Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Ja już po usg, jest pęcherzyk ale serduszka nie ma
kolejna wizyta za 2 tyg.
Zgredka, czekamy w takim razieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:59
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 21:54
marissith, MANIEK, Anuśka, Nenaaa, LaRa, beszka, Nieukowa, Malenq, Pati Belgia, Blondik, Misi@, Arienna, Yasmin, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Jestem porodówkę widziałam z anastazjologiem ankietę zrobiłam i ... Troszku jestem przestraszona ... Mam nadzieje ze te 3 tyg pozwolą mi się ogarnąć z tematem.
Mari gratki wizyty jak widać wszystko dobrze jest
Zgredka mała śliczna a w tej sukienusi to boska jest.Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek
-
Alez Lusia sliczna, do schrupania! I te ogromne oczy
Pochwale sie wam: spadlam po porodzieno 10,5 kgjeszcze 1,5 i bede wazyc tyle, ile zdarzalo mi sie miec przed ciaza. A jeszcze 4,5 i dobije wagi sprzed ciazy
A poza tym konczymy dzis tydzien! Z tej okazji mam uzbierane mleczko 150ml, zamiast dac cyca to wypije piwko za zdrowie malego
Pytanko mam do mam: ile przy kp wasze maluchy orientacyjnje jadly na jedno posiedzenie? Bo mam lekka panike, mam w cycach ze 120ml a maly gnojek doi mi to do zera i potem awantury.urzadza se glodny... A ja nie mam co mu dac bo cycki puste i tylko memla na jalowym biegu...Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa: u mnie na początku zkadala do zera, ale nie wiem czy dobry pomysł żeby potem ciamkala (u mnie tak było niestety), myślę teraz, że powinna ją wtedy raczej nosić i przytulac
Ja w nocy robilam okłady ciepłe i masowalam ale obudzilam się wciąż z tym kamykiem ;( -
Zgredka, a moze zadzwon do poradni laktacyjnej? Albo laktatorem odciagnij?
Ja to istrozna teraz z cycami jestem, bo nei chce znowu miec jakigos paskudztwa, kotre orzecinac, wycinac i oczyszczac beda
A ja musle, ze jesli Nieukowa nie ma wystarczajaco duzo mleka dla Radzia, to wlansie dobrze ze ssie piers nawet jak nic nie leci. Poleci, bo dzieki temu ze mlody stymuluje/ssie produkjca sie zwiekszy -
Dzień doberek
U nas noc spokojna i tata przyjechał wiec miałam wolne z usypianiemi inne przyjemne rzeczy związane z jego przyjazdem
Ale do rzeczy:
Lara nie widziałam Ani ale na pewno śliczna
Zgredko tak jak i Lusia słodziak mega!
O ooo Nenek hej hej
Mari spokojnie nie panikuj jak laski mówią trzeba poczekać
Malenq trzymaj się Kosia kochana! I Nena z Diegusiemi w ogóle wszystkie się trzymajcie kochane!
Nieukowa świetnie sobie radzisz
I miłego dzionka Wam kobietkikonwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
-
witam
bylismy wczoraj w odwiedzinach u naszej nowonarodzonej siostrzenicy. powiem Wam, że przeraża mnie nalot rodziny po wyjściu ze szpitala. myślę, że tez nie będę umiała odmówić i mi się wszyscy wpakują na głowę. my bylismy 30 minut i próbowałam przegonic resztę do domu. Szwgaier oprócz malutkiej Hani ma tez trójke innych dzieci (3, 7,8 lat), dla których to tez był stres. Mała Hania ciągle płakała, nie chciała mleka, była rozdrażniona, a rodzinka ( jedni rodzice, drudzy, dziadkowie, rodzenstwo) zamiats zmyć się do domu wpakowali się wszyscy do łazienki i chcieli uczestniczyć w pierwszej kąpieli HAni. MASAKRA.
Może przy czwartym dziecku jets łatwiej, mniejszy stres, wie co sie jak robi, ale zmeczenie chyba takie samo a nawet większe...
Ja będę na pewno zestresowana, a tłum obserwatorów w niczym nie pomoże...ehNenaaa, Misi@ lubią tę wiadomość