Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredko, ja nie ufam klimie
sama sie kiedys tak załatwiłam że 2 tyg z życia wycięte miałam.
Wchodzac do np. klimatyzowanego sklepu nakrywam mala pieluszka.
Ja bym klime wyłączyła. Ale to ja. -
nick nieaktualny
-
A juz wylaczylam po odpowiednio sie nachlodzilo, ale takie dzieci w usa np to stale sa przy klimie albo w innych goracych krajach
sprawdzalam tylko czy mala ma odpowiednia temp ciala.
teraz sie karmimy, ale ostatnio soe martwie bo karmie czasem czesciej niz co 2h a nie wiem czy wtedy sie odpowiednie mleko naprodukuje czy jakas lipa cienka tam nie jest -
Macham!
Biedra gratulacje
Pati cieszę się, że się dobrze skończyło i że idziesz do domku.
Ja jeszcze w dwupaku. ale rano chyba odszedł mi czop śluzowy, tyle że bez krwi/ Zazwyczaj miałam czop z krwią i to tuż przed porodem, no nic zobaczymy. Mam nadzieję, że dziś się w nocy zacznie, bo jutro nie chce mi się w samo południe na ten upał na ktg i wizytę jechać przez całe miasto.
Więc czekam na skurcze jak na zbawienie.
A co do psiaka to dalej nie wiadomo co to- napewni zwyrodniene kręgosłupa, + coś co spowodowało stan zapalny i postępującą anemię. Ale na razie nie wiadomo co to. Mamy kroplówkę i zastrzyki do podawania w domu, a na kontrolę we wtorek. Jest lepiej już chodzi. Ale w lecznicy i aptece zostawiliśmy już prawie 600zł. Była cewnikowana, miał rtg, usg panel chorób od kleszczowych ... ma dziwne czerwone krwinki - ale cała lecznica nie umie jednoznacznie powiedzieć co to- niby jakieś pasożyty w krwi ale co to nie wiadomo.
pozdrawiam
jak coś to będę pisać - smsa do Zgredki
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
U mnie klima w te upaly dziala praktycznie non stop, no ale to nie taka klima konkretna, raczej klimatyzator czyli nawiew zimnym powietrzem, inaczej nie da sie wytrzymac w pokoju bo ukrop nieziemski i brak powietrza, a tak to i powietrze najonizowane i chlodniej od razu, a Leos spi pod pieluszka bambusowa
-
Bry, Bierda super wyglądacie na tych fotach z FB taka szczęśliwa:)
Pati gratuluję wyjścia do domku i oczędzaj się
Konwi Beszka super że jest postęp z brzuszkami 2 dni to już coś moze z dnia na dzień minie zupłnie.
Co do klimy ja uważam że to kwestia umiejętności jej używania- nie można przesadzać i jeśli na zewnatrz jest ponad 30 to w domu 20 bo to za duża różnica jest. +- 5 stopni różnicy jest bezpieczne przecież w niektórych szpitalach też jest klima i jest ok.
Cati Freja teraz Wy:)
PS. Bierdonko czekamy na relacje:)
Nieukowa gratki za sukces w karmieniu:)justta lubi tę wiadomość
Maniek
-
Ja jedynek pieluch zużyłam dwa opakowania łącznie z pobytem w szpitalu, szybko były małe. Dwójek miałam mega dużo i też wszystkich nie zużyłam bo Zuza wyrosła, zostało mi 1,5 opakowania z Pampersa, pół opakowania dałam koleżance która jest teraz w ciąży i lada moment ma rodzić. A to opakowanie nie napoczęte leży, jak pójdziemy w odwiedziny do kogoś z dzieckiem to będzie akurat na prezent, a kilka koleżanek i jedna kuzynka niebawem rodzi więc będzie jak znalazł.
Pati cieszę się że jesteś w domu!Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w domku... spakowalam od nowa torbe do szpitala plus torbe dla Roxanne. Na arode umowilam siw na pedicure I manicure co bym byla gotowa
jutro do Sebastiana jade. Bedzie mnie pilnowal
Milej I spokoknej nocki kochane
P. S Cati, Freja Wasza kochane kolej.
Nieukowa, Malenq, Freja lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Anu nas nie wolno MIeC raczej malowanych paznokci bo o i patrzą na nie czy krążenie jest ok
Witam sie po nocce. Oczywiscie lepiej niz w szpitalu ale I tak ciezka z powodu upalow...
Milego dnia kochane