Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak to jesteś w domu? Z takim rozwarciem?
A ja poszlak na fita, mój zasypial, a i mała lekko senna bo ją na szybko podkarmilam. Mowie mu że ma nie zasypia bo wiadomo nie obudzi się jak będzie spała
I co?
I kurwa wracam a on śpi a mała wyje w drugim pokoju, a jak tak wyla 1h?
Obudzilam go strzałem, poplakalam się, kompletnie mnie to rozstrzaslo. Kretyn -
Bosko, chyba mlody wszedl na nowy etap rozwoju... Sa kolki! Dzis ryczal mi rano i teraz od 16:00 z przerwa na spacer. Wytrzaslo go i spal jak aniolek. Teraz smok bas ratuje, ale jest wypluwany za lozeczko co 5-10 minut. A taki zloty synio byl
Ktos ma jakies dobre sposoby? Spowijanie odpada, bialy szum ma gdzies, kolysanie jest super, ale tylko u taty -
Nieukowa, za bardzo w temacie kołek nie pomogę, jedynie kiedy Ania płacze i nie potrafię jej uspokoić to pomaga tylko odkurzacz.
Natomiast w aptece polecili kropelki Esputicon.
A właśnie mi sie przypomniało, ze położna mówiła o ciepłych okładach na brzuszek i masować. Na necie mozna kupić woreczki z pestkami wiśni, ktore sie pogrzewa np w mikrofalówce i przykładać do brzuszk. Ale czy sie sprawdza to nie wiem.
Zgredko, jak mozna nie słyszeć płaczu dziecka? Fest oberwał?
No i byłam dzis kupić sukienusie na chrzcinyjeszcze bolerko, biała szata i mała gotowa. Gorzej ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:02
-
nick nieaktualnyWrocilam od lekarza...niestety musze lezec, bo szyjka mi sie skrocila, nie wiem na jaka dlugosc ( powiedzial, ze 1/3 dl. bo badal tylko reka. Mam lezec i nawet nie siedziec.
Moge isc toylko do toalety i usiasc przy jedzeniu. Za dwa tyg jesli nadal beda skurcze to ide do szpitala.
Kurcze nie wiedzialam, ze to sa skurcze, wiem, ze to glupie, ale czulam parcie na stolec i twardy brzuch na poczatku myslalam, ze to maly sie tak uklada, a pozniej sie zastanawialam czy to skurcz.
A w weekend mialam takie 3 x na godzine.
A i mam slabe przeplywy tetnicy pepkowej, mowil, ze moze malec akurat rekom przycisnal pepowine, ale sprawdzi mi jeszcze na wszelki wypadek nastepnym razem.
Biedroneczko, ale jestes twarda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:03
-
Misia: trzymam kciuki i stosuj sie dzielnie do rad lekarza
Lara: z otwartej w posladek, obudzil sie z przerazeniem w oczach, on tak ma ze sie nie budzi na cokolwiek
Biedro: i jak tam?
Freja: jak z psem?
Nieukowa: wspolczuje kolek, ale widze z tresci, ze nastroj masz i tak dobryMisi@ lubi tę wiadomość
-
Zgredko, wyobraziłam sobie Ciebie lejąca faceta z otwartej....po twarzy- kilkakrotnie, zeby upewnić sie ze żyje hihihi
Ale jak tylko w doopkowi dostał to lightowo
Freja, jak psinka????? -
Hej,
No i dobrze Zgredko, ja bym pojechała na dłużej niz weekend, a co! Upały sa!
Freja?????
Biedronka????
Cati????
Pati????
Miłego piatenieczunieczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 05:59
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny