeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:46
-
nick nieaktualnyboszzzzzzzzzzzz poczytałam ovu....faktycznie u nas spokojniej....
tam hormony buzują hehehe nawet się nie przywitałam, bo ten wpis o tym że "niektóre kobiety mają w d.. wybory bo ich całym światem są maleństwa" czy jakoś tak, to chyba o mnie....dość nieprzyjemnie się tam zrobiło...
cati skarbie jeszcze nie, ale w domku już są i czopki i syrop
ps. mam nadzieję że pokażesz całość stylu marynarskiegozgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Malenq: wprowadziłas już zabawki?jakie? Nie wiem za czym się rozglądać. Może najpierw jakąś karuzelka, bo moja zaczyna się przyglądać..
my mamy różne tego typu:
http://pl.dawanda.com/zabawki-sensoryczne-dla-niemowlat/
plus grzechotki , łyżeczki z lusterkami, piłeczki małe z dzwoneczkami w środkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:47
-
Jestem po wizycie -szyjka ok, tylko to zakażenie ostatnia szansa na leki jak nie pomogą to szpital i juz.
Cati dobrze Cie widzieć, super wyglądasz.
Anuska no mówią ze z kolejną ciąża brzuch szybciej widać
Aaa moja królewna 2 tyg temu ważyła 1187 g a dziś 1639.. Mój kręgosłup to czuje i pępek bo mnie boli.
Ps mąż mi w końcu zmywarkę przywiózł i zakłada..
Na poprawę humoru zrobiłam gofry z bita śmietaną i truskawkami:)zgredka, cati, Malenq, beszka, Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
Kupiłam dwie pary rajtuzek, na potem...
Czapeczkę, ale za mała, i muszę wymienić -kolor szary- napisane ze dla chłopca ale mi sie spodobała
2 sukienki -różowe
2 bluzki-większe- teraz przybierają formę sukieneczekjedna różowa, druga zielona
Nie miałam zbyt duzo czasu bo malz sie spieszył i siedział z mała w aucie, ale pojadę tam w środę wymienić czapeczkę to coś jeszcze dokupie
Ojjjj ide na różowa poczytać