Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja super ze skonsultowalas się z innym lekarzem
wg mnie dobre wieści i serduszko jest to super
trzymam mocno kciuki za twoją fasolkę
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tak spojrzałam na zdjęcia stare USG mojej Corci i wiecie kiedy poszlam na pierwsze USG? w 11w1d szok.. hehe ja wtedy to i do lekarza poszlam chyba w ok.9tyg i pamiętam osluchala mnie słuchawkami czy cus? reka zbadala i tyle,i co msc wizyta
I wtedy kurde jakos nie przezywalam i nie miałam pojęcia co to pęcherzyk,potem,ze jest ciałko zolte,zarodek... a teraz..wszystko jak najszybciej,teraz,zaraz USG po 1000 razy
Alicja będzie dobrze na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:38
kwiatakacji, halwaya lubią tę wiadomość
-
Jeju jak mnie ssie w zoladku.. az slychac na cala chate
Zauwazylam,ze jeszcze jak zjem mala kanapeczke z ciemny pieczywem z ziarnem jakims to jest ok,a już bulka biala i chleb bialy mi nie smakuje i jest mi zle.. ot zmiana. Zawsze miałam na odwrot
Dziewczyny powiedzcie mi czy Ktoras ma tez taki smak w ustach kwasny?? ja już nie wiem jak z tym walczyc.. wody się napije,niedobrze mi,tymbarka się napilam-kwaśno.. ble żuje gume ale już mi szczeka boli..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 09:04
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tak gorzko w buzi
a chleb albo bulke muszę jesc z pomidorem, bo bez tego mi nie smakuje
No i ciagle czuje pragnienie , mam ochote na cos orzezwiajacego, tylko nie wiem co
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Alicja super ze jest serduszko i groszek walczy !!!! Trzynam za Was mocno kciuki.
Ja dzis mam dzien sprzatania. Odprawie mlodego do klubu malucha na 13 i do roboty sie zabiore. Apetyt dopisuje ale ostatnio sprawdzalam i w ciazy z mlodym mdlosci sie zaczely dopiero po 7 tyg. Tzn nie mdlosci a niepowsciagliwe wymioty. Ale ciaglr mam nadzieje ze tym razem bedzie okalicja_ lubi tę wiadomość
-
Ja na zakupy mojego wysylam ciagle , bo chyba bym padla tam
Na piatek zalatwilam sobie pozniejsza godzine do pracy i ide wreszcie na te badania, tak sie stresuje tą głodówka o rana
Myslicie ze maly gryz suchej bulki może wplynac na wyniki ?
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania
Powiedzcie mi czy Wy też tak macie że jakz mężem to na drugi dzień się Wam wydaje, że zaraz poronicie?
Z farbowaniem to mi się wydaje że to taki zabobon po prostu, tak jak truskawki i inne głupie rzeczyhalwaya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nic się nie stanie jeśli chodzi o farbowanie i scinanie wlosow
ja w pierwszej ciąży od początku do tydzień przed porodem sama sobie co miesiąc na czarna malowałam wlosy tak samo było ze scinaniem,raz na 3 msc szlam sobie podciąć kudly. To zabobon
Rewelka ja odkad jestem w ciąży może ze 2-3 razy z mezemTak się zle czuje,ze to nawet nie jest możliwe,samo Jego zwykle przytulenie mnie stanowi dla mnie już zle samopoczucie bo sciska mnie tu i tam i mnie już to drazni,tak samo jest z pocałunkiem,nie dam rady po prostu. 2 dni temu wieczorem miałam taka ochote na
ze az mi te objawy ustaly do rana. Fasolka chyba dala Nam wolny wieczor wtedy się smialam. ale jeśli chodzi o to co piszesz to,nie ja tak nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:17
halwaya lubi tę wiadomość
-
Aha jeśli chodzi o moje wyniki morfologii i moczu czy glukozy to jest ok. Tylko w morfologii mam podwyższone o 0,1 leukocyty (ale czytałam,ze tak się dzieje,jak się jest w ciąży) i obniżone Eozynofile o 0,2 także tu to nie wiem.
Swoja droga NAOX się odzywala? bo to ja jakas chyba slepa i nie zauwazylam? :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:21