Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A juz myslalam ze lekarz nie jest pewny mojego fasolka
ale to pewnie jak juz bede miala wszystkie badania do kupy to mi zrobi ta karte
I wtedy juz poinformuje wszystkich o ciazy
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyDziewczyny równie dobrze w każdej chwili można zapeszyć bo przecież serduszko może przestać bić, albo może się zdarzyć przedwczesny pród albo coś innego. Nie dajmy się zwariować. Jesteśmy silne i nasze fasolki też. Zobsczcie jak fasolka Alicji dzielnie walczy;) wszystkie urodzimy zdrowe śliczne dzidzie;)
rewelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBalbo gratulacje !
na kiedy ci wychodzi wstepnie Termin ?
Mysle ze polowa 7 tyg jest jak nahbardziej ok na pierwsza wizyte . Tylko pewnie dluzyc ci sie bedzie ten czas jak kazdej z nas
Alicja a ty kobiecznie napisz po wizycie wieczornej jak twoje malenstwo. -
nick nieaktualnyU mnie niestety jest duzo gorzej. Pogorszylo mi sie z wymiotami.
Bylam rano na becie. Poszlam do innej przychodni zrobic i o pare zloty wiecej zaplacilam a mam juz wynik . 129 872Moze to przez takie wysokie hcg mam te wymioty.
Masakra. Nawet przy przelykaniu sliny mam odruch wymiotny. Jutro po wizycie u gina pojde do lekarza z tym. albo do szpitala bo nie da sie tak zyc -
Mi już założyli kartę a raczej zeszyt ciąży( bo tu w de to wygląda jak zeszyt 16kartkowy) tylko dostane ja na następnej wizycie bo muszą uzupełnić wyniki badań itp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kate ja tez nie czuje zadnego bolu,ciagniecia czy napiecia . To nie jest wuznacznikiem ciazy. Nie ktore kobiety odczuwaja inne nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:naprawde??a jak np ręcę podnosisz do góry to czujesz jak brzuch ciągnie? bo ja tak miałąm w poprzedniej ciązy a teraz nie i może dlatego sie zamartwiam ale może jest tak jak mówisz każda ciąża inna
Naprawde nie czuje.Moze to dopiero przed nami
-
nick nieaktualny