Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja po badaniach mi 3 fiolki spuscili myslala ze tam padne tyle ludzi i tyle zapachow na czczo jezu leze w lozku I chyba sie przespie i mam jeden problem wynik z hiv bedzie dopiero za tydzien a ja na piatek mam lekarza bo od pon musze isc juz na zwolnienie wezme reszte wynikow a hiv doniose najwyzej jak myslicie chyba nic sie nie stanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 12:55
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
wiecie co lekarz mi zalecił pić litr mleka albo 1 tabletka wapna musującego z polfy. wpisał mi 2500 kcal na dzien mam jesc... czy wy patrzycie ile kalorii wsuwacie? mi się nawet nie chce.
dzisiaj napadła mnie tabliczka czekolady z orzechami i zjadłam 4 rzędy. ale przecież tak nie będzie codziennie.
-
Hashija wrote:wiecie co lekarz mi zalecił pić litr mleka albo 1 tabletka wapna musującego z polfy. wpisał mi 2500 kcal na dzien mam jesc... czy wy patrzycie ile kalorii wsuwacie? mi się nawet nie chce.
dzisiaj napadła mnie tabliczka czekolady z orzechami i zjadłam 4 rzędy. ale przecież tak nie będzie codziennie.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Ja trace apetyt zauważyłam
Od wszystkiego mnie odrzuca
A jak jem to jem, bez poczucia ze mi to smakuje
Tylko jeśli mam zachcianke to wtedy jem ze smakiem
Więc pewnie za dużo tych kalorii nie ładuje w siebie, ja zamiast mleka zjadam codziennie jogurt naturalny + wapń i do tego banana
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Alicja, powodzenia
Ja sobie ostatnio myślałam, że w ciąży będę dopiero jak zobaczę bijące serduszko. A tak to byłam kobietą ze spóźniającym się okresem, rosnącą betą i testem z dwoma kreskamiI myślę, że lepiej złapać na początku trochę dystansu, co jest mega trudnym wyzwaniem, ale też świadczy o tym, że widzimy rzeczy realistycznie.
A od dzisiaj jestem już kobietą z dwoma serduszkami, z których jedno bije w moim brzuchuMaluszek ma 7 mm i ta wielkość odpowiada 6t4d, czyli jest 2 dni do tyłu, ale lekarka mówi, że może to być błąd pomiaru.
jest, bije, więc... ufff
alicja_, nikicia86, halwaya, kwiatakacji, Hashija, Flakonik, Renia7910 lubią tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja bym się skonsultowała jeszcze z innym lekarzem alicja. Bo co lekarz to inny pogląd na sprawę i inne doświadczenie.
A my jesteśmy już w Warszawie. O dziwo nawet ok znoszę podróż tylko plecy i nogi bolą. I spełniłam swoją zachciankę w postaci tostów i frytek z McDonalda;P
Za Waszą poradą umówiłam się jeszcze do mojego drugiego lekarza na dziś wieczór.
Beta tak czy inaczej jeszcze jutro.Hashija, Flakonik, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny