Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:31

l22ntv73ogvn473k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a która to była wizyta flakonika?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja fantastyczna nowina! Oby beta nadal pięknie rosła. W twoim brzuszku rośnie fasolina waleczna. Kiedyś może ją na sztuki walki zapiszesz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Alicja fantastyczna nowina! Oby beta nadal pięknie rosła. W twoim brzuszku rośnie fasolina waleczna. Kiedyś może ją na sztuki walki zapiszesz :D

kurcze jestem w szoku. W piątek kolejna beta. Lekarz mowi, ze gdyby bylo 16tys to bylaby rewelacja, ale mnie bedzie satysfakcjonowal kazdy najmniejszy wzrost.
    Ciagle chce mi sie płakać.

nick nieaktualny, Hashija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka Dziękuję oby pomoglo :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja mi też się chce płakać - to hormony :) między 16 a 11 tys wcale nie ma tak dużej różnicy więc myślę, że będzie dobrze:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zastanawiam co tam u Flakonika po wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo Flakonik martwimy się daj znać ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:57

• kejt84 Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam u mnie 7 tydz widzialam dzis bijace serduszko :) za 3tyg pierwsze badania. Robilam w lutym okresowe i bylo ok i lekarz kazal mi przyjsc na fundusz za 3tyg w sumie spoko :) narazie bez mdlosci oby tak zostalo bo zamierzam pracowac do czerwca/wlasna dzialalnosc musze odczekac 90 zanim wezme l4/

Madzisek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

20d4234264.png
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamierzam pracować do połowy listopada ;)

Sx0K.png
    ypbg.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema z rana Dziewczyny,jak samopoczucia?:) Ja budze sie wlasnie z wieeelkim glodem..
    Hmm..dziwna sprawa,ze Flakonik jeszcze sie nie odezwala ale pewnie z tego szczescia nie wchodzila juz na forum poprostu ;)
    5h przede mna i..USG :D jeju jeju jeju no stresss ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim. Ale mialam piekny sen. Urodzilam zdrowa dziewczynke:)
    Trzymam kciuki za wizyte:) ja tez dzisiaj ide do gin ale wieczorem dopiero. Noooo panic;)
    iNso87 wrote:
    Siema z rana Dziewczyny,jak
    samopoczucia?:) Ja budze sie wlasnie z wieeelkim glodem..
    Hmm..dziwna sprawa,ze Flakonik jeszcze sie nie odezwala ale pewnie z tego szczescia nie wchodzila juz na forum poprostu ;)
    5h przede mna i..USG :D jeju jeju jeju no stresss ;)

nick nieaktualny, iNso87, halwaya lubią tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to cóż trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) ja wstałam ze strasznymi mdłościami, musiałam coś zjeść ale wiem , że to przyniosło ulgę na najwyżej pól godziny ....

1usap07w9hybl9h9.png
  • minnie_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam, ja do gina dopiero za tydzień :) chciałabym jak najszybciej, dla własnego spokoju, chociaż pewnie jeszcze nie będziemy robić USG bo wg bety wychodzi, że to będzie jakiś 5t5dc.

Dawajcie znać jak tam na wizytach! :)

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już dzisiaj z samego rana powiedziałam w pracy szefowi. Ucieszył się, pogratulował, kazał się niczym nie przejmować i na siebie uważać :) wolałam powiedzieć tak wcześnie bo w pierwszej ciąży chciałam poczekać do końca 12 tygodnia a życie i tak wszystko zweryfikowało i okazało się, że od 10 tyg. musiałam iść na zwolnienie i wtedy dopiero był szok jak z dnia na dzień wparowałam z L4 i oświadczyłam, że w ciąży jestem

1usap07w9hybl9h9.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:42

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizycie ! :-) Mnie dzis od rana kłuje pecherz, dziwne, albo mam jakies bakterie albo tam wszystko sie rozpycha.. Miłego Dnia Wszystkim ! :*

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dziś sporo dziewczyn ma wizyty!! Powodzenia i trzymam kciuki! Meldujcie po.

Zaczynam się martwić o Flakonika;<

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam wczoraj sama peeling! Kakao, cukier, cytryna i oliwka dla dzieci. Krótko mówiąc; Rewelacja! Skóra pięknie się wyrównała i nawilżyła przez noc. Dzięki za rady;)

A ostatnio zapomniałam Wam powiedzieć, że lekarz opróćz bety w piątek prosił żeby zrobić serię badań immunologicznych (ponoć bardzo drogie;/). Szukamy przyczyny wolnego rozwoju… Czy któraś z Was miała je robione może?

• amos Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie ciężaróweczki :), czy można do Was dołączyć?
    Mam na imię Ania, jestem mamą dwóch kochanych dziewczynek młodsza też grudniówka'13. Teraz termin wychodzi mi na 18.12.
    Test robiłam dopiero w poniedziałek i jestem totalnie zaskoczona, bo więcej dzieci nie planowałam, a tu taka niespodzianka.
    Do lekarza umówiłam się na 6.05, bo wcześniej termin miał już na piątek a to zdecydowanie za szybko :).

nick nieaktualny, Madzisek lubią tę wiadomość

179aa3b73d.png
‹‹ 113 114 115 116 117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ