Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate a ty dzisiaj masz wizyte? Czy coś mi się pomyliło? mnie też brzuch nie boli na nic, jedynie mam stresa przed wizytą
-
nick nieaktualny
-
Nie musi codziennie byc nadęty
Ja miedzy 4 a 5 tygodniem mialam codziennie na wieczór wzdety a od 6 tygodnia juz tego nie mam
zależy tez co zjesz
spokojnie, ja tez tak mialam, placz ze kropek umarl bo dolegliwości zmalały
Ale kropek zyje i ma sie dobrze
Ja mysle ze z poczatku sa silniejsze objawy,pozniej odpuszczaja i znowu wracaja
kazdy ma inaczej , lekarz mi Powiedzial ze na tak wczesnym etapie by sie pojawiły plamienia gdyby bylo cos nie tak
Hashija lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny za wsparcie:) wszystko w rękach Boga jak ma być dzidzius to będzie jak nie to nie. Wizyte mam dopiero 24.04 ale nie wiem czy jej nie przyspieszę. Obawiam się, że ma podobna sytuację jak alicja. Już wiem jak to jest dzieciątko stracić także jestem gotowa na wszystko...
-
ilonia1984 wrote:a ja staram sie z wyra zciagnac kuzwa na te wyniki ale ciezka sprawa muli mnie strasznie a musze na czczo isc jak tam nie zemdleje i sie.noe spawiuje bedzie cud
Boje sie tego pobrania bo na glodzie rano mam mdlosci
I odkladam jeszcze te badania, ale wczoraj tak sobie myslalam ze pozniej może byc jeszcze gorzej np
Ja juz mam wizje jak tam walcze ze soba zeby nie wybiec podczas pobierania
Alicja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate ale dlaczego takie czarne mysli ? Wiesz ze negatywne myslenie orzyciaga negatywne zdarzenia ? Nie mow ze obawiasz sie ze masz tak jak u Alicji bo u Alicji jeszcze nic syraconego i jest nadzieja bo griszek walczy pozatym naprawde nie masz podstaw zeby tal myslec. Ani nie masz zlej bety ani plamien. Glowa do gory !!!
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Nie musi codziennie byc nadęty
Ja miedzy 4 a 5 tygodniem mialam codziennie na wieczór wzdety a od 6 tygodnia juz tego nie mam
zależy tez co zjesz
spokojnie, ja tez tak mialam, placz ze kropek umarl bo dolegliwości zmalały
Ale kropek zyje i ma sie dobrze
Ja mysle ze z poczatku sa silniejsze objawy,pozniej odpuszczaja i znowu wracaja
kazdy ma inaczej , lekarz mi Powiedzial ze na tak wczesnym etapie by sie pojawiły plamienia gdyby bylo cos nie tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadleine wrote:Kate ale dlaczego takie czarne mysli ? Wiesz ze negatywne myslenie orzyciaga negatywne zdarzenia ? Nie mow ze obawiasz sie ze masz tak jak u Alicji bo u Alicji jeszcze nic syraconego i jest nadzieja bo griszek walczy pozatym naprawde nie masz podstaw zeby tal myslec. Ani nie masz zlej bety ani plamien. Glowa do gory !!!
-
nick nieaktualny
-
lips wrote:Alicja trzymam kciuki
Obudziłam się dziś rano z zapaleniem dróg moczowych. I co teraz? wizyte mam umówioną na 22 kwietnia, no raczej nie wytrzymam.... Ratować sie jakąś żurawina czy przyspieszyć wizytę ? -
Jest tylko jedna rada, wizyta u lekarza, lekarz wie najlepiej czy prawidlowo wszystko rosnie. Mi juz pod koniec 4 tc potrafil Powiedziec czy pęcherzyk prawidlowych jest rozmiarów. Po co sie denerwowac, biegać na bete , lekarz wiecej Ci powieAlicja
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny