Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Alicja fantastyczna nowina! Oby beta nadal pięknie rosła. W twoim brzuszku rośnie fasolina waleczna. Kiedyś może ją na sztuki walki zapiszesz
kurcze jestem w szoku. W piątek kolejna beta. Lekarz mowi, ze gdyby bylo 16tys to bylaby rewelacja, ale mnie bedzie satysfakcjonowal kazdy najmniejszy wzrost.
Ciagle chce mi sie płakać.kwiatakacji, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam u mnie 7 tydz widzialam dzis bijace serduszko
za 3tyg pierwsze badania. Robilam w lutym okresowe i bylo ok i lekarz kazal mi przyjsc na fundusz za 3tyg w sumie spoko
narazie bez mdlosci oby tak zostalo bo zamierzam pracowac do czerwca/wlasna dzialalnosc musze odczekac 90 zanim wezme l4/
Madzisek, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Siema z rana Dziewczyny,jak samopoczucia?
Ja budze sie wlasnie z wieeelkim glodem..
Hmm..dziwna sprawa,ze Flakonik jeszcze sie nie odezwala ale pewnie z tego szczescia nie wchodzila juz na forum poprostu
5h przede mna i..USGjeju jeju jeju no stresss
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim. Ale mialam piekny sen. Urodzilam zdrowa dziewczynke:)
Trzymam kciuki za wizyte:) ja tez dzisiaj ide do gin ale wieczorem dopiero. Noooo panic;)
iNso87 wrote:Siema z rana Dziewczyny,jak
samopoczucia?Ja budze sie wlasnie z wieeelkim glodem..
Hmm..dziwna sprawa,ze Flakonik jeszcze sie nie odezwala ale pewnie z tego szczescia nie wchodzila juz na forum poprostu
5h przede mna i..USGjeju jeju jeju no stresss
alicja_, iNso87, halwaya lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę Wam, ja do gina dopiero za tydzień
chciałabym jak najszybciej, dla własnego spokoju, chociaż pewnie jeszcze nie będziemy robić USG bo wg bety wychodzi, że to będzie jakiś 5t5dc.
Dawajcie znać jak tam na wizytach!
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
Ja już dzisiaj z samego rana powiedziałam w pracy szefowi. Ucieszył się, pogratulował, kazał się niczym nie przejmować i na siebie uważać
wolałam powiedzieć tak wcześnie bo w pierwszej ciąży chciałam poczekać do końca 12 tygodnia a życie i tak wszystko zweryfikowało i okazało się, że od 10 tyg. musiałam iść na zwolnienie i wtedy dopiero był szok jak z dnia na dzień wparowałam z L4 i oświadczyłam, że w ciąży jestem
-
Powodzenia na wizycie !
Mnie dzis od rana kłuje pecherz, dziwne, albo mam jakies bakterie albo tam wszystko sie rozpycha.. Miłego Dnia Wszystkim ! :*
alicja_ lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobiłam wczoraj sama peeling! Kakao, cukier, cytryna i oliwka dla dzieci. Krótko mówiąc; Rewelacja! Skóra pięknie się wyrównała i nawilżyła przez noc. Dzięki za rady;)
A ostatnio zapomniałam Wam powiedzieć, że lekarz opróćz bety w piątek prosił żeby zrobić serię badań immunologicznych (ponoć bardzo drogie;/). Szukamy przyczyny wolnego rozwoju… Czy któraś z Was miała je robione może? -
Witam wszystkie ciężaróweczki
, czy można do Was dołączyć?
Mam na imię Ania, jestem mamą dwóch kochanych dziewczynek młodsza też grudniówka'13. Teraz termin wychodzi mi na 18.12.
Test robiłam dopiero w poniedziałek i jestem totalnie zaskoczona, bo więcej dzieci nie planowałam, a tu taka niespodzianka.
Do lekarza umówiłam się na 6.05, bo wcześniej termin miał już na piątek a to zdecydowanie za szybko.
alicja_, Madzisek lubią tę wiadomość