Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Suerte wrote:halwaya, nie wiem, podobno podnosi się dno macicy...
ale myślę, że jak Kate4 się boi o swojego malucha, to lepiej, żeby nie podnosiła, skoro mam takie wieści od ginki
Jeśli o mnie chodzi to przecież nie nakazuje nikomu latać z rękami w gorze
Niech faceci myją okna i wieszają firanki.
Mnie w pracy nikt niestety nie zastąpi -
Nazja wrote:Ja też sama wieszam to lżejsze pranie. Pościel jak ostatnio prałam,to na wieczór,żeby mąż wieszał
ja dzisiaj akurat prałam koce i 3 kompl pościeli i ręczniki ;/
prałam w dzien bo lubie jak mi na dworze wyschnie a dzisiaj taka pogoda że jak drugie sie wyprało to juz pierwsze suche do sciagniecia było -
Z tym podnoszeniem rak ti chodzi o to ze w zaawansowanej ciazy moze sie odkleic lozysko. Ale to nie teraz
nie popadajmy w paranoje.
Kate ja na prawde w ogole nie czuje brzucha. Ani napiecia ani ciagniecia nic. Zero))
halwaya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:hej dziewczynki, i ja bym chciała do Was dołączyć
krótko opiszę ostatnia @ była 4.03, 30.03 beta 24,31, 1.04 beta 105, 8.04 usg 5t0d maluteńki pęcherzyk 0,43cm
kolejne usg 23 kwietnia mam nadzieję, że będzie dzidzia i serduszko
pozdrawiam serdecznie i trzymam mocno kciuki za wszystkie przyszłe mamusie
Witaj Nadulka :* Gratulacje!
A na kiedy wychodzi ci wstepnie termin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:36
Nadulka, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNazja wrote:Dzisiaj chyba jest dzień dobrych wiadomości.
Ja też już jestem po wizycie, na której było widać bijące serduszko
Maleństwo ma 0,73cm, co odpowiada 6t5d. Od razu się lepiej czujęNazja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:hej dziewczynki, i ja bym chciała do Was dołączyć
krótko opiszę ostatnia @ była 4.03, 30.03 beta 24,31, 1.04 beta 105, 8.04 usg 5t0d maluteńki pęcherzyk 0,43cm
kolejne usg 23 kwietnia mam nadzieję, że będzie dzidzia i serduszko
pozdrawiam serdecznie i trzymam mocno kciuki za wszystkie przyszłe mamusieNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:Mnie to tak co jakiś czas pobolewa delikatnie podbrzusze jak na @. Czasem coś zakłuje.. już się zastanawiam czy wszystko ok. Dzisiaj czułam jajnik trochę ten z którego owu była... do czwartku to ja chyba zwariuję...
-
Nadulka Witaj !!! i gratulacje!
MArtoszka najpierw będzie serduszko widoczne. gdzieś słyszałam, że słuchanie tak wcześnie może być niebezpieczne. Super że zobaczyłaś zarodekja mam na 23 kolejną wizytę a Ty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:00
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny