Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoby Flakoniku oby wszystko przed nami. Gin kazała spokojnie czekac do 24.04 a to tak łatwo powiedziec spokojnie czekac jak ześwirować można;) ide na spacer zeby się zrelaksowaćFlakonik wrote:Naprawde nie czuje.
Moze to dopiero przed nami 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Madzisek, kwiatuszek jak wasze wizyty? nie wiem kto jeszcze byl

Ja byłam i wstawilam nawet zdjęcie usg tylko nie wiem ile stron wstecz to będzie
u mnie serduszko juz było widać
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj chyba jest dzień dobrych wiadomości.
Ja też już jestem po wizycie, na której było widać bijące serduszko
Maleństwo ma 0,73cm, co odpowiada 6t5d. Od razu się lepiej czuję
nick nieaktualny, Anka1101, nick nieaktualny, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Poziomka bo lekarze nie zawsze chcą zakładać kartę tak wcześnie. Ja też nie mam, dopiero za tydzień mi założą.
w pierwszej ciąży na pierwszej wizycie miałam założoną kartę a byłam na przełomie 5i6tyg. teraz jak byłam na nfz to miałam tylko bete i badanie palapcyjne i nie założyła karty, a na prywatnej wizycie było usg i badanie palpacyjne i karta założona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej

gratuluje wszytskim które widziały serduszko
ja jede zobaczyc we wtorek, bede żyła w strachu cały tydzien:( to bedzie 7t2d
ostatnio byłam 5t2d i było widac tylko pecherzyk i gin mówił że to prawidłowo
a właśnie jak to jest z tymi rekami do góry? wywiesiłam dzisiaj 4 automaty prania... mnie nic nie ciągnie...
z reszta oprócz bólu piersi nie mam żadnych objawów i nie wiem czy to dobrze??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:nie na darmo zakazuje się mycia okien i wieszania firanek... nie można się naciągać...
Nie no chyba jak ciąża bardzo zaawansowana to nie powinno się dodatkowo naciagac wysilkowo.. czy przy zagrożonej.. ale tak to nie ma co przesadzać. Z tymi rękami to po prostu mit. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Nie wiem juz co pisze.