X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:31

l22ntv73ogvn473k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a która to była wizyta flakonika?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja fantastyczna nowina! Oby beta nadal pięknie rosła. W twoim brzuszku rośnie fasolina waleczna. Kiedyś może ją na sztuki walki zapiszesz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Alicja fantastyczna nowina! Oby beta nadal pięknie rosła. W twoim brzuszku rośnie fasolina waleczna. Kiedyś może ją na sztuki walki zapiszesz :D

kurcze jestem w szoku. W piątek kolejna beta. Lekarz mowi, ze gdyby bylo 16tys to bylaby rewelacja, ale mnie bedzie satysfakcjonowal kazdy najmniejszy wzrost.
    Ciagle chce mi sie płakać.

kwiatakacji, Hashija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka Dziękuję oby pomoglo :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja mi też się chce płakać - to hormony :) między 16 a 11 tys wcale nie ma tak dużej różnicy więc myślę, że będzie dobrze:)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zastanawiam co tam u Flakonika po wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo Flakonik martwimy się daj znać ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:57

• kejt84 Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam u mnie 7 tydz widzialam dzis bijace serduszko :) za 3tyg pierwsze badania. Robilam w lutym okresowe i bylo ok i lekarz kazal mi przyjsc na fundusz za 3tyg w sumie spoko :) narazie bez mdlosci oby tak zostalo bo zamierzam pracowac do czerwca/wlasna dzialalnosc musze odczekac 90 zanim wezme l4/

Madzisek, alicja_ lubią tę wiadomość

20d4234264.png
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamierzam pracować do połowy listopada ;)

Sx0K.png
    ypbg.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema z rana Dziewczyny,jak samopoczucia?:) Ja budze sie wlasnie z wieeelkim glodem..
    Hmm..dziwna sprawa,ze Flakonik jeszcze sie nie odezwala ale pewnie z tego szczescia nie wchodzila juz na forum poprostu ;)
    5h przede mna i..USG :D jeju jeju jeju no stresss ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim. Ale mialam piekny sen. Urodzilam zdrowa dziewczynke:)
    Trzymam kciuki za wizyte:) ja tez dzisiaj ide do gin ale wieczorem dopiero. Noooo panic;)
    iNso87 wrote:
    Siema z rana Dziewczyny,jak
    samopoczucia?:) Ja budze sie wlasnie z wieeelkim glodem..
    Hmm..dziwna sprawa,ze Flakonik jeszcze sie nie odezwala ale pewnie z tego szczescia nie wchodzila juz na forum poprostu ;)
    5h przede mna i..USG :D jeju jeju jeju no stresss ;)

alicja_, iNso87, halwaya lubią tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to cóż trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) ja wstałam ze strasznymi mdłościami, musiałam coś zjeść ale wiem , że to przyniosło ulgę na najwyżej pól godziny ....

1usap07w9hybl9h9.png
  • minnie_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam, ja do gina dopiero za tydzień :) chciałabym jak najszybciej, dla własnego spokoju, chociaż pewnie jeszcze nie będziemy robić USG bo wg bety wychodzi, że to będzie jakiś 5t5dc.

Dawajcie znać jak tam na wizytach! :)

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już dzisiaj z samego rana powiedziałam w pracy szefowi. Ucieszył się, pogratulował, kazał się niczym nie przejmować i na siebie uważać :) wolałam powiedzieć tak wcześnie bo w pierwszej ciąży chciałam poczekać do końca 12 tygodnia a życie i tak wszystko zweryfikowało i okazało się, że od 10 tyg. musiałam iść na zwolnienie i wtedy dopiero był szok jak z dnia na dzień wparowałam z L4 i oświadczyłam, że w ciąży jestem

1usap07w9hybl9h9.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:42

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizycie ! :-) Mnie dzis od rana kłuje pecherz, dziwne, albo mam jakies bakterie albo tam wszystko sie rozpycha.. Miłego Dnia Wszystkim ! :*

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dziś sporo dziewczyn ma wizyty!! Powodzenia i trzymam kciuki! Meldujcie po.

Zaczynam się martwić o Flakonika;<

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam wczoraj sama peeling! Kakao, cukier, cytryna i oliwka dla dzieci. Krótko mówiąc; Rewelacja! Skóra pięknie się wyrównała i nawilżyła przez noc. Dzięki za rady;)

A ostatnio zapomniałam Wam powiedzieć, że lekarz opróćz bety w piątek prosił żeby zrobić serię badań immunologicznych (ponoć bardzo drogie;/). Szukamy przyczyny wolnego rozwoju… Czy któraś z Was miała je robione może?

• amos Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie ciężaróweczki :), czy można do Was dołączyć?
    Mam na imię Ania, jestem mamą dwóch kochanych dziewczynek młodsza też grudniówka'13. Teraz termin wychodzi mi na 18.12.
    Test robiłam dopiero w poniedziałek i jestem totalnie zaskoczona, bo więcej dzieci nie planowałam, a tu taka niespodzianka.
    Do lekarza umówiłam się na 6.05, bo wcześniej termin miał już na piątek a to zdecydowanie za szybko :).

alicja_, Madzisek lubią tę wiadomość

179aa3b73d.png
‹‹ 113 114 115 116 117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ