Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nikicia86, Chichibi, Poz!omka., AnnaK81, Madzisek, halwaya, Eve_84, justyna14, kwiatakacji, Hashija, iNso87, Patus_777, Flakonik, bella88, ilonia1984, m@rzenie, Evka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:A na takim etapie byłoby widać ciążę bliźniaczą?
Ja sie zapytałam czy jest tylko jeden dzidziuś i gin powiedział mi ze jest tylko jeden wiec moim zdaniem w 7tc bo tak teraz jestem juz widać czy jedno czy dwa lub więcej -
Witam. W nocy w pracy zapieprz i chyba troszkę się przeforsowałam, brzuch mnie zaczął boleć. Na razie tylko moja managerka wie o ciąży - koleżankom nie chcę mówić, bo to takie plotkary, że za chwilę wszyscy będą wiedzieć
Trudno - współpracowników się nie wybiera.
-
halwaya, niestety współpracowników się nie wybiera, Ja się zastanawiam kiedy powiedzieć, a kierownikom powiedzieliście od razu jak było potwierdzone, że ciąża?
U mnie w firmie wieści się szybko rozchodzą, więc pewnie szybko pójdzie w świat -
lips wrote:Gratulacje dziewczyny
CZyli w 7 tygodniu juz powinno bić serduszko. Pójdę jutro z tym zapaleniem dróg moczowych i mam nadzieję że ja też usłyszę
Usłyszeć pewnie nie ale zobaczyć malutki pulsujacy punkcik na ekranie myślę że są szanseale tu dużo od sprzętu zależy
-
balbo wrote:Czy nie sadzicie ze polowa 7 tygodnia to dosc pozno na pierwsza wizyte....? Zaczynam sie denerwowac czy to nie za pozno, a moj lekarz nie ma wczesniejszych terminow....
Ja sądzę że nie sama byłam w każdej ciąży dopiero mniej więcej w 6w3d a dzisiaj byłam na pierwszej dopiero a mam 6w5d i w sumie to poszła bym jeszcze później bo lepiej wszystko widać na usg a we wcześniejszych tygodniach albo same jajo albo jajo z ciałkiem żółtym... W sumie na tym usg teraz tez za dużo nie było widać jakaś fasolkę tylko a gdzie rączki i nóżki ja się pytam... Haha -
Ja też już po wizycie, narazie Pęcherzyk ciążowy 1 cm i widoczne ciałko żółtkowym więc napewno nie jest puste jajo. Ciąża jak na ten wiek całkowicie pprawidłowa, następna wizyta za 2 tygodnie żeby serduszko zobaczyć
i u mnie jest coś co prawdopodobnie jest pozostałością drugiego jaja które się chyba wchłania i lekarz będzie na kolejnej wizycie sprawdzał czy coś z tego wyszło czy się wchłonęło całkowicie. Karta ciąży założona, zestaw badań jest.
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny