X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate a ty dzisiaj masz wizyte? Czy coś mi się pomyliło? mnie też brzuch nie boli na nic, jedynie mam stresa przed wizytą :-)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 tez mam wizytę na 24.04, możemy razem odliczać ;) nie stresuj się na zapas brakiem objawów, też tak mam, pojawiają się i znikają. Bądźmy dobrej myśli :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musi codziennie byc nadęty :-) Ja miedzy 4 a 5 tygodniem mialam codziennie na wieczór wzdety a od 6 tygodnia juz tego nie mam :-) zależy tez co zjesz :-) spokojnie, ja tez tak mialam, placz ze kropek umarl bo dolegliwości zmalały :D Ale kropek zyje i ma sie dobrze :P Ja mysle ze z poczatku sa silniejsze objawy,pozniej odpuszczaja i znowu wracaja :P kazdy ma inaczej , lekarz mi Powiedzial ze na tak wczesnym etapie by sie pojawiły plamienia gdyby bylo cos nie tak :-)

Hashija lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny za wsparcie:) wszystko w rękach Boga jak ma być dzidzius to będzie jak nie to nie. Wizyte mam dopiero 24.04 ale nie wiem czy jej nie przyspieszę. Obawiam się, że ma podobna sytuację jak alicja. Już wiem jak to jest dzieciątko stracić także jestem gotowa na wszystko...

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    a ja staram sie z wyra zciagnac kuzwa na te wyniki ale ciezka sprawa muli mnie strasznie a musze na czczo isc jak tam nie zemdleje i sie.noe spawiuje bedzie cud :)
    Ja tez mam z tym problem :P Boje sie tego pobrania bo na glodzie rano mam mdlosci :D I odkladam jeszcze te badania, ale wczoraj tak sobie myslalam ze pozniej może byc jeszcze gorzej np :D Ja juz mam wizje jak tam walcze ze soba zeby nie wybiec podczas pobierania :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate a robiłaś betę? Jak cię to uspokoi to może zrób ?

• Madleine Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ale dlaczego takie czarne mysli ? Wiesz ze negatywne myslenie orzyciaga negatywne zdarzenia ? Nie mow ze obawiasz sie ze masz tak jak u Alicji bo u Alicji jeszcze nic syraconego i jest nadzieja bo griszek walczy pozatym naprawde nie masz podstaw zeby tal myslec. Ani nie masz zlej bety ani plamien. Glowa do gory !!!

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    Nie musi codziennie byc nadęty :-) Ja miedzy 4 a 5 tygodniem mialam codziennie na wieczór wzdety a od 6 tygodnia juz tego nie mam :-) zależy tez co zjesz :-) spokojnie, ja tez tak mialam, placz ze kropek umarl bo dolegliwości zmalały :D Ale kropek zyje i ma sie dobrze :P Ja mysle ze z poczatku sa silniejsze objawy,pozniej odpuszczaja i znowu wracaja :P kazdy ma inaczej , lekarz mi Powiedzial ze na tak wczesnym etapie by sie pojawiły plamienia gdyby bylo cos nie tak :-)
    plamienia niekoniecznie jeżeli płód sie wolno rozwija lub przestał sie rozwijac to nie musi być plamienia tylko późnieuj moze krwawienie sie pojawic

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Kate a robiłaś betę? Jak cię to uspokoi to może zrób ?
    nie robiłam już później w tamtym tygodniu dobrze przyrastała i już nie robiłam. Wszystko było ok do wczoraj, ból brzucha, napięcie a dzisiaj nic dlatego mam czarne mysli

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madleine wrote:
    Kate ale dlaczego takie czarne mysli ? Wiesz ze negatywne myslenie orzyciaga negatywne zdarzenia ? Nie mow ze obawiasz sie ze masz tak jak u Alicji bo u Alicji jeszcze nic syraconego i jest nadzieja bo griszek walczy pozatym naprawde nie masz podstaw zeby tal myslec. Ani nie masz zlej bety ani plamien. Glowa do gory !!!
    przepraszam masz rację źle to powiedziałam. Tez mam nadziej, że u Alicji wszystko dobrze się skończy!!mówiłam że mam podobnie do niej bo tez wolno pęcherzyk przyrastał

• Madleine Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate mojej kolezance beta tak slabo przyrastala ze lekarz obawial sie ze zle to sie skonczy a ma zdrowe blizniaczki :))) mi tez wzdecia zupelnie odpuscily. Zero objawow ciazy. Ale tak juz jest. Spokojnie :)

oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:41

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate niepotrzebnie panikujesz, skoro beta dobrze przyrasta to jest ok. Jak czujesz, że coś nie tak to skocz do lekarza, niech Cię uspokoi. Ale moim zdaniem i tak jest wszystko ok tylko nabrałaś sobie do głowy :)

• lips Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja trzymam kciuki :)

Obudziłam się dziś rano z zapaleniem dróg moczowych. I co teraz? wizyte mam umówioną na 22 kwietnia, no raczej nie wytrzymam.... Ratować sie jakąś żurawina czy przyspieszyć wizytę ?

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    Alicja trzymam kciuki :)

Obudziłam się dziś rano z zapaleniem dróg moczowych. I co teraz? wizyte mam umówioną na 22 kwietnia, no raczej nie wytrzymam.... Ratować sie jakąś żurawina czy przyspieszyć wizytę ?
    Ja bym sie zurawima ratowala chyba ze bardzo mocno Ci dokucza to do rodzinnego idz.

oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:41

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tylko jedna rada, wizyta u lekarza, lekarz wie najlepiej czy prawidlowo wszystko rosnie. Mi juz pod koniec 4 tc potrafil Powiedziec czy pęcherzyk prawidlowych jest rozmiarów. Po co sie denerwowac, biegać na bete , lekarz wiecej Ci powie :-)

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje !

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madleine wrote:
    Kate mojej kolezance beta tak slabo przyrastala ze lekarz obawial sie ze zle to sie skonczy a ma zdrowe blizniaczki :))) mi tez wzdecia zupelnie odpuscily. Zero objawow ciazy. Ale tak juz jest. Spokojnie :)
    Dziękuję ;*

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ