Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Megi, brak słów az nie wiadomo co powiedzieć
przykro że trafilas na takich ludzi
odpoczywajcie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:10
iNso87, MeGi2986, pati_zuzia, Madzisek, Mama-julka, kwiatakacji, bella88, Flakonik, Marta0912, gosia mmr, ZieloneOliwki, moniek90, genoweffa, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju Megi;/ masakra jakas... wspolczuje takich przezyc..
Ja tak teraz leze i dochodze do wniosku,ze jakos mi ciezko sie robi pomalu,nie dam rady juz sie pomalu schylac,lezec na plecach tez nie bardzo bo ciezko oddychac,jak wlasnie przed chwila Laure swoja kapalam to nie moglam sie schylic,zeby Jej glowe umyc,dopiero jak zrobilam milowy rozkrok i sie pochylilam tak,ze brzuch wisial miedzy nogami to jeszcze ok:p tak sie zastanawiam czy to nie zasluga tego,ze Mala sie przekrecila ta glowka w dol,bo od kilku dni tak mi ciezko..MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInso a Ty gdzie bedziesz rodzic?? Mi tez ciezej oddychac odkad maly lezy główką do dołu, szybciej sie mecze i brzuchal przeszkadza w zginaniu sie. Na szczescie jeszcze na plecach sppi mi sie najwygodniej bo na kazdym z boków czuje ciagniecie w brzuchu. Tyle ze klade wyzej glowe niz wczesniej.
-
He heno koniec 7 mca to wypadaloby wyglądać jak w ciąży
No właśnie inso co z obiecanymi fotkamihe he lez lez i odpoczywaj
Ja mojemu dzidziowi daje 2 m-ce, od 20 listopada znaczne go wypedzac na wszelkie sposoby heheteż mi tak jakos przyciezkawo już, marzę jak będzie można znowu spać na brzuchu
chociaż już się tak przyzwyczailam do bycia w ciąży że mówiłam wczoraj do męża że jak dziwnie będzie jak nie będę w ciąży heheh
-
ja chyba też zaczne narzekać
dzisiaj w nocy tylko 2 a wczoraj chyba byłam w nocy z 10 razy siusiu
ciężko mi wstać za każdym razem z łóżka ;/
dzisiaj od rana boli mnie głowa, wziełam 2 apapy i nic, chyba oszaleje!
ostatni raz miałam tak chyba w sierpniu,
w ogóle już ciężko nad wanna nachylić się głowe umyć, chyba czas klekać ;/
buty i skarpetki też ciężko ubrać
w nocy jak zasnę na którymś boku to straszny ból sprawia przekręcić sie...
widok dzidzi na pewno nam wszytsko wynagrodzi
a takie ważne pytanie!!!
KTÓRA RODZI W SZPITALU W KTÓRYM DYŻURUJE LEKARZ DO KTÓREGO AKTUALNIE CHODZI???
na początku ciąży nie miałam takiego problemu bo mój gin do czerwca pracował w szpitalu gdzie myślałam że będe rodzić a teraz pracuje w tym drugim ;/
tam gdzie chciałam rodzić mówią że ogólne warunki są gorsze ale położne lepsze, w tym drugim bardziej nowocześnie, plazmy
ale mój lekarz dyżuruje tylko 1 dzień w tyg, wiec trafin na niego to chyba jak w totka a i na położne narzekają ;/ i co teraz?? -
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Cytrynówka, też miałam niedawno szkolenie z tego zakresu
Wstawiam przez stronę:
pl.tinypic.com
Dzięki wielkie
No ja juz od kilku tygodni mam w koncu swojego arbuzika
Mama-julka, MeGi2986, rewelka, Flakonik, Ola_45, pati_zuzia, kwiatakacji, Madzisek, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia14 bardziej stawiałabym na szpital z lepszymi położnymi i lekarzami. Te trzy dni jakoś miną. Mój lekarz nie pracuje już rok u nas w mieście, tylko w szpitalu 30km dalej. Prowadzi własną praktykę od pn. do pt. od rana do wieczora, to też loteria gdybym trafiła na niego. A po drugie, gdyby mnie chwyciło tak nagle jak przy pierwszym porodzie, to bałabym się tam jechać, chociaż to kawałek drogi
Ale jak zobaczą, że ciążę prowadził kolega, to też inaczej patrzą na rodzącą -
nick nieaktualnycytrynówka wrote:Za takie przeżycia na IP powinnaś napisać jakąś skargę...no chyba że tam taka norma
Gdzie znajdę instrukcję dodawania zdjęć?
a skarge mozna napisac, ale i tak zostanie ona wrzucona do niszczarki i nic to nie da oprocz kolejnych nerwów.
-
nick nieaktualny
-
Mój lekarz prowadzący jest ordynatorem w szpitalu w którym chce rodzić, ogólnie ma respect
jak byłam na hsg to wszyscy zwracali uwagę od kogo i byli milutcy
Megi szkoda słów na taki szpital...
U mnie najgorsze są noce nie mogę się ułożyća to dopiero początek, w dzień ciężej ale oj tam
Acikk też marzę o śnie na brzuchu, ostatnio kombinowalam z mężem jakby zrobić żebym się dobrze ułożyła i nic nie wymysliliśmygosia mmr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny