X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    A ja juz nie wiem kiedy poinformowac wszystkich :-( Chcialam w 9 tc po nastepnym usg, ale przypomnialo mi sie ze kiedys moja siostra jak byla w moim wieku poronila w 12 tc tak po prostu, lekarz Powiedzial ze natura tak zdecydowala... Ehh :-(

Poziomka tak sie moze zawsze zdarzyc. w 13,15 tyg ciazy czy pozniej. Tego nie przewidzisz...

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • muamua Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wychodzę z założenia, że powiem osobom, którym i tak bym powiedziała o poronieniu i od których spodziewałabym się wtedy wsparcia.

halwaya, Eve_84, kwiatakacji lubią tę wiadomość

ganns65g873vd173.png
    23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
    14.04. - <3 - 6t6d
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszej wizycie zrobiłam jeszcze raz bete i wyszła 20261...czyli ok
    Może fasolka potrzebuje czasu....:)

f2wlanlibm0fi1og.png
  • _buenoo Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) gratuluje wszystkim bijących serc .. dla mnie jest to wyczekiwany od dawna widok.. po 3 poronieniach w tym 2 z pustym jajem jestem kłębkiem nerwów.. beta rośnie ładnie.. ostatnia miesiaczka 8.03 .. w pon byłam u gina wg OM 5tydz 2dz .. pusty pęcherzyk .. beta wzrasta.. kolejna wizyta 24 ..

Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość

• halwaya Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka - ja postanowiłam, że poinformuję w Dzień Dziecka :)
    A co do poronienia to i nawet pod koniec ciąży jest ryzyko.. więc nie ma co świrować. Trzeba być dobrej myśli - ot co ;)

Sx0K.png
    ypbg.png
  • minnie_ Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chyba i czas na mnie :)

Na razie mam tylko wynik testu z dziś i wynik beta - 838,30. U lekarza jeszcze nie byłam, będę za tydzień i o ile wszystko będzie dobrze, to niby termin wypada mi jakoś na święta.

Bardzo się cieszę i jednocześnie bardzo boję, żeby nie okazało się, że to biochemiczna, żeby nic złego się nie działo bo brzuch lekko pobolewa i ciągnie.. panikara ze mnie ;)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!

halwaya, Nadulka, Madzisek, Hashija lubią tę wiadomość

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc;)u mnie dzisiaj zupełna zmiana jak wczoraj w ogóle nie czułam brzucha tak dzisiaj mam często skurcze jak na @ i znowu sie martwie czy to normalne;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik co u Ciebie Ty chyba miałas dzisiaj wizyte???

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halwaya wrote:
    U nas lato :) 25C w cieniu :)
    ale suuuuperrr mam nadziej że do nas niebawem taka pogoda przyjdzie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie flakonik jak wizyta u gina?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _buenoo wrote:
    Hej dziewczyny :) gratuluje wszystkim bijących serc .. dla mnie jest to wyczekiwany od dawna widok.. po 3 poronieniach w tym 2 z pustym jajem jestem kłębkiem nerwów.. beta rośnie ładnie.. ostatnia miesiaczka 8.03 .. w pon byłam u gina wg OM 5tydz 2dz .. pusty pęcherzyk .. beta wzrasta.. kolejna wizyta 24 ..
    hej:)to normalne że w 5 tyg jest jeszzce pusty pęcherzyk nie martw się tym razem bedzie dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny troche sie martwie ze Flakonik sie nie odzywa mam nadzieje ze wszysrko u niej ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a o której Flakonik miała wizytę?

Suerte - Beta bardzo, bardzo wolno rośnie, ale ROŚNIE! już nie stoi przez caly tydzien - jak ostatnio. W Niedziele 8tys, a dziś 11tys. Wiem, że niewiele.. ale do przodu! Dzidzia bardzo walczy dziewczyny…To niewiarygodne, że taki mały człowieczek jest taki silny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 19:39

rewelka, kwiatakacji, m@rzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    minnie_ wrote:
    Hej, chyba i czas na mnie :)

Na razie mam tylko wynik testu z dziś i wynik beta - 838,30. U lekarza jeszcze nie byłam, będę za tydzień i o ile wszystko będzie dobrze, to niby termin wypada mi jakoś na święta.

Bardzo się cieszę i jednocześnie bardzo boję, żeby nie okazało się, że to biochemiczna, żeby nic złego się nie działo bo brzuch lekko pobolewa i ciągnie.. panikara ze mnie ;)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!

Gratulacje i trzymam kciuki!

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik miała na 12. Dziwne, że jeszcze nic nie pisała

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, trzymam mocno kciuki za nią! Oby wszystko było ok i nie pisze dlatego bo świętuje z okazji pięknego serduszka <3

• Evka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, właśnie weszłam zobaczyć jak tam Flakonik po wizycie, a tu cisza. W każdym razie mam nadzieje, że wszystko w porządku u niej. a Wy jak sie dzisiaj czujecie?

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _buenoo wrote:

w 5 tygodniu to normalane, że jest pusty pęcherzyk, więc spokojnie. Za tydzien na pewno pojawi się ciałko zółte :) trzymam kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no o 12 miała miec usg i tez cały czas zerkam czy cos pisała, może faktycznie swietuje:)

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ