Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaa1208 wrote:Witam . Przepraszam czy miała któraś z was tak ze ginekolodzy nie widzą ciąży a ciąża byla normalna zdrowa a nie pozamaciczna ?
-
nick nieaktualny
-
Magda: Zależy ile tygodni ma ciążą i jak to się ma do betaHCG... jeżeli ciąża ma ponad 5tygodni, beta rośnie, jest już liczona w 1000 a nie widać nic na USG w macicy to jest powód do niepokoju...
No w takim przypadku lekarz musi coś postanowić...
Możesz zrobić drugą betę po 2 dniach i zobaczyć czy spada czy rośnie... jeśli spada to możliwe że dostaniesz okres. A jeśli rośnie albo się nie zmienia to koniecznie lekarz/szpital i to im wcześniej tym lepiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 09:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wychodzi na to że Zuzia jest uczuleniowcem, cholera. Przy kontakcie zaraz mocno obsypuje jej policzek, dzisiaj nawet po kontakcie ze mną jej obsypało, podejrzewam że od farby którą mam świeżą na włosach, cały policzek w pół godziny w plamach. Cholera, ma karnację i urodę typowo po rodzinie męża a oni uczuleniowcy i widzę że u Zuzi jest to samo.
Poza tym przerabiamy 2 skok rozwojowy, jest zabawa jest wesoło! -
Wróciłam z obchodu po sklepach. Byłam m.in. w Smyku, ale oprócz czapeczki nie kupiłam nic więcej. Ehhhh te ceny-dla bogaczy!
Teraz sie dokarmiamy, i jak tylko Ania usnie to ja tez skorzystam ze snu bo oczy mi sie kleją -
Rzeczywiście, ceny na necie niższe niż w sklepie, ale chyba wole zakupy w Pepco
przynajmniej na razie gdy wiem ze póki co szybko bedzie rosła
Usypiam księżniczkę i będę jej towarzyszyć w lozku -
A ja z kolei pozamawiałam rzeczy dla Małego, niektóre fajne..
rekalsuję się z inką, młody śpi, starszy z tatą trawnik kosi.. podłogi schną.. teraz można odpoczywać..
aaaa i najważniejsze, Patryk ma za sobą swoje pierwsze tarte jabłko!! ale się krzywił, ale zjadł
miłej sobotyPati Belgia, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Pati po 6m zamierzam zacząć....
Na styczniowkach lecą juz pełną parą i warzywa i owoce i soki....
A to Konwi na refluks?zmiana diety? -
nick nieaktualnyWHO zaleca po 6tym, mnie się nie śpieszy, mała nie wykazuje chęci, mleczko pije aż się uszy trzęsą...
Ja to bym chciała wprowadzić metoda BLW,jak dziecko samo usiadzie i dawać do raczki jedzenie.... Ale nie wiem czy tyle czasu wytrzymam ściągać mleko, bo pewnie mała późno sama usiądzie....Pati Belgia lubi tę wiadomość