Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja
Freju trzymam za Was kciuki i za psinę szczególnie żeby te leki pomogły.
Anuśka Twoja Tośka jak jeździ doopskiem po podłodze to nie robaki tylko zatkane gruczoły okołoodbytowe- spoko wet wyciśnie i luzik ( we wro ta przyjemność 15 zł kosztuje) mój Zenek ma często z tym problem więc jestem już specjalistką od jego doopy i gruczołów:)
Pati słońce nic się nie bój zobacz właściwie Roxi przesiedziała z Waszą pomocą cały tydz w brzuszku więc jest szansa że jeszcze jednak troche posiedzi a jak nie to i tak już jest bezpiecznie także głeboki oddech i luuuuuuzzzzzz.
Zgredka widziałam fote na FB super:)
Lara, Malenq a wasze kruszyny ??? jakieś zdjęcie może??
Ciekawe co u Konwalii mam nadzieję że jest na urlopie i wszyscy są zdrowi.
Bierdonko czy Ty już na akcji???
Edit :
doczytałam ....Biedra a z mężem już dzałałaś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:19
Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
Biedroneczko trzymam kciuki &&&&&&&&&&& :*
a ja się dziś czuję jak wielorybmuszę iść pozałatwiać parę rzeczy na miasto i nie chce mi się okrutnie
chyba korzystając z upału wypiorę dziś pościele i tak na wieczór będą suchea na obiadek będą ziemniaczki z ogórkami i nie wiem może jakiegoś kotleta zrobię albo nie wiem....
-
MANIEK wrote:Heja
Anuśka Twoja Tośka jak jeździ doopskiem po podłodze to nie robaki tylko zatkane gruczoły okołoodbytowe- spoko wet wyciśnie i luzik ( we wro ta przyjemność 15 zł kosztuje) mój Zenek ma często z tym problem więc jestem już specjalistką od jego doopy i gruczołów:)
Pati słońce nic się nie bój zobacz właściwie Roxi przesiedziała z Waszą pomocą cały tydz w brzuszku więc jest szansa że jeszcze jednak troche posiedzi a jak nie to i tak już jest bezpiecznie także głeboki oddech i luuuuuuzzzzzz.
Zgredka widziałam fote na FB super:)
Lara, Malenq a wasze kruszyny ??? jakieś zdjęcie może??
Ciekawe co u Konwalii mam nadzieję że jest na urlopie i wszyscy są zdrowi.
Bierdonko czy Ty już na akcji???
Edit :
doczytałam ....Biedra a z mężem już dzałałaś??to poprostu taki niepokój bo zawsze to lepiej urodzić po 37 tygodniu niż po 34
A u mnie właśnie był lekarz i powiedział żeby nic sie nie martwić jakby sie zaczęło bo mała jest na tym etapie bezpieczniejsza niż właśnie tydzien temu
Elit : Ja właśnie czytam inspektora Frosta. Wciąga bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:05
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Maniek polecam Oko Jelenia A. Pilipiuka - cała seria jest, więc na trochę starczy. Mnie wciągnęła okrutnie - trochę fantastyka - a trochę powieść historyczno przygodowa z wątkiem sercowym. Dobrze się czyta.
MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ja też podziękuję wam za wsparcie dla psiaka
Biedra - ja pierwszą ciążę przenosiłam (2-3dni), w drugiej urodziłam dokładnie w terminie - więc nie ma reguły. Dzień po to jeszcze nic takiego - w sumie to prawidłowa ciąża trwa chyba zawsze tyle samo (+/-) licząc od zapłodnienia - tylko my nie wiemy kiedy to dokładnie się stałoa do tego każdy mały człowiek rośnie i rozwija się w swoim własnym tempie i myślę że stąd rozbieżności
ale wiem - czekanie jest głupiei na koniec straaaasznie się dłuży
choć dla mnie teraz to zbawienie że jeszcze cisza -
MANIEK wrote:Heja
Tak właśnie byłoAle zobaczył że w książeczce odrobaczanie było pół roku temu więc i na robaki dał coś
A jeśli chodzi o książki to ja trzeci raz zaczynam "Sagę o ludziach lodu" na upały idealnaFreja, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Saga o ludziach lodu też jest super - ale na koniec - jak dla mnie była już nudna, i taka na siłę - szczególnie jak zahaczyła o nazistów i wojnę
ciekawsze były czasy Lipowej Aleji :)i wcześniejsze to mój ulubiony kawałekAnuśka lubi tę wiadomość
-
Freja: trzyma kciuki
Moja dzisiaj już miała że dwie drzemki (szok i szał) ją oczywiście w tym czasie zamiast leżeć to sprzatalam i trochę nas pakowalam
Oglądam serial brewkinh bad analogowo zaczęła w SB a dziś już 4 seria -
Freja wrote:Saga o ludziach lodu też jest super - ale na koniec - jak dla mnie była już nudna, i taka na siłę - szczególnie jak zahaczyła o nazistów i wojnę
ciekawsze były czasy Lipowej Aleji :)i wcześniejsze to mój ulubiony kawałekNajlepsze są... a koniec, no cóż, tom 42 czy 43 to i tak mistrzostwo świata że ktoś to napisał
-
Misia czytam wiersze, bajki się nie sprawdziły, jednak rymowane lepsze.
Mały gniotek, sama obraca się z pleców na brzuch bo od przedwczoraj opanowała te trik i się przewraca a potem się drze bo nie lubi leżeć na brzuchu.I trzeba łazić i przewracać z powrotem.
Biedra rodź już.A Ty Pati się nie pchaj.
Freja współczuje, za dużo na głowie.
Maniek ja dla odstresowania lubię Grocholę.
Ja prawdopodobnie też wyniosę się z domu na tydzień, ale będę musiała radzić sobie sama - moi rodzice wyjeżdżają na wycieczkę i trzeba psa nakarmić, kwiatki podlać itd. A że u nas w mieszkaniu w takie upały można się roztopić a u nich chłodek to zapakuję Zuzę i pomieszkam tam. -
Ja jadę do koleżanki na weekend, jak się okazało ma klime. Oczywiście że względu na mała tylko w dzień będą chłodzić a na noc wyłączą.
Robię obiad, a mój zdziwiony, że się nie spiesze do wyjazdu. Bo nie wie gdzie jadę, ale też nie pyta. No cóż taką dziwna gra podjazdowa.. Ale nie ma o czym gadac
Ja nie czytam nigdy dwa razy, no nie, zrobilam wyjątek dla dzieci z bullerbyn.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Milego weekendu dziewczynki
Upaly nieziemske u nas, nawet na spacer nie ma jak wyjsc bo zaraz mozna sie przekrecic, chyba wieczorem gdzies wybedziemy
Biedroneczko dalej zaciskam
Pati trzymajcie sie
Pati Belgia lubi tę wiadomość