Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara, hmm też zastanawiam się czy to oliwki, ja jem i jest ok..moze jest inny problem? My też mieliśmy epizod z bolem brzuszka.. a dawałaś np. esspunisan? nie pomagał?
Nieukowa, to spokojnej nocy, pewnie ostatniej w dwupaku
Dobrej nocy -
nick nieaktualny
-
Oliwka byla nadziewana pasta paprykowa, której oczywiście nie wyczułam tylko pochłonęłaby, az mi sie uszy trzęsły
Czy mleko ktore odciagalam godzinę temu moge dać rano? Czy lepiej nie ryzykować i wylać?
W trakcie tego ataku podałam krople Esputiconu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 22:20
-
NIEUKOWA - o kurde, prawie bym przegapila twojegoposta o wodach
!!!
dawaj dawaj! Wszystkie tu czekamy jak na szpilkach! Powodzenia!
LARA - ja to bym nawet nie pomyslala ze oliwki moa szkodzic.
A my dzisiaj w parku bylismy i w centrum handlowym (chcialam kupic bujaczek ale nie kupilam). -
Witam sie w nowym dniu. Ze spania nici- krzyzowe co 5 min. Na ktg nic sie nie pisze, kazalam poloznym mnie odlaczyc i leze na pilce. Mam dziwne uczucie gniecenia w pupie. Dostane czopek, no chyba zs to mlody tak napiera...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ja mam 28 st w domu ;( spać nie mozna...
Mamusie jak pomagacie swoim maluszkom w takie upały?
Ania spi w samym pampersie, nie miałam sumienia jej juz w nic ubierać, zwłaszcza ze cały czas była noszona na rękach, to razem sie pocilysmy..
Nieukowa, trzymam kciuki! Oby wszystko potoczyło sie tak jak chciałaś!!
Zajrźe tu przy karmieniu nocnym -
Misja zakonczona!
Radoslaw urodzil sie o godz 2:30, silami natury bez znieczulenia. Waga maluszka 2900g, dlugosc 53cm
Jest co opowiadac, ale to jak sie troche przespie! Ogolnie kialam Dobry Porod, choc inaczej go sobie wyobrazalam! Dobrej nocy laseczki!
zgredka, Koniara, LaRa, Pati Belgia, konwalianka, Malenq, PsotkaKotka, Misi@, Blondik, marissith, beszka, Smoczyca1, Anuśka, Yasmin, Arienna, Krokodylica, Freja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny