Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja po badaniach mi 3 fiolki spuscili myslala ze tam padne tyle ludzi i tyle zapachow na czczo jezu leze w lozku I chyba sie przespie i mam jeden problem wynik z hiv bedzie dopiero za tydzien a ja na piatek mam lekarza bo od pon musze isc juz na zwolnienie wezme reszte wynikow a hiv doniose najwyzej jak myslicie chyba nic sie nie stanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 12:55
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
wiecie co lekarz mi zalecił pić litr mleka albo 1 tabletka wapna musującego z polfy. wpisał mi 2500 kcal na dzien mam jesc... czy wy patrzycie ile kalorii wsuwacie? mi się nawet nie chce.
dzisiaj napadła mnie tabliczka czekolady z orzechami i zjadłam 4 rzędy. ale przecież tak nie będzie codziennie.
-
Nie patrze na zadne kalorie jesli mam chec na czekolade jem ja a jak mam chec na truskawki z smietana i cukrem to tak jak wczoraj szukam po miescie truskawek A wczoraj mualam chec.na.wypasionego placka po wegoersku wiec go sobie upichcilam zachcianki sa po to zeby je spelniac...noooo ale w dziny juz sie dzis dopiac bylo trudno heheHashija wrote:wiecie co lekarz mi zalecił pić litr mleka albo 1 tabletka wapna musującego z polfy. wpisał mi 2500 kcal na dzien mam jesc... czy wy patrzycie ile kalorii wsuwacie? mi się nawet nie chce.
dzisiaj napadła mnie tabliczka czekolady z orzechami i zjadłam 4 rzędy. ale przecież tak nie będzie codziennie.
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Ja trace apetyt zauważyłam
Od wszystkiego mnie odrzuca
A jak jem to jem, bez poczucia ze mi to smakuje
Tylko jeśli mam zachcianke to wtedy jem ze smakiem
Więc pewnie za dużo tych kalorii nie ładuje w siebie, ja zamiast mleka zjadam codziennie jogurt naturalny + wapń i do tego banana
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualny
-
Alicja, powodzenia

Ja sobie ostatnio myślałam, że w ciąży będę dopiero jak zobaczę bijące serduszko. A tak to byłam kobietą ze spóźniającym się okresem, rosnącą betą i testem z dwoma kreskami
I myślę, że lepiej złapać na początku trochę dystansu, co jest mega trudnym wyzwaniem, ale też świadczy o tym, że widzimy rzeczy realistycznie.
A od dzisiaj jestem już kobietą z dwoma serduszkami, z których jedno bije w moim brzuchu
Maluszek ma 7 mm i ta wielkość odpowiada 6t4d, czyli jest 2 dni do tyłu, ale lekarka mówi, że może to być błąd pomiaru.
jest, bije, więc... ufff
nick nieaktualny, nick nieaktualny, halwaya, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -
- 6t6d -
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja bym się skonsultowała jeszcze z innym lekarzem alicja. Bo co lekarz to inny pogląd na sprawę i inne doświadczenie.
A my jesteśmy już w Warszawie. O dziwo nawet ok znoszę podróż tylko plecy i nogi bolą. I spełniłam swoją zachciankę w postaci tostów i frytek z McDonalda;P
Za Waszą poradą umówiłam się jeszcze do mojego drugiego lekarza na dziś wieczór.
Beta tak czy inaczej jeszcze jutro.
Hashija, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

To ja chyba tam zjadę