X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja od ok 28 odo teraz na cycku. Bo jak ją odloze to zaczyna wyc, a na pewno nic tam juz nie leci.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko zostało wykapane, wykosmetykowane, nakarmione i uspanie przez tatę :)
    Ehhhh az sie dziwnie czuje... Jakoś tak raptem mam czas a nie wiem co z nim zrobic... Czekałam na wynik wyborów i chciałam sie przekimac do następnego karmienia

Zgredzia, moze Łucja ma potrzebę ssania lub bliskości?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to stale przy niej lezalam, aż zasnęła ;), a jeszcze chce żeby się obudziła na mycie. I znowu boli mnie ten sutek i takie gruzelki są wyczuwalne..kurde
    Lara: jak to co robic? Ja przy poprzedniej drzemce ogarnelam podłogę w kuchni, teraz pralam ręczniki szynszyla (ma w klatce, bo nie lubi trocin) a za chwilę może upiore ubranka..

Ja ogladalam seriale na tvn

Dziś byli u mnie znajomi, kiedyś moja paczka, właściwie zapowiedziala się jedna para, ale inni się podłączyli, o czym dowiedziałam się na 2h przed.. Oni zawsze traktują siebie wzajemnie jak grupa, zazwyczaj jest to denerwujace, ale tym razem ok, mielismy z głowy wszystkich.. Kolega przyniósł mi dlugasne róże, wsadzilam je w ponad polmetrowy wazon i wyglądają pięknie..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara przestań się przejmowac i dopasowywać do innych. Ty ustalasz termin i zapraszasz gości, a oni przychodzą jak im pasuje a nie przychodzą jak im nie pasuje.
    Ja bynajmniej tak robię.

zgredka my też nie chrzcimy na ogólnej Mszy, tylko w sobotę.

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macham po ostatnim tak aktywnym weekendzie
    Zostalo 39 dni aaaa

Krokodylica, zgredka, Nieukowa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko... Musze szybko rodzic bo jak zaprzysieza Dude to bedzie znaczylo, ze moj syn urodzi sie w IV rp...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie to nie wzrusza, kto został, sama na niego glosowalam, obiecanki cacanki mnie nie biorą, ale PO miało 5 lat aby podpisać ustawę o in vitro a nic nie zrobiło...a Bronek sam powinien wziąć kredyt.... Mnie bardziej rusza mój leniwy wójt, który za wódkę jest wójtem 15lat:-\

Dzień dobry, mój świat to Kośką, nic więcej....
    Lubie kontrowersje, zobaczymy....
    Miłego dnia....

Blondik, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh wszędzie na fejsie info o wyborach..

Biedny Bronek, żal mi go ..
    Mój miał wizję, że nominuje mnie Bronek i teraz nie wiem czy to oznacza, ze nigdy nie zostanę sędzią czy to, że najwcześniej za 5 lat ;(..

Wczoraj pierwszy raz uzylam silikonowe nakładki (na ten bolacy sutek) i podzialalo...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)
    Wczoraj taka piekna pogoda byla u nas a dzis paskudna... leee... nie lubie...

Milego dnia :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, u nas tez pewnie byłby problem z wybraniem terminu chrzcin, np. szwafierka teraz ma rodzic ,a chrzcinu ustalili na lipiec i chrzczca oosbno, zamówili osobną mszę w 3 niedziele miesiąca. u ciebie też nie powinno być z tym problemu.
    bardzo się cieszę z wyniku wyborów :)

miłego dnia

LaRa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredziu olejek kokosowym smaruj sutki szybciej się goją...

u nas słonecznie:) w końcu.....

a ja czekam na chustę:)

aaaaaaaa i mleko kokosowe do kawy - rewelacja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 07:43

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)

Wczoraj padłam, malz obudził mnie o 22:30 abym usłyszała wynik wyborów i usnęłam dalej :) jestem dokładnie tego samego zdania co Malenq, i tez moim światem jest teraz Ania :) a czy coś sie zmieni? Zobaczymy.....

Dzis muszę zaatakować Pepco :)
    A teraz póki mała spi, ja ogarnę śniadanko :)

Ps. Zgredko, wczoraj w "wolnej chwili" posprzątałam (choc nie lubię tego robić w niedziele) i nawet wyprasowałam gore prania :)

Miłego poniedziałku

Co u mamusiek? Nenaa, Justta, Lili, Tamka, Yas????? Odezwijcie sie!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: tylko ja właśnie nie mam rany, a są jakby obolale, jak np przy siniaki, bo mała je tak ciągnie strasznie..

Ja tez mam jakieś dziwne uczucie jak sprzatam w ND, nieswojo się czuję, bo to niby dzień święty, zabawne to z drugiej strony, sprzątac mi nieswojo, a z seksem przedmalzenskim to juz nie ;p

Malenq, Blondik, Lili83 lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe dobre dobre zgredzius....ja tez wczoraj sprzatałam i prałam.... Zawsze źle mi z tym a i tak to robię....uhmmm

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziś na smutasa:(
    Nie nie wybory...w sumie zastanawiam się jakie to ma znaczenie i tak ten kraj jest porąbany a życie w nim trudne i sformalizowane...choć przemówienie Dudy po ogłoszeniu wyników podobało mi się. Niech spełni co mówił zobaczymy za lat.
    Zgredzia mi tam wszystko jedno kto mnie nominuje ważne że w końcu pójde kiedyś na swoje.

Pokłóciłam się z mężem...ehhh nie rozumiem jego on nie rozumie mnie i tak to się zaczyna. chce ze mną uczestniczyć w sr, i przy porodzie a wczoraj mi nagadał że nie może słuchać o TYCH rzeczach on też ma uczucia a że teraz nie wolno nam serduchować to wszelkiego rodzaju moja inicjatywa jest bez sensu bo on czuje jakbym spełniała obowiązek...nosz ku***a i pretensje bo mu nie daje się podotykać ...cyc mnie boli (i chyba z resztą nie wolno pobudzać sutków żeby nie rozpocząć akcji porodowej?)do tego mam zakażenie dróg moczowych ..on ma pretensje ale jednocześnie nie chce słuchać dlaczego nie wolno mu...witki mi opadły:( bo myślałam że jest bardziej dojrzały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:30

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś przykro mi......mam nadzieję ze się zmieni....mój niestety nadal się nie ogarnął.......

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i właśnie siedze i się zastanawiam że chyba nie chce go przy porodzie będę myśleć o tym co mi powiedział...tyle że kogoś musze mieć bo taki jest warunek sali rodzinnej którą ja bardzo chcę ze względu na nieco prywatności niż na sali ogólnej.

Mam dziś znów wizyte u gin i chyba jej powiem że w sumie chętnie się do tego szpitala na parę dni wybiorę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:11

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Freja Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobitki!

Maniuś - tulam, no faceci nas potrafią zaskoczyć, to tak jak ten mój ostanio z tym porodem rodzinnym mnie rozłożył na łopatki, eh... czasem szkoda słów

u mnie pogoda lipna już od piątku
    zimno i jak nie pada to jest mżawka, bleee

ale mnie wczoraj baba w kościele wnerwiła

podeszła i zapytała czy coś może powiedzieć

no i zaczęła
    ze ona to już, dzięki Bogu, trzy razy w pod sercem dar od Boga nosiła, i że to cud i że jej mamusia jak w ciązy była z jej mlodszą siostrą to też tak jak i ona w tunice i sama pani rozumie, i wiem co mam na myśli, że to tak trochę intymności trzeba bo ja tak niepotrzebnie, a to przecież nie wypada no sama pani rozumie..

nie, nie rozumiem, całe życie chodziłam w spodniach i z okazji ciązy nie zamierzam łazić w namiotach, nogi mam w żylakach, a jak spuchną to wprost uroczo wyglądają w jakiś pantoflach do kiecki - szczególnie w rozmiarze 41 bo jak spuchną to 40 nie włożę

ranyś, nie wypadało się tak wneriwac w kościele tuż po mszy ale mnie tak ta bereciara wnerwiła że do dziś mnie trzepie

w poprzedniej ciąży też tak mialam ale na ulicy - to pwiedziałam babie że jak jej przeszkadza to się gapić nie musi

jeszcze jak bym z bandziochem na wierzchu lazła to rozumiem, ze zgorszenie sieję

niech się czepia do panów starszych co latem gołe piwne brzuszki eksponują na ulicy bo koszulki mają za krótkie

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • Freja Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z dobrych wieści i na obronę mojego męża też jakby nei było - to mamy dziś jak z pracy wróci malować łazienkę :)

jupi :)

mam nadzieję, że tak się stanie, już wałek i kuwetę nową nawet zakupił

no zobaczymy wieczorkiem

aha

od początku ciąży 12,6 kg na plusie więc chyba nie jest źle, i 44 dni do końca

Malenq lubi tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Witam się optymistycznie ;) my juz po chrzcinach kolka była ale jak na godzinna mszę świetnie to zniosła na imprezie tez trochę płaczu było ale bez tragedii.
    I chyba nareszcie to mleko pomogło wczoraj wieczór spokój a noc całą przespala z przerwami na jedzenie :)
    Albo mleko albo czary mary mojej mamy ;) nieważne ważne ze jej nie boli :)
    Co do spania to Zośka drzemie we wózku a śpi w swoim łóżeczku.
    Mój mąż jakiś problemów nie jest przewinie nakarmi polulala a i b zyskania mu się chce ale wie ze mam coś z dołem wiec cierpliwie czeka ;) dziewczyny może wasi więcej czasu potrzebują...
    Kotka moja tez nie robi tego czego ja akurat chce...godzinę przed chrztem walnela taka kupę ze trzeba było ją kąpać ledwo zdążyliśmy :)
    Aaa i zaczyna gadać ze mną i uśmiecha się cała paszcza no i ślini się okrutnie i pcha piątki do buzi ;)
    Tyle w skrócie :)
    A i dziś kontrolne bioderka mamy.
    Miłego spokojnego dzionka.

LaRa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 856 857 858 859 860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ