Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:dziewczyny wy też tak macie ze cycki was bolą w nocy? mi w ciągu dnia jakoś szczególnie nie doskwierają, poczuje je dopiero jak je dotknę i sutki są wrażliwe, a w nocy bolą tak, że aż się budzę. Zastanawiam się czy to może dlatego, że w ciągu dnia mają oparcie w staniku.
Mnie bolą tylko jak siedzę lub stoję bo jak nie działa na nich grawitacja to jest superi zaczęły mi się wylewać ze stanika
-
iNso87 wrote:Przypomnialam sobie,ze dziś miałam nie mila sytuacje w lab jak poszlam zdawać kre itp. Mianowicie stalam już przed drzwiami do pobrania a za mna jak nigdy malusia kolejka dwie TYLKO dwie osoby. Zaraz po mojej prawej przy drzwiach stanela dziewczyna,rozpiela się,odslonila brzuch,ktorego "nie było jeszcze widać" na moje oko początek ciąży tak jak my..i tak se mysle ciekawe czy skoczy przede mna,zeby wejść. Drzwi się otwierają,wychodzi kobieta z dziecmi która przepuscilam i probuje wejść a tu Ona się wciska. Wkurzylam się i powiedziałam Jej gdzie się wciska jak jest moja kolej. A ta wytepatowana paniusia z krzykiem do mnie,ze Ona jest w ciąży ma pierwszeństwo.... Ja stanelam w drzwiach i powiedziałam do Niej czy nie łaska zapytać czy może ja w ciąży tez czasem nie jestem?! a Ona do mnie,ze ja w kolejce z boku stoje wiec pewnie nie jestem, ja powiedziałam dla Niej,ze Jej korona z glowy nie spadnie jak stanie w kolejke gdzie sa tylko 2 osoby szczególnie,ze to jest jeszcze wczesna ciaza i nawet brzucha Jej nie widać i weszłam do gabinetu. No kurde wkurzyla mnie,za te wogole chamstwo jakies,za podniesienie glosu i wogole. Co za ludzi
Ne wiem co o tym sadzicie,moze to ja cos zle powiedziałam,ale wydaje mi się,ze to już lekka przesada,zeby tak się zachować.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ja nawet bym nic nie mowila i przepuscila Ja nawet w sytuacji gdy jest mala kolejka ale żeby była co najmniej w polowie ciąży już z brzuchem większym od Niej.. a to kurde samej niedobrze mdli,na czczo i wogole i jeszcze przepuszczaj taka.. brak slow
Hashija lubi tę wiadomość
-
Eve a koniecznie musicie ukrywać, że jesteś w ciąży? u mnie sąsiadki już wiedzą ( z jedną mieliśmy impreze i przyniosła wino, a aj uwielbiam wino, a do kieliszka nalałam soku malinowego z wodą ale potem się przyznałam), rodzina wie, niektórzy znajomi wiedzą.
I prawdopodobnie całe przedszkole wie, bo synek się chwali po trochę każdemu, że mamusia jest w ciązy -
iNso87 wrote:Ja nawet bym nic nie mowila i przepuscila Ja nawet w sytuacji gdy jest mala kolejka ale żeby była co najmniej w polowie ciąży już z brzuchem większym od Niej.. a to kurde samej niedobrze mdli,na czczo i wogole i jeszcze przepuszczaj taka.. brak slow
ja myślę, że byś ją przepuściła jakby tylko powiedziała, że jest w ciąży i ma bardzo doskwierające mdłości. a tak jak była taka bezczelna to no cóż... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikicia wiem,nie przejmuje się już,ale wkurza mnie jak widze,ze stoi już jakas "cwaniara" i przygotowuje się do startu a raczej wbiegu do drzwi :p Już mi wtedy nerw chodzi bo wiem,ze będzie już wymiana zdan bo nie będę stala jak slup soli gdzie tez się zle czuje.
-
nick nieaktualny