WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nenus normalka, ją w e wiem co to sen...od listopada nie przespałam nocy....dziś w nocy płacz od północy do 3cij...i tak nie śpi....ulewanie ciąg dalszy....
    Mari kciukam, Smoczku gratki
    Ano Malenka...
    Mam tylko nadzieję, że organizm wytrzyma i nie wywiozą mnie stąd w kaftanie...;)
    6 września chrzcimy Młodego w Polsce. Planuję jechać dużo wcześniej, zmienimy otoczenie, rodzice na miejscu, dobrze mi to zrobi dla psychiki, mam nadzieję... zawsze to jakaś odmiana.

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaaa, Malenq, Konwi, Kotka - tulam Was dziewuszki:*
    patrzac na niektore przypadki to ja rzeczywisce nie mam na co narzekac!

trzymam kciuki zeby i u Was bylo lepiej i za przespane (w miare) noce!!!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenus to mój kaftan już wisi,tylko patrzeć jak zapakują....ale czy się nadaje na psychiatry?bo mam przeczucie że już nieuleczalną przypadek jestem...
    Mam nadzieję że zmiana otoczenia dobrze Wam zrobi.....

Kotka ulewanie jest nie tylko po karmieniu, ale np godzinę, dwie po, jest więcej niż łyżką i dziecię się krzywi jak mu się odbija, jest płaczliwe i może odmawiać jedzenia, ulgę przynosi noszenie w pionie itp. Moja ma refluks i to jest jedna najgorsza przypadłość z jaką przyszło mi się "walczyć"....
    Gastros syrop nie pomaga.....

Laruś ano trzbea myśleć że inni mogą mieć ciężej.....

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec dlatego trzymam kciuki za poprawe...

Malenq lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, Nena to ja dolaczam do Was ;) tez mnie niedlugo w kaftan zapakuja....do nieprzespanych nicy prosze dopisac ciagle chorowanie calej rodziny i inne takie...ehhh

Nena, ja tez chce zmienic otoczenie i do PL sie wybrac tylko nie wiem czy nas z samolotu nie wyprosza. Lot poznym wieczorem, a wtedy Hania daje popis stulecia ;) tak czy siak w przyszlym tyg.maz ma pare spr.w pracy do zalatwienia po czym bookujemy bikety i w droge.

Z wyjazdu do Stavanger nuci, bo nie pisze sie z mala na mieszkanie w jednym ookoju z chlopakami plus jej koncerty....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mąż wraca z pracy i mówi "coś niewyraźnie wyglądasz"..... Jak ku kopnę w ..... To będzie miał wyraźnośč.......
    A najgorzej że nie wiem jak pomoc małej.. A do tego ten laktator jeszcze.....

Beszko to i Tobie życzę abyście w Pl odpoczęli, a może i małej się poprawi....

beszka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może trafimy dziewczęta do tego samego pokoju bez klamek :D Ale będzie fiesta ;)

Beszka u Ciebie i Konwi jeszcze te choroby pierońskie...niech to się wreszcie skończy. I tak Was niezmiennie podziwiam, ogarnąć więcej niż jednego dziecia to kosmos dla mnie na dzień dzisiejszy. Odpocznij w Pl, udanego pobytu :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

ja dziś pospałam do 11 , oczywiście w przerwą na śniadanie :P

pachwiny bolą, chodzę jak paralityk :P u nas pogoda tragiczna, zimno i pada :(
    współczuję Wam dziewczynki, sutków, niespania i w ogóle ... biedactwa

Anuśka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    A mąż wraca z pracy i mówi "coś niewyraźnie wyglądasz"..... Jak ku kopnę w ..... To będzie miał wyraźnośč.......
    A najgorzej że nie wiem jak pomoc małej.. A do tego ten laktator jeszcze.....

Beszko to i Tobie życzę abyście w Pl odpoczęli, a może i małej się poprawi....
    Malenka, Twoja "zabawa" z tym laktatorem to też na medal zasługuje. Uciążliwe to z pewnością łokrutnie. Dzielna jesteś. Mój mąż też coś czasem tak palnie...palnij Go i Ty ;)

Malenq lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyt z innej beczki:
    Chcemy iść dzis zalTwic sprawę Zw z Chrztem. Czy idąc do X. Brałyście ze sobą dziecko? Czy zostawiałyscie pod czyjaś opieka?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam u Tamki??? Ktoś wie???

Nenus a żebyś wiedziała że palne go kiedyś....

Lara nie pomogę bo nie chrzcilam jeszcze....ale mozesz z mała pójść dlaczego by nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:43

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci Lara ni pomogę bo chrzest załatwialiśmy mejlowo i telefonicznie :) Ale myślę, ze spokojnie bez dziecia możecie wyruszyć. Tak jak Wam wygodniej.

LaRa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka jest na fb

Edit: ile płaciłyscie za chrzest?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:43

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    A co tam u Tamki??? Ktoś wie???
    No ja właśnie nic nie wiem, jestem na nią obrażona! Żeby tak całkiem zniknąć. Skandal. I fejsbukowo się nie udzielam więc tym bardziej nie mam żadnych wiadomości.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    No ja właśnie nic nie wiem, jestem na nią obrażona! Żeby tak całkiem zniknąć. Skandal. I fejsbukowo się nie udzielam więc tym bardziej nie mam żadnych wiadomości.
    Ją na gangu na FB też się nie udzielał,a dziecka Tamki nie widziałam ostatnio:-\

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ją na gangu na FB też się nie udzielał,a dziecka Tamki nie widziałam ostatnio:-\
    Ja w ogóle nie widziałam...zresztą prawie żadnego malca nie widziałam...bo tam na tym fejsbuku pewnie są...a Nenie to nikt nie pokaże choć na minutkę...:(

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrazenie ze Domi sie meczy po jedzeniu troche. To znaczy ni eplacze ale ciagle mieli cos tam w ustach i pakuje piastki. Czest tez ulewa. Po jedzeniu go odbijam a potem jedzsze klade pod katem 30stopni na jakies 10min. Dzisiaj go tak nei polozylam tylko na plasko i si ebawil jakiea 20min. Potem go podnioslam i chlusnal mi fontanna mleka (jeszcze na lezaco).
    Ale nei uwazam zeby byl jakos szczegolnie placzliwy. Zalezy od dnia.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siku złapane i krew pobrana, ale ile było krzyku.. Pani profesjonalnie pobierała.
    Teraz jemy, ale nadal mam zakochany kanalik, bo sutek punktowo biały i kamyczek, co prawda mniejszy niż poprzednio, ale chyba tego nie odetkam ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    PATI - no ja pameitam jak pisalas o tym refluksie. A kiedy to u niego zdjagnozowali i jak to sie objawia? Bo moj tez ulewa ale nei wiem ile musi byc tego ulewania zeby to tak zdiagnozowac.

Pospalismy 2h :D. Od razu swiat staje sie inny :D

Co do odwiedzin to u mnie rodzice z siostra byli juz na drugi dzien (przejechali do nas 300km i zrobili mi niespodzianke :)-maz wiedzial). Tesciowie tez byli na nastepny dzien i ja sie z tych odwiedzin bardzo cieszylam! Tesciowa nie mogla uwierzyc ze moze przyjsc i sie kilka razy kajala i pytala czy napewno, czy to nie klopot itd. (bo jej druga synowa zupelnie inaczej reagowala). A znajomi przyszli do nas juz pare dni po powrocie do domu :)

Ale sie ciesze z tej wizyty u BRA FITERKI! Ja bym sobei w zyciu takiego stanika nie dobrala! a pasuje i nosi sie swietnie!
    Tylko popelnilam blad o ktorym nei myslalam wczesniej - stanik ma hafty i one sie mocno odbijaja na bluzkach obcislych :/ wiec bedzie na chlodniejsze dni poprostu bo zwrocic juz nei moge.
    Kotka kochana, u nas refluks zdiagnozowali jak Marcel mial miesiac I tydzien. Od razu zasugerowali zeby przejsc na specjalne mleko z apteki, ktore trzebabylo zamawiac, no byl to ostrg przebieg refluksu. Ja natomiast strasznie chcialam karmic piersia wiec sie sprzeciwialam I meczylam siebie I Marcela... teraz wiem, ze to byl blad... pewnie teraz postapilabym jak lekarz zalecil... jesli cos podejrzewasz, to umow sie na konsultacje pediatryczna. Mam nadzieje, ze bedzie ok...

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na minutke to moge pokazac, bo zaraz usune :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 14:00

Nenaaa, Pati Belgia, Nieukowa, Arienna, Misi@, MANIEK, PsotkaKotka, beszka lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 932 933 934 935 936 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ