Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJą bymkolejne chciała tak w październiku rodzić
Cati nie licz nie warto, moje były nieregularnie az do końca... Powodzenia malutka:-D
Maniutku gin już tutaj nie pomoże, źle mnie zszyto i tyle.... Chyba hektolitry żelu będę musiała zakupići jak chce mieć drugie bobo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 12:30
-
nick nieaktualnyCati trzymam kciuki za rozwój wydarzeń
Maniek Freja za Was też
Mam nadzieję, że Pati odpoczywa.
Rany dziewczyny, tak polecają sn a tu widzę same problemy po tym
A slyszeliście, że ma byc teraz znieczulenie dla wszystkich rodzących?
http://forsal.pl/artykuly/881484,koniec-dlugiej-batalii-ciezarne-beda-mogly-rodzic-ze-znieczuleniem.html
Miłego dnia! -
Dzień dobry, ja chciałam tylko powiedzieć, że mamy pierwszy ząbek i, że trzymam kciuki za niebawem rodzące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 12:57
Misi@, Arienna, MANIEK, LaRa, Blondik, beszka, justta, Nieukowa, Malenq, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wróciliśmy
- w łapkę wbiło się źdźbło i zrobił się ropień dlatego bolało, pani źdźbło wyjęła, dostaliśmy zastrzyk przeciwzapalny i tabletki, prócz tego zrobiliśmy posiew z uszu i czekamy na wyniki, oczywiście 200 zł nie nasze ale cóż... nic nie zrobię
znów wyszło słońce temperatura u nas ok 34 stopni masakra.... idę zaraz po jakieś zakupy i lody... myślę co by zrobić na obiad, w taki upał to mi się nawet jeść nie chce znaczy jadłabym tylko zimnego arbuza
Nenuś - gratuluje ząbka :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:16
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Dobra wiadomosc dla obecnych brzuchatek
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/881415,zmiany-w-sluzbie-zdrowia-ciezarne-bez-kolejki-porod-ze-znieczuleniem.htmlBlondik lubi tę wiadomość
-
Ja wróciłam z obchodu po sklepach m.in zaliczyłam ciucholand i wyszłam z reklamowa ciuchów (większych) dla małej.
Dzis na biad młode ziemniaczki z koperkiem, sałata, jajko sadzone i maślankauhmmmmm
Mama sie pakuje a my opróżniany (.)ohh jaka ulga
Wyjdziemy pózniej, po 17. Muszę iść Rodos podlać,
Freja do rze ze z psiakiem lepiej. Fakt, pora do chorowańia najgorsza ;(Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dzis juz nie wyrabiam z temperatura
ani ja, ani Ania, ani psy
Nosić nie bo pocimy sie razem, leżeć nie, bo ileż mozna?
Zdjęłam małej pieluchę i .... osikala łóżko
Teraz usypiam ja przy (.) na boczku ale tez nie wiadomo ile wytrzyma
Help!!!!
Czekam juz na środę-czwartek bo nie wyrobie ;( -
U nas tez upal. Kochany tatus zmontowal malemu wiatraczek od kompa, ktory bardzo lagodnie chlodzi
malych spi jak nigdy dotad, tak mu dobrze. Na tarasie, w lekkiej bryzie
Rano mielismy spacer do biedry po pieluchy- wciaz jedynki. Moze to ostatnia paka?
W ogole chyba dolaczamy do wielorazowkowych fanow. Maz kocha tetre, dzis pojechal na lowy po otulaczek i snappi- dla testu kupujemy eske z Milovii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 16:06
-
Nieukowa: też miałam kupić milovie, ale jest przy droga, w Poznaniu jest sklep mega z pieluszkami, zaraz poszukam
Ja mam i pieluszki kieszonke i otulacze, wolę otulacze, lepiej sobie radzą z wilgocią..
O to jest aukcja i tam jest adres poznanski
http://allegro.pl/pieluszki-wielorazowe-bambams-pieluchy-jakosc-1wkl-i5028184338.html -
Hej
Nenus gratulujemy zabka
Cati, a ile masz tych skurczow na godzine? i jak dlugo trwaja? boli bardziej niz na okres?
u mnie przy 1 i 2 porodzie bolalo cholernie. a przy 3 to lajcik. w ogole nie wiedziala, ze rodze az do partychwiec roznie to bywa.
dzieki dziewczyny za rady. w Stavanger jadla smieciowe jedzenie, bo nic innego w tym parku nie bylojedyna roznica, to herbaty z pokrzywy nie pilam, wiec od wczoraj odstawiona. zobaczymy.
my dzis oboje z mezem padnieci. ja bo mala cala noc na cycu. maz, bo spal z chlpakami w namiocie, ale kolo 1 zaczelo okropnie lac, a u nas okropnie, to taj jakby ktos prysznic na maxa odkrecil...wiec maz co chwile spr.czy nic nie przecieka. w koncu o 3 wrocili do domku, bo wilgotno bylo i chlopcy zmarzli. maz stwierdzil, ze on za stary na takie sprawynajwaznijesze, ze chlopaki mieli frajde
freja, jak po wizycie? a moze ty na porodowce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:27
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny