Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej śpiochy
U nas właśnie pora karmienia, a mnie sie oczy zamykają do snu.
Dzis moja mama wyjeżdża i juz mi smutno ;(
Bedzie za 3 tyg na chrzciny, wiec zleci, ale i tak juz mi przykro bo sporo mi pomagała.
Cati, melduj...
Freja tez -
Dzień dobry,
Moja dziś całkiem długo spała w lozeczku, na tyle długo, by rodzice mogli długo serduchowac
W nocy ją przenioslam, ale właściwie nie wiem o której.
Koncze dziś oglądać breaking bad..
Lara: a moja mama dopiero jutro przyjeżdża, zazdroszcze, bo ja do tej pory byłam cały czas sama, można paść, a co by było gdyby mała miała kłopoty typu kolka..
Wczoraj trochę z moim pogadalismy, powiedziałam co mnie gryzie, bo ostatnio się odsunelam (nie umiem mówić o tym co mnie trapi i wtedy uciekam) ale po rozmowie jest lepiej..
Blondik, LaRa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Hej!
Witam się dwa dni przed terminem, miałam nadzieję, że wczoraj się coś rozkręci, albo chociaż w nocy a tu nic, cisza,
niby skurcze ale nieregularne
rano znowu jakieś chyba resztki śluzu z czopa
mąż dziś pracuje za miastem i muszę do 16-17 zaciskać nogi, choć mówi że w godzinę by dojechał
na 13:45 mam ktg a potem przed 15 wizytę
ciekawe co powie - mam nadzieję, że szyjka zgładzona a rozwarcie na 2-3 palce
zastanawiam sie też ile bąbel waży
no i dalej mamy rozkminę z imieniem
Miał być Adaś, potem Michał, teraz Maksym...
tyle że młody ma na drugie Maksym
jakoś się nie możemy zdecydować - liczę na to że jak go zobaczymy wreszcie (bo na usg się chował strasznie) to nas olśni w tej kwestii -
Aha
dzieciaki na weekend wywieźliśmy do dziadków - w zasadzie dalej tam są
więc korzystaliśmy z ostatnich wolnych chwil
wreszcie sezon wikingów do końca łykneliśmy
została nam jeszcze gra o tron ale to prawie jak skończymy to będzie już nowy sezon i gry i vikingówbo pewnie do wiosny nam zejdzie
z 3ką dzieci będzie gorzej znaleźć czas i nie usnąć przy filmie -
Z psiakiem w sumie lepiej
poszła wczoraj chętnie na spacer
choć dalej głównie lezy i widac że nie ma sił bo zatacza jej się pupa jak dłużej stoi
jutro do kontroli do veta i na kontrolną morfologię
martwi mnie tylko fakt że nie wiemy co to jest i jak to sie ma do przenoszenia na ludzi ;/ -
hej misie - cóż za upał
dziś słońca nie ma ale za o duszno tak że nie ma czym oddychać... a ja zaraz jadę z moim psiakiem do weta, biedactwo ma coś z łapką i kuleje od wczoraj i tak się biedny męczy bo go boli.... i do tego musimy zrobić wymaz z ucha bo znów ropieje inie wiemy już czym leczyć.... ech masakra -
Witam się podobno w donoszonej ciąży (ta mi pisze belly)
gdybym dziś miała urodzić to nie mam na to siły już 3 noc nie śpie bo jest mi tak gorąco że obdarłabym się ze skóry:(
Freja Ari trzymam kciuki za psinki.
Zgredka nie ma to jak szczera rozmowa a potem długi seks:)
nie wiem już co miałam napisać więc życze wszystkim miłego dnia. Ja leże jak kłoda przy wiatraku ...przez te upały schudłam 1,5 kg...no chyba że to woda ze mnie paruje bo w nocy w ogóle siku nie chodzę.Freja, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek - polubiłam bo też mam podobnie
paruje ze mnie i na wadze od 2 dni kilo mniej, a i na siku tylko 1x wstaję
ja mogę dziś rodzić ale po 17jak mąz wróci
liczę na klimę w sali porodowej i grube mury bo budynek baaardzo wiekowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenku a może idz do gin jak Cie boli hmm może coś zaradzi?
Freja to trzymam kciuki żeby się rozkręciło po 17
Ja zapowiedziałam mężowi że następne dziecko chce urodzić w przełomie kwietnia i maja najlepiej bo ja nie wytrzymam znów upałów a i zimową porą też nie chce...LaRa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Malenq wrote:Maniek gratki z donoszenia
Cati jak tam?
Freja ano niech się i Tobie ruszy....
W dzień jak dziś to DZIĘKUJĘ Bogu że urodziłam w styczniu...nie wiem ... siedze i probuje je liczyc ;P
Blondik, Pati Belgia lubią tę wiadomość