Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja
Freju trzymam za Was kciuki i za psinę szczególnie żeby te leki pomogły.
Anuśka Twoja Tośka jak jeździ doopskiem po podłodze to nie robaki tylko zatkane gruczoły okołoodbytowe- spoko wet wyciśnie i luzik ( we wro ta przyjemność 15 zł kosztuje) mój Zenek ma często z tym problem więc jestem już specjalistką od jego doopy i gruczołów:)
Pati słońce nic się nie bój zobacz właściwie Roxi przesiedziała z Waszą pomocą cały tydz w brzuszku więc jest szansa że jeszcze jednak troche posiedzi a jak nie to i tak już jest bezpiecznie także głeboki oddech i luuuuuuzzzzzz.
Zgredka widziałam fote na FB super:)
Lara, Malenq a wasze kruszyny ??? jakieś zdjęcie może??
Ciekawe co u Konwalii mam nadzieję że jest na urlopie i wszyscy są zdrowi.
Bierdonko czy Ty już na akcji???
Edit :
doczytałam ....Biedra a z mężem już dzałałaś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:19
Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek

-
Biedroneczko trzymam kciuki &&&&&&&&&&& :*
a ja się dziś czuję jak wieloryb
muszę iść pozałatwiać parę rzeczy na miasto i nie chce mi się okrutnie 
chyba korzystając z upału wypiorę dziś pościele i tak na wieczór będą suche
a na obiadek będą ziemniaczki z ogórkami i nie wiem może jakiegoś kotleta zrobię albo nie wiem....
-
Manius mam mimo wszystko nadzieje, ze jeszcze nie bedzie sie pchała przed swoją kolejkęMANIEK wrote:Heja
Anuśka Twoja Tośka jak jeździ doopskiem po podłodze to nie robaki tylko zatkane gruczoły okołoodbytowe- spoko wet wyciśnie i luzik ( we wro ta przyjemność 15 zł kosztuje) mój Zenek ma często z tym problem więc jestem już specjalistką od jego doopy i gruczołów:)
Pati słońce nic się nie bój zobacz właściwie Roxi przesiedziała z Waszą pomocą cały tydz w brzuszku więc jest szansa że jeszcze jednak troche posiedzi a jak nie to i tak już jest bezpiecznie także głeboki oddech i luuuuuuzzzzzz.
Zgredka widziałam fote na FB super:)
Lara, Malenq a wasze kruszyny ??? jakieś zdjęcie może??
Ciekawe co u Konwalii mam nadzieję że jest na urlopie i wszyscy są zdrowi.
Bierdonko czy Ty już na akcji???
Edit :
doczytałam ....Biedra a z mężem już dzałałaś??
to poprostu taki niepokój bo zawsze to lepiej urodzić po 37 tygodniu niż po 34
A u mnie właśnie był lekarz i powiedział żeby nic sie nie martwić jakby sie zaczęło bo mała jest na tym etapie bezpieczniejsza niż właśnie tydzien temu
Elit : Ja właśnie czytam inspektora Frosta. Wciąga bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:05
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Maniek polecam Oko Jelenia A. Pilipiuka - cała seria jest, więc na trochę starczy. Mnie wciągnęła okrutnie - trochę fantastyka - a trochę powieść historyczno przygodowa z wątkiem sercowym. Dobrze się czyta.
MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ja też podziękuję wam za wsparcie dla psiaka

Biedra - ja pierwszą ciążę przenosiłam (2-3dni), w drugiej urodziłam dokładnie w terminie - więc nie ma reguły. Dzień po to jeszcze nic takiego - w sumie to prawidłowa ciąża trwa chyba zawsze tyle samo (+/-) licząc od zapłodnienia - tylko my nie wiemy kiedy to dokładnie się stało
a do tego każdy mały człowiek rośnie i rozwija się w swoim własnym tempie i myślę że stąd rozbieżności
ale wiem - czekanie jest głupie
i na koniec straaaasznie się dłuży
choć dla mnie teraz to zbawienie że jeszcze cisza -
MANIEK wrote:Heja
Tak właśnie było
Ale zobaczył że w książeczce odrobaczanie było pół roku temu więc i na robaki dał coś 
A jeśli chodzi o książki to ja trzeci raz zaczynam "Sagę o ludziach lodu" na upały idealna
Freja, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Saga o ludziach lodu też jest super - ale na koniec - jak dla mnie była już nudna, i taka na siłę - szczególnie jak zahaczyła o nazistów i wojnę
ciekawsze były czasy Lipowej Aleji :)i wcześniejsze to mój ulubiony kawałek
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Freja: trzyma kciuki
Moja dzisiaj już miała że dwie drzemki (szok i szał) ją oczywiście w tym czasie zamiast leżeć to sprzatalam i trochę nas pakowalam
Oglądam serial brewkinh bad analogowo zaczęła w SB a dziś już 4 seria -
Ja też uwielbiam początkiFreja wrote:Saga o ludziach lodu też jest super - ale na koniec - jak dla mnie była już nudna, i taka na siłę - szczególnie jak zahaczyła o nazistów i wojnę
ciekawsze były czasy Lipowej Aleji :)i wcześniejsze to mój ulubiony kawałek
Najlepsze są... a koniec, no cóż, tom 42 czy 43 to i tak mistrzostwo świata że ktoś to napisał
-
Misia czytam wiersze, bajki się nie sprawdziły, jednak rymowane lepsze.
Mały gniotek, sama obraca się z pleców na brzuch bo od przedwczoraj opanowała te trik i się przewraca a potem się drze bo nie lubi leżeć na brzuchu.
I trzeba łazić i przewracać z powrotem. 
Biedra rodź już.
A Ty Pati się nie pchaj. 
Freja współczuje, za dużo na głowie.
Maniek ja dla odstresowania lubię Grocholę.
Ja prawdopodobnie też wyniosę się z domu na tydzień, ale będę musiała radzić sobie sama - moi rodzice wyjeżdżają na wycieczkę i trzeba psa nakarmić, kwiatki podlać itd. A że u nas w mieszkaniu w takie upały można się roztopić a u nich chłodek to zapakuję Zuzę i pomieszkam tam. -
Ja jadę do koleżanki na weekend, jak się okazało ma klime. Oczywiście że względu na mała tylko w dzień będą chłodzić a na noc wyłączą.
Robię obiad, a mój zdziwiony, że się nie spiesze do wyjazdu. Bo nie wie gdzie jadę, ale też nie pyta. No cóż taką dziwna gra podjazdowa.. Ale nie ma o czym gadac
Ja nie czytam nigdy dwa razy, no nie, zrobilam wyjątek dla dzieci z bullerbyn.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Milego weekendu dziewczynki

Upaly nieziemske u nas, nawet na spacer nie ma jak wyjsc bo zaraz mozna sie przekrecic, chyba wieczorem gdzies wybedziemy
Biedroneczko dalej zaciskam
Pati trzymajcie sie
Pati Belgia lubi tę wiadomość

płakac mi sie chce ale co ja na to poradze trzymajta kciuki zeby sie rozkreciło cos w weekend

[/url]