Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka, zamulam dalej! Aktywnie sie nudze. Po zmianie ekipy kolo 20 ma wpasc lekarz zonaczyc czy rozwarcie ruszylo i zdecyduje czy dac mi oksy. Skurcze dalej slabowite, co 10 min moze  oby szyja choc na 3cm ruszyla! Ile mozna chodzic w kolko, kucac, robic przysiady i kolysac biodrami! Nogi mnie juz bola ;P
-
Chciałam wyjsć z mała przejść sie na ogrodek, ale skapitulowałem ;(
Ryyykkkkkk niesamowity!
Stawiam na kolkę i na oliwki (szt) ktore zjadłam na śniadanie ;(
Niosło sie po osiedlu strasznie! -
nick nieaktualny
-
Hej misie
Nieukowa trzymam kciuki
A ja mam już dwa z czterech egzaminów na ten weekend ustalonych jutro kolejne dwa a gorąco u nas tak że jak wyszłam z auta to zrobiło mi się słabo i zakręciło mi się w głowie malz stwierdzil ze jutro mnie zawiezie bo się boli z tymi zawrotami mnie puścić samą -
nick nieaktualnyLara nie prawda! Jestes swietna matka, a z tego co pamietam to co jakis czas poowinno sie w ten sposob sprawdzac czy dziecko bedzie tolerowac jakis produkt.
Juz wiecej nie zjesz oliwek w najblizszym czasie. Potulaj malutka, choc pewnie jest Wam teraz ciezko. Ech chcialabym Ci cos poradzic, ale sama nie wiem co bo nie mam doswiadczenia -
Lara no co Ty mówisz? Wiedziałaś że ją rozboli po oliwkach? Jeśli tak - to owszem jesteś złą matką. Wszyscy sa świadomi że NIE WIEDZIAŁAŚ. Więc odpowiedź masz jasną
jesteś dobrą matką, najlepszą jaką Ania mogłaby mieć
Ps. skad wiesz ze to po oliwkach? Przyczyna może być różna. Oliwki chyba nie są specjalnie groźne (ale pewna nie jestem)
Dobrze ze próbujecie oliwek, czekolad miodu czy truskawek. Co uczuli albo nie posłuży - wyeliminować na amen. Co przejdzie obojętnie - cieszyć się smakiem :*
Ps. To jaką ja muszę być matką... (OMG)
Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
Probojcie LaRa, inaczej dopiero bedziesz zla matka- nue dajac malej odkrywac swiata!
Po kolacji moje morale wysokie (jajo, maslo, chkeb, herbata- wporzo) ale wiem ze scenariusze bywaja rozne- nie nastawiam sie na nic, oksytocyna bedzie rano wiec prawie 24h od odejscia wod. Fajne podejscie- nie indukuja o ile serducho dziecka nie zwalnia ( kontroluja co pol, ktg co 2h). Maly jest chroniony przed infekcja antybiotykiem.
(Ciekawe to- jak podaja ampicyline w zyle, a ona nie ma zapachu , to czuje sie momentalnie zapach zmywacza do paznokci).
W kazdym razie- odeslalam meza na noc do domu. Zaraz ide spac a od rana walczymy dalej na oxy.
Za sciana kobitka ktoea poznakam ba izbie ma identyczna sytuacje. Tez idzie spac...
-
Ehhhh straszne to co prżezylam, płakałam razem z nią ;(
Na noc daje małej mm bo sie boje ze to cokolwiek zjadłam jeszcze we mnie siedzi ;(
Właśnie, ile to moze sie utrzymywać w mleku? -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Probojcie LaRa, inaczej dopiero bedziesz zla matka- nue dajac malej odkrywac swiata!
Po kolacji moje morale wysokie (jajo, maslo, chkeb, herbata- wporzo) ale wiem ze scenariusze bywaja rozne- nie nastawiam sie na nic, oksytocyna bedzie rano wiec prawie 24h od odejscia wod. Fajne podejscie- nie indukuja o ile serducho dziecka nie zwalnia ( kontroluja co pol, ktg co 2h). Maly jest chroniony przed infekcja antybiotykiem.
(Ciekawe to- jak podaja ampicyline w zyle, a ona nie ma zapachu , to czuje sie momentalnie zapach zmywacza do paznokci).
W kazdym razie- odeslalam meza na noc do domu. Zaraz ide spac a od rana walczymy dalej na oxy.
Za sciana kobitka ktoea poznakam ba izbie ma identyczna sytuacje. Tez idzie spac...