Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Witam się dziewczyny w ten pochmurny i ponury dzień
Ola trzymam kciuki za Ciebie i za maluszkaWytrzymacie!!
Tutaj niektóre dziewczyny pisały, że skurcze macicy to taka ich natura. Starajcie się jednak na siebie uważać i nie forsować się, bo moja też była taka natura od 12 tygodnia ciąży, a w środę się okazało, że szyjka skrócona o 0,5cm, także nigdy nic nie wiadomo i nie warto kusić losu
Co do pieluch tetrowych to też je prałam w 90 stopniach i nic im się nie stało. Pielucha to jednak rzecz z którą dziecko ma bliski kontakt, więc wolałam je wygotować
Mam pytanieCzy pierzecie cały materiał wózków? Budkę, daszek itp? Czy tylko wnętrze? Jeśli pierzecie to w ilu stopniach i w jakim środku? Boję się zrobić krzywdę nowemu wózkowi
Czy są wśród nas mamusie z zespołem wazowagalnym?
O kurczę!
Nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby prać wózek!Szczerze mówiąc, pierwsze słyszę o tym.
Ile teraz ma Twoja szyjka? -
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Siedzę i ryczeć mi się chce, a w sumie to juz popłakuję sobie... Jestem sama jak kołek, mąż w racy, synek w szkole. Po szkole syn jedzie na weekend do swojego najlepszego kumpla, mąż wróci po 22 jak znam życie, żadnej rodziny tu nie mam... a dziś są moje urodziny ;( smutno tak samej siedzieć, jeszcze ta pogoda... ;( ;( ;(
Ojej
Wszystkiego najlepszego kochana!
A może mąż przyszykuje jakąś niespodziankę i jednak nie będzie to g. 22?
Pogoda faktycznie smutna, ale z dwojga złego, chyba wolę taką pogodę, niż te upały. -
nick nieaktualnyPola wszystkiego naj.
Ja też siedzę sama bo mąż jeszcze tydzień będzie w delegacji i też rodzina daleko a znajomi zapracowani, tak więc mogę się przyłączyć do zbiorowego szlochania. Jeszcze mi się zasilacz do laptopa spalił..wrrrjustyna14 lubi tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Ojej
Wszystkiego najlepszego kochana!
A może mąż przyszykuje jakąś niespodziankę i jednak nie będzie to g. 22?
Pogoda faktycznie smutna, ale z dwojga złego, chyba wolę taką pogodę, niż te upały.
Dziękuję, raczej wątpię. W firmie mają zapieprz, nie ma ludzi... Lipa. A jutro tez musi pracować. Niby nic wielkiego, ale jakoś tak mi smutno... -
kwiatakacji wrote:Pola wszystkiego naj.
Ja też siedzę sama bo mąż jeszcze tydzień będzie w delegacji i też rodzina daleko a znajomi zapracowani, tak więc mogę się przyłączyć do zbiorowego szlochania. Jeszcze mi się zasilacz do laptopa spalił..wrrrzawsze w grupie raźniej. ja dziś walczę z dzieckiem, żeby sam zasypiał, bez lulania. "padł na pysk" dosłownie o 11.30 gdzie zazwyczaj usypiałam go o 9. Zobaczymy ile pospi.
Pola_27, kwiatakacji lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyPola 27 a więc wszystkiego najlepszego, zdrówka, uśmiechu i spełnienia marzeń. Za rok będziesz miała już na pewno z 1 gościa, który będzie Ci śpiewał sto lat w swoim języku i tulił się z roześmianymi malusimi oczkami :*
Pola_27, Suerte lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:to już we 3 szlochamy
zawsze w grupie raźniej. ja dziś walczę z dzieckiem, żeby sam zasypiał, bez lulania. "padł na pysk" dosłownie o 11.30 gdzie zazwyczaj usypiałam go o 9. Zobaczymy ile pospi.
Mój jak w nerwach zasypiał to szybko się budził. Ale dacie radę, przyzwyczai się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny