X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja trzymam kciuki oby teraz do przodu:-)
    A ja dziewczyny juz po badaniach 5fiolek krwi musiały spuscic dziwiły sie ze tyle badan na raz lekarz mi przepisal :-) Dziewczyny jak poprawic stan żył bo jednak trochę mnie pokuly :'(

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    dziewczyny wy też tak macie ze cycki was bolą w nocy? mi w ciągu dnia jakoś szczególnie nie doskwierają, poczuje je dopiero jak je dotknę i sutki są wrażliwe, a w nocy bolą tak, że aż się budzę. Zastanawiam się czy to może dlatego, że w ciągu dnia mają oparcie w staniku.

Mnie bolą tylko jak siedzę lub stoję bo jak nie działa na nich grawitacja to jest super :-) i zaczęły mi się wylewać ze stanika :D

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj o 17.30 wizyta.... na niczym się nie mogę skupić tylko odliczam godziny :)

Miłego dnia

f2wlanlibm0fi1og.png
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    ja już czuję, że dzisiaj czas mi się będzie dłużył jak nie wiem co, do tej 16.00 i USG...
    chyba nigdy nie pójdę na wizytę na luzie, zawsze jest stres... :/

Ja dzisiaj na 17.30 i też siedze jak na szpilkach:)

f2wlanlibm0fi1og.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:06

Hashija, halwaya lubią tę wiadomość

l22ntv73ogvn473k.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Przypomnialam sobie,ze dziś miałam nie mila sytuacje w lab jak poszlam zdawać kre itp. Mianowicie stalam już przed drzwiami do pobrania a za mna jak nigdy malusia kolejka dwie TYLKO dwie osoby. Zaraz po mojej prawej przy drzwiach stanela dziewczyna,rozpiela się,odslonila brzuch,ktorego "nie było jeszcze widać" na moje oko początek ciąży tak jak my..i tak se mysle ciekawe czy skoczy przede mna,zeby wejść. Drzwi się otwierają,wychodzi kobieta z dziecmi która przepuscilam i probuje wejść a tu Ona się wciska. Wkurzylam się i powiedziałam Jej gdzie się wciska jak jest moja kolej. A ta wytepatowana paniusia z krzykiem do mnie,ze Ona jest w ciąży ma pierwszeństwo.... Ja stanelam w drzwiach i powiedziałam do Niej czy nie łaska zapytać czy może ja w ciąży tez czasem nie jestem?! a Ona do mnie,ze ja w kolejce z boku stoje wiec pewnie nie jestem, ja powiedziałam dla Niej,ze Jej korona z glowy nie spadnie jak stanie w kolejke gdzie sa tylko 2 osoby szczególnie,ze to jest jeszcze wczesna ciaza i nawet brzucha Jej nie widać i weszłam do gabinetu. No kurde wkurzyla mnie,za te wogole chamstwo jakies,za podniesienie glosu i wogole. Co za ludzi :O
    Ne wiem co o tym sadzicie,moze to ja cos zle powiedziałam,ale wydaje mi się,ze to już lekka przesada,zeby tak się zachować.
    bardzo dobrze jej powiedziałaś. co innego jakby był cały tłum ludzi, a nie raptem ty i jeszcze 2.

iNso87 lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet bym nic nie mowila i przepuscila Ja nawet w sytuacji gdy jest mala kolejka ale żeby była co najmniej w polowie ciąży już z brzuchem większym od Niej.. a to kurde samej niedobrze mdli,na czczo i wogole i jeszcze przepuszczaj taka.. brak slow ;)

Hashija lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve a koniecznie musicie ukrywać, że jesteś w ciąży? u mnie sąsiadki już wiedzą ( z jedną mieliśmy impreze i przyniosła wino, a aj uwielbiam wino, a do kieliszka nalałam soku malinowego z wodą ale potem się przyznałam), rodzina wie, niektórzy znajomi wiedzą.
    I prawdopodobnie całe przedszkole wie, bo synek się chwali po trochę każdemu, że mamusia jest w ciązy :)

• Hashija Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Ja nawet bym nic nie mowila i przepuscila Ja nawet w sytuacji gdy jest mala kolejka ale żeby była co najmniej w polowie ciąży już z brzuchem większym od Niej.. a to kurde samej niedobrze mdli,na czczo i wogole i jeszcze przepuszczaj taka.. brak slow ;)

ja myślę, że byś ją przepuściła jakby tylko powiedziała, że jest w ciąży i ma bardzo doskwierające mdłości. a tak jak była taka bezczelna to no cóż...

• Hashija Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jestem pod wielkim wrażeniem jak pięknie walczy Twoje maleństwo :D Leo(n) (jak lew) albo Joanna waleczna :D jestem pełna nadziei!! czekam na pozytywne wieści w czwartek. a na którą masz usg??

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dobra laska ja mam takie wzdęcia że jak się wypnę to 6 miesiąc czyli spoko nic tylko wypinać badziuch i się cisnąć przed kolejkę:P

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co Ona się zachowala zle a mi jakos głupio jest :P dziwnie się z tym czuje.. ;)
    Ble jak mi się odbija i jest niedobrze :/ wczoraj miałam dość,gosci pelna chata i te krazace zapachy roznego jedzenia...blee

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • lips Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myśicie ze jak pojde jutro z tym zapaleniem to jak by mi zrobił usg to juz bedzie widać serduszko? Bo nie uśmiecha mi sie co tydzień płacić 100 za wizyte.

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:30

l22ntv73ogvn473k.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    A myśicie ze jak pojde jutro z tym zapaleniem to jak by mi zrobił usg to juz bedzie widać serduszko? Bo nie uśmiecha mi sie co tydzień płacić 100 za wizyte.
    Lips co to za zapalenie?bo ja nie w temacie tyle dni.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:30

iNso87 lubi tę wiadomość

l22ntv73ogvn473k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INso87 a czym ty się przejmujesz :-) to tylko wychodzi wychowanie a ona myslala ze jedyna w Polsce ktora w ciazy i sie wkręci :-) haha uwielbiam takie osoby
    a ty się nie przejmuj bo nie ma czym :-)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia wiem,nie przejmuje się już,ale wkurza mnie jak widze,ze stoi już jakas "cwaniara" i przygotowuje się do startu a raczej wbiegu do drzwi :p Już mi wtedy nerw chodzi bo wiem,ze będzie już wymiana zdan bo nie będę stala jak slup soli gdzie tez się zle czuje.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INso87 u mnie jeszcze ktos młody nie wszedł tylko babki stare sie pchaja :-)

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso dobrze jej powiedziałaś :-) Nie przejmuj się tą sytuacją :-)
    Lips wydaje mi się, że powinno być już serduszko widać w 7 tyg :-)

3i499vvjv3ex36x6.png
‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ