Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Belgia wrote:Lara jesli woda ciepla, a podejrzewam, ze bardzo bo i w naszym basenie jest cieplutka, to smialo mozesz Anusi nozki pomoczyc.
Tak, juz wczoraj była ciepła, a dzis zanim tam dojdę to bedzie jeszcze cieplejsza
Miśka śpi, budzi sie na chwile do (.) i śpi dalej. Ta temperatura chyba tez ja wykańcza ;( nie mówiąc o psach ;(
Właśnie.... Freja, jak sunia????? -
nick nieaktualnyPati mam nadzieję, że mała jeszcze posiedzi u mamy w brzuchu
Wiecie co, mam głupie myśli. Naczytałam się o poronieniach w 9-10 tyg, że serduszko nagle przestaje bić i się bojęwiem, że nie powinnam tego czytać i staram się myśleć pozytywnie ale takie czarne myśli mnie czasami nachodzą. Czy to jest normalne czy mi odbija?
Mam skierowanie na badania, tsh, toxo, cmv, wr, hcv, hiv może zrobię je teraz i nie będę czekała 3 tyg, może to mnie uspokoi? Przed wizytą powtórzyłabym tylko tsh żeby wynik był aktualny. Kurde wy tu macie poważne problemy a ja schizuję
Wczoraj zrobiłam pierwszy zastrzyk z clexane, zajebiście boli
-
nick nieaktualny
-
Mari: nie wiem czy nienormalne, ja takich myśli w ogóle nie miałam, ale też masz inną historię, więc to chyba zrozumiałe, że masz obawy. Sama dobrze wiesz, że stresem dziecku nie pomagasz, więc staraj się uspokoic, choć nie wiem czy to jest możliwe.. Takie głupie gadanie.
Ja też dziś byłam u fryzjera i zrobiła mi lekkiego długiego boba, zostawiła taką długość, żebym jeszcze mogła w gumke złapać.
Mała dziś ładnie spała w nocy, a potem jeszcze 2h drzemka rano
Pati: trzymam kciuki, żeby mała jednak przystopowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 14:03
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Zgredzia, używasz jeszcze 2 pieluch? Bo ja długo używałam jedynek (Ania ma chuda pupę) a 2 juz tak średnio lezą. Mam wrazenie ze pampersy zielone sa większe ńiz dady. Dzis kupiłam 3 dad i zobaczę wtedy jaka różnica jest, bo albo będę musiała te 2 zużyć albo sprzedać a mam ich sporo ;( przynajmniej na 1,5 msca.
Z drugiej strony Lusia jest mniejsza od Ani wiec pewnie lecisz na dwójkach
A ty Psotka? 2 czy juz 3 ??? -
Zgredzia a ile czasu Lucja byla w 1kach?Mialam zapas ktory dla standardowego dziecka powinien starczyc (3op), czesto wietrzymy dupsko w tetrze to mniej zuzywamy, a i tak musialam 2op. dokupic. Powoli chyba zaczyna z nich wyrastac, ale pewnie tydzien jeszcze w nich pociagnie...
W ogole odkrylam nagle, ze maly wyrosl z dwoch ciuszkow, ktore najlepiej pasowaly na niego po porodzie. Dlaczego? On jest taki slodki taki malutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 15:56
Blondik lubi tę wiadomość
-
Kochane skurcze ustaly. Jestem po badaniu I szyjka zamknieta wiec jutro ide domu
mam lezec I sie nie przemeczac. Najlepiej do 36 tygodnia ciazy. Strasznie sie cieszw. Mam wrocic do szpitala w razie gdyby skurcze byly bolesne. Wtedy od razu porodowka. Kamien z serca
zgredka, Daven, LaRa, Arienna, Blondik, Misi@, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati to super
Nieukowa: no nie pamietam, hmmm, 20 maja miała jeszcze jedynki czyli min 1,5 miesiąca
Na pewno miałam jedynek3 paki z rossmana, 2 paki happy a jeszcze jedną pake zerowej z happyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:29
-
dobrze widzę na FB? Biedroneczka urodziła? jupi!!! gratulacje!
"Nasz kochany klopsik Lilianna ur 4 lipca 2015 godz 16:30 waga 3800g 55cmWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:29
Misi@, beszka, Nieukowa, Malenq, Freja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej misie
ukrop to mało powiedziane my z Nikosiem leżymy przy wiatraku i nie wychodzimy z domu (chyba ze na małe siku) tyko mój biedny ślubny w pracy (stoi jako obstawa medyczna na festynie) serce mi się kroi ze w taki upał musi tam być ....
miałam iść do teściowej na obiad ale nie dam rady, za gorąco... obżarłam się lodami i starczy
Pati bardzo się cieszęodpoczywaj kochana
-
nick nieaktualnyWow jakie dobre wiesci
Biedrineczko gratulacje i zdrowka dla Was!!!
Nie mam Cie na fb, a zdjecie jest tam umieszczone???
Moze jak odpoczniesz pokazesz nam malutka tutaj
Pati swietne wiesci. Odpoczywaj i nie zajmuj sie juz projektami