X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    A ja juz nie wiem kiedy poinformowac wszystkich :-( Chcialam w 9 tc po nastepnym usg, ale przypomnialo mi sie ze kiedys moja siostra jak byla w moim wieku poronila w 12 tc tak po prostu, lekarz Powiedzial ze natura tak zdecydowala... Ehh :-(

Poziomka tak sie moze zawsze zdarzyc. w 13,15 tyg ciazy czy pozniej. Tego nie przewidzisz...

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • muamua Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wychodzę z założenia, że powiem osobom, którym i tak bym powiedziała o poronieniu i od których spodziewałabym się wtedy wsparcia.

halwaya, Eve_84, kwiatakacji lubią tę wiadomość

ganns65g873vd173.png
    23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
    14.04. - <3 - 6t6d
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszej wizycie zrobiłam jeszcze raz bete i wyszła 20261...czyli ok
    Może fasolka potrzebuje czasu....:)

f2wlanlibm0fi1og.png
  • _buenoo Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) gratuluje wszystkim bijących serc .. dla mnie jest to wyczekiwany od dawna widok.. po 3 poronieniach w tym 2 z pustym jajem jestem kłębkiem nerwów.. beta rośnie ładnie.. ostatnia miesiaczka 8.03 .. w pon byłam u gina wg OM 5tydz 2dz .. pusty pęcherzyk .. beta wzrasta.. kolejna wizyta 24 ..

Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość

• halwaya Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka - ja postanowiłam, że poinformuję w Dzień Dziecka :)
    A co do poronienia to i nawet pod koniec ciąży jest ryzyko.. więc nie ma co świrować. Trzeba być dobrej myśli - ot co ;)

Sx0K.png
    ypbg.png
  • minnie_ Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chyba i czas na mnie :)

Na razie mam tylko wynik testu z dziś i wynik beta - 838,30. U lekarza jeszcze nie byłam, będę za tydzień i o ile wszystko będzie dobrze, to niby termin wypada mi jakoś na święta.

Bardzo się cieszę i jednocześnie bardzo boję, żeby nie okazało się, że to biochemiczna, żeby nic złego się nie działo bo brzuch lekko pobolewa i ciągnie.. panikara ze mnie ;)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!

halwaya, Nadulka, Madzisek, Hashija lubią tę wiadomość

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc;)u mnie dzisiaj zupełna zmiana jak wczoraj w ogóle nie czułam brzucha tak dzisiaj mam często skurcze jak na @ i znowu sie martwie czy to normalne;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik co u Ciebie Ty chyba miałas dzisiaj wizyte???

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halwaya wrote:
    U nas lato :) 25C w cieniu :)
    ale suuuuperrr mam nadziej że do nas niebawem taka pogoda przyjdzie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie flakonik jak wizyta u gina?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _buenoo wrote:
    Hej dziewczyny :) gratuluje wszystkim bijących serc .. dla mnie jest to wyczekiwany od dawna widok.. po 3 poronieniach w tym 2 z pustym jajem jestem kłębkiem nerwów.. beta rośnie ładnie.. ostatnia miesiaczka 8.03 .. w pon byłam u gina wg OM 5tydz 2dz .. pusty pęcherzyk .. beta wzrasta.. kolejna wizyta 24 ..
    hej:)to normalne że w 5 tyg jest jeszzce pusty pęcherzyk nie martw się tym razem bedzie dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny troche sie martwie ze Flakonik sie nie odzywa mam nadzieje ze wszysrko u niej ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a o której Flakonik miała wizytę?

Suerte - Beta bardzo, bardzo wolno rośnie, ale ROŚNIE! już nie stoi przez caly tydzien - jak ostatnio. W Niedziele 8tys, a dziś 11tys. Wiem, że niewiele.. ale do przodu! Dzidzia bardzo walczy dziewczyny…To niewiarygodne, że taki mały człowieczek jest taki silny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 19:39

rewelka, kwiatakacji, m@rzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    minnie_ wrote:
    Hej, chyba i czas na mnie :)

Na razie mam tylko wynik testu z dziś i wynik beta - 838,30. U lekarza jeszcze nie byłam, będę za tydzień i o ile wszystko będzie dobrze, to niby termin wypada mi jakoś na święta.

Bardzo się cieszę i jednocześnie bardzo boję, żeby nie okazało się, że to biochemiczna, żeby nic złego się nie działo bo brzuch lekko pobolewa i ciągnie.. panikara ze mnie ;)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!

Gratulacje i trzymam kciuki!

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik miała na 12. Dziwne, że jeszcze nic nie pisała

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, trzymam mocno kciuki za nią! Oby wszystko było ok i nie pisze dlatego bo świętuje z okazji pięknego serduszka <3

• Evka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, właśnie weszłam zobaczyć jak tam Flakonik po wizycie, a tu cisza. W każdym razie mam nadzieje, że wszystko w porządku u niej. a Wy jak sie dzisiaj czujecie?

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _buenoo wrote:

w 5 tygodniu to normalane, że jest pusty pęcherzyk, więc spokojnie. Za tydzien na pewno pojawi się ciałko zółte :) trzymam kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no o 12 miała miec usg i tez cały czas zerkam czy cos pisała, może faktycznie swietuje:)

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ