Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Poz!omka. wrote:A ja juz nie wiem kiedy poinformowac wszystkich
Chcialam w 9 tc po nastepnym usg, ale przypomnialo mi sie ze kiedys moja siostra jak byla w moim wieku poronila w 12 tc tak po prostu, lekarz Powiedzial ze natura tak zdecydowala... Ehh
Poziomka tak sie moze zawsze zdarzyc. w 13,15 tyg ciazy czy pozniej. Tego nie przewidzisz... -
Ja wychodzę z założenia, że powiem osobom, którym i tak bym powiedziała o poronieniu i od których spodziewałabym się wtedy wsparcia.
halwaya, Eve_84, kwiatakacji lubią tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
Hej dziewczyny
gratuluje wszystkim bijących serc .. dla mnie jest to wyczekiwany od dawna widok.. po 3 poronieniach w tym 2 z pustym jajem jestem kłębkiem nerwów.. beta rośnie ładnie.. ostatnia miesiaczka 8.03 .. w pon byłam u gina wg OM 5tydz 2dz .. pusty pęcherzyk .. beta wzrasta.. kolejna wizyta 24 ..
Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Hej, chyba i czas na mnie
Na razie mam tylko wynik testu z dziś i wynik beta - 838,30. U lekarza jeszcze nie byłam, będę za tydzień i o ile wszystko będzie dobrze, to niby termin wypada mi jakoś na święta.
Bardzo się cieszę i jednocześnie bardzo boję, żeby nie okazało się, że to biochemiczna, żeby nic złego się nie działo bo brzuch lekko pobolewa i ciągnie.. panikara ze mnie
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!halwaya, Nadulka, Madzisek, Hashija lubią tę wiadomość
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_buenoo wrote:Hej dziewczyny
gratuluje wszystkim bijących serc .. dla mnie jest to wyczekiwany od dawna widok.. po 3 poronieniach w tym 2 z pustym jajem jestem kłębkiem nerwów.. beta rośnie ładnie.. ostatnia miesiaczka 8.03 .. w pon byłam u gina wg OM 5tydz 2dz .. pusty pęcherzyk .. beta wzrasta.. kolejna wizyta 24 ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a o której Flakonik miała wizytę?
Suerte - Beta bardzo, bardzo wolno rośnie, ale ROŚNIE! już nie stoi przez caly tydzien - jak ostatnio. W Niedziele 8tys, a dziś 11tys. Wiem, że niewiele.. ale do przodu! Dzidzia bardzo walczy dziewczyny…To niewiarygodne, że taki mały człowieczek jest taki silny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 19:39
rewelka, kwiatakacji, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyminnie_ wrote:Hej, chyba i czas na mnie
Na razie mam tylko wynik testu z dziś i wynik beta - 838,30. U lekarza jeszcze nie byłam, będę za tydzień i o ile wszystko będzie dobrze, to niby termin wypada mi jakoś na święta.
Bardzo się cieszę i jednocześnie bardzo boję, żeby nie okazało się, że to biochemiczna, żeby nic złego się nie działo bo brzuch lekko pobolewa i ciągnie.. panikara ze mnie
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!
Gratulacje i trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_buenoo wrote:Hej dziewczyny
w 5 tygodniu to normalane, że jest pusty pęcherzyk, więc spokojnie. Za tydzien na pewno pojawi się ciałko zółtetrzymam kciuki.
-
nick nieaktualny