Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Misia czytam wiersze, bajki się nie sprawdziły, jednak rymowane lepsze.
Mały gniotek, sama obraca się z pleców na brzuch bo od przedwczoraj opanowała te trik i się przewraca a potem się drze bo nie lubi leżeć na brzuchu.I trzeba łazić i przewracać z powrotem.
Biedra rodź już.A Ty Pati się nie pchaj.
Freja współczuje, za dużo na głowie.
Maniek ja dla odstresowania lubię Grocholę.
Ja prawdopodobnie też wyniosę się z domu na tydzień, ale będę musiała radzić sobie sama - moi rodzice wyjeżdżają na wycieczkę i trzeba psa nakarmić, kwiatki podlać itd. A że u nas w mieszkaniu w takie upały można się roztopić a u nich chłodek to zapakuję Zuzę i pomieszkam tam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No, upał nieziemski!
My w łóżeczkuoglądamy książeczki, śpimy, jemy i tak w kółko
Na dworze byłyśmy do 11 a wyjdziemy z domu ok 17, albo i pózniej bo na 18:30 mamy nauki przedchrzcielne i Anie muszę dać mamie na spacerek -
U mnie w parafii tak.
Jesli ich nie odbędziemy to nie ochrzcimy dziecka.
Ja jestem za, bo niektórym ludziom trzeba uświadomić o co chodzi w tym wszystkim.konwalianka lubi tę wiadomość
-
No to mnie zlinczujesz Lara bo ja uważam, ze go głupota. Jesli jestem katoliczka to wiem dlaczego chrzcie dziecko. Tak samo z Komunia. Siostra cioteczny powiedziała, ze to była masakra przez cały rok. Maja prace i dwójkę dzieci, trudno było jej to wszystko pogodzić...
-
cześć dziewczynki
macham po maratonie pojechalismy do tesco potem odebrac pompkę do samochodu i na centrum obelciałm pół miasta heheh lody potem targ Plaza kupilismy 4 nowe rybki do akwarium i kupiłam sobie trampkiza całe 9,90 wyprzedaż była
czasem mnie tam cos zakłuje młoda dociśnie pęcherz jakiś skurczyk chwyci ale tak narazie nic konkretnego
hmm term z usg 14 i 33 tyg mam na jutro wiec moze możeMąż już nogami przebiera bo nie musiałby iśc do pracy w poniedziałek
sex uskuteczniamy prawie codziennie i nic z tegoPati Belgia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Biedro: co za masakra, niechze Lila wylazi.. A może ona się chroni przed tymi upalami
Moja dziś nieźle drzemkuje, już chyba 3 a cały tydzień zero drzemek..
Ja dziś też wyjde na wieczór, ale nie wiem czy brać gondole, bo nie wiem czy dziecko się przypadkiem nie męczy szybko w foteliku. Z drugiej strony taki spacer to maksymalnie 2h
U mnie nie ma takich nauk, ale wiecie ją to jeszcze chrzestnego nie mam, bo mój nie spieszy się z nawiązaniem kontaktu z rodziną.. -
Pati, dlaczego mam Cie linczować, każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.
Jednak niektórym nauki sie przydająpamietam sytuacje... Święta... Chrzest... Ksiądz podczas uroczystości zadaje pyt. " o co prosicie kościół święty dla waszego dziecka?" Matka odpowiedziała na głos: o zdrowie, o pieniądze o szczęście...... No comment
Wszyscy gruchnęło śmiechem, bo ksiądz odp "tak? A myślałem ze o chrzest"
Także sama widzisz....Pati Belgia, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Pati, dlaczego mam Cie linczować, każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.
Jednak niektórym nauki sie przydająpamietam sytuacje... Święta... Chrzest... Ksiądz podczas uroczystości zadaje pyt. " o co prosicie kościół święty dla waszego dziecka?" Matka odpowiedziała na głos: o zdrowie, o pieniądze o szczęście...... No comment
Wszyscy gruchnęło śmiechem, bo ksiądz odp "tak? A myślałem ze o chrzest"
Także sama widzisz.... -
Bierda masakra poprostu ale kto wie w każdej chwili moze się zacząć czego CI życzę.
Ja dziś się rozpływam byłam z psem i się ugotowałam on z resztą też. Teraz oboje siedzimy przy wiatrakuNawet obiadu dziś nie mam a planowałam makaron z tuńczykiem zrobić ale nikt i nic nie zmusi mnie do gotowania. Czekam bo mama mi obiad przywiezie z rodzimej knajpy.
W taki dzień jak dziś chętnie znalazłabym się nad jeziorem lub morzem ....Pati Belgia lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
no zobaczymy Laruś nie mów masakra 4kg
oby sie coś zaczęło w nocy bo sie okazało ze nie ma mnie kto w poniedziałek zawieść do szpitalamaż w pracy mama w pracy tata jedzie na kontrole po rozbijaniu kamieni
a kto z Zuzą hmm wiec wychodzi na to ze sama bede sie zawozić i Zuza zostanie z moim bratem
mam stres i wolałabym zeby jednak sie zaczeło teraz to przynajmniej mama weżmie wolne i mąż bedzie mógł wziąc wolne w poniedziałek
w jedenym szpitalu w tym co ktg mam dopiero w 7 dobie
a w drugim jak pojade w poniedziałek to mój były gin ma dyżur i chce z nim pogadac zeby od razu sie zabrali za wywoływanie