Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka kladz malucha po posilku calkiem na boku, nie wystarczy 30 stopni i niech w tej pozycji spi. U mnie tez Radek mial cofki, ale polozna sprzedala mi ten patenti jest zupelny spokoj. Na silny refluls to nie ppdziala, ale najczesciej jednak wystarcza
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Lara jaka piekna krolewna... sliczna
A ja wczoraj zdjecia Freji nie widzialam....tez chyba usunela....
Co do odwiedzin po porodzie to tu jest inna tradycja. Jak juz kobietka urodzi to maz zamawia karteczki I cumiereczki I kartki rozwozi znajomym. Cukierki zostaja w szpitalu. Sa one popakowane w male pudeleczka. Pokaze Wam jak urodze, I kazdy kto przychodzi, czy to rodzina, czy przyjaciele czy obsluga szpitalna bierze po jednym. Odwiedziny sa w szpitalu przy lampce wina lub szampana. Odrazu przynosza prezencikiwtedy odwiedziny w domu sa w pozniejszym czasie
Nieukowa, LaRa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Nooo Lara się zlitowała
Piękności!!!
Do kogo podobna Królewna?
szybko, szybko bo o pełnej usuwamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 13:48
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Siku złapane i krew pobrana, ale ile było krzyku.. Pani profesjonalnie pobierała.
Teraz jemy, ale nadal mam zakochany kanalik, bo sutek punktowo biały i kamyczek, co prawda mniejszy niż poprzednio, ale chyba tego nie odetkam ;(
fajnie, ze masz zakochany kanalik
Anuśka, wysle Ci na priv na fbAnuśka, Misi@, zgredka lubią tę wiadomość
-
macham ze jestem cała ale wykonczona tym dniem na maksa
zaraz ide sie kapać i sie kłade bo mi sie brzuch spina na maksa
Blondik spoko ja miałam na czczo 65jak to powiedział gin mało słodka jestem heheheh
Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:macham ze jestem cała ale wykonczona tym dniem na maksa
zaraz ide sie kapać i sie kłade bo mi sie brzuch spina na maksa
Blondik spoko ja miałam na czczo 65jak to powiedział gin mało słodka jestem heheheh
No spina się i spina może już się uda urodzić w ten weekend -
nick nieaktualny