Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chcialabym miec.problem niani, co by znaczylo wieksze mieszkanie. Ale niestety..
Babka kazala podawac malej zelazo przeciw anemii, takie rozpuszczalne w mleku lub wodzie, a wiec sciagnelam nieco i rozpuscilam i co? I mala gardzi nim
Wrr -
Dziewczyny dziecka nie siedzącego NIE wolno nosić w nosidełkach, nawet jak mają wkładkę dla noworodków i niemowląt! Większość nosideł jest od 7kg, ale to nie wytyczna waga ma tu znaczenie a kręgosłup dziecka. Sama nabylam Tule i wstrzymuje się, choć bardzo mnie korci. Poczytajcie na ten temat, kobsultowalam się z kilkoma osobami, a zabronił kategorycznie rehabilitantka.
Dziękuję za życzenia dla Tymka - Pati, Maniek
Dzięki Yas, pomyślę o nim, a do jakiego wieku mieści się tam dziecko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:41
zgredka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
W bondolino mozna nosic od urodzenis poniewaz jest tam pozycja fuzjologiczna na zabke, niby tak, ja po konsultacjach nosilam od 4 miesiaca, i to jest juz bezpieczbiejsza obcja, wiadomo co czlowiek to opinia
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Konwi Bondolino to jest cos ala chusta wiazana w kangurka, tylko w latwoejszej formie. Jest od urodzenia, przytrzymuje pupke i zachowuje okragle plecki, plus trzyma glowke. Tula za szeroko odeodzi nozki, dlatego sie nie nadaje dla noworodkow. Poza Bondolino chyba ze 2 inne sie nadaja- Marsupi i cos jeszcze...
A mi ulzylo- jadlam wczoraj mega pikantna pomidorowa z jalapenos i czosnkiem, ale maly sie tym nie przejal. Czyli zywie sie nornalnie, zero ograniczen poki cojustta lubi tę wiadomość
-
Kotka, nie wiem czy mozna foty wrzucić inacżej niż przez fotosie. Pewnie mozna....
Biedronko, czyli juz sie zaczynatrzymam kciuki i będę zaglądać czy sytuacja sie rozwija! Powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
O aluminium i innych dodatkach szczepionek o tutaj:
Http://blogdebart.pl/2014/04/02/niepelna-informacja-o-szczepieniach/
"Owszem, szczepionki zawierają aluminium. Tak jak zawiera je woda pitna i wiele produktów żywnościowych (mleko sojowe, a big no-no). W przeciągu pierwszych sześciu miesięcy dziecko przyjmie 4 miligramy aluminium w szczepionkach i 10 miligramów w mleku matki (dorośli potrafią przyjąć w pokarmie nawet kilkanaście mg aluminium dziennie)"Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 21:42
Blondik lubi tę wiadomość
-
Biedronka, trzymam kciuki
Psotka, jesli chcesz to moge Ci wyslac link do art. Nt.szczepionek 6 w 1. Mialam anglojezyczny, ale znalezc nie moge, wiec po polsku by byl.
My mamy manduce od 3,5 kg i czasem sie nosimy. Nie widze roznicy w pozycji dziecka w tym a w chuscie, ale ekspertem nie jestem...
Maniek, probowalismy jej kiedys podac butle zaraz po cycu, ale nie chce. Musimy raz podac zamiast cyca, a z cyca odciagnac. Zobaczyc jak sie po butli zachowuje
U nas chyba kryzys laktacyjnyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 04:38
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
No Biedra powoli się akcja rozwija, ale kto wie może już w szpitalu będzie ekspresowa, tylko się długo zapowiada gwiazda
U mnie mała budziła się tylko raz w nocy, a potem po 5 (nie uznaje 5tej za noc, bo jest już jasno) piersi do tego cżasu urosły jak balony, a teraz śpi -
Dziewczyny, nie wiem, nie znam się. Nosidło kupiłam po dużym zastanowieniu, posilkowalam się opiniami rehabilitantow, dlatego kupiłam tule. Każdy robi jak uważa
A w chuście Patryk drze się jak obierany ze skóry.
Trzymam kciuki Biedronko, dziś na świat przyjdzie tez moja bratowa-AmelkaAnuśka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Dziewczyny, nie wiem, nie znam się. Nosidło kupiłam po dużym zastanowieniu, posilkowalam się opiniami rehabilitantow, dlatego kupiłam tule. Każdy robi jak uważa
A w chuście Patryk drze się jak obierany ze skóry.
Trzymam kciuki Biedronko, dziś na świat przyjdzie tez moja bratowa-Amelkaa sił brak do noszenia na rękach...may jeszcze mei tai tuli, ale tęż zbytnio nie chce:-\
Biedra powodzenia