Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Klara87
Nie znamy się bo nie jestem tu od początku
Co do minky to ja skusiłam się na uszycie kompletu do wózka. Materiał jeden wyskrobałam z domu, a polar minky i to do środka (nigdy nie pamiętam jak się nazywa) kupiłam. Dałam ok 25 zeta.
Muszę uściślić, że ja wycięłam i fastrygowałam, i podrzuciłam mamie do zszycia. Gdybym miała maszynę to bym zrobiła to sama
Ale kocyk napewno kupię -
nick nieaktualny
-
Chichibi wrote:dziewczyny co polecacie na suchy i męczący kaszel?
jest strasznie nie znośny i herbata z miodem nie daje rady
help
Syrop z cebuli?
Alicja Ja jeszcze nie mam ale pewnie będę kupowała na intymna.pl bo są ładnenie chce typowych do karmienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 08:31
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, wszystkie przyszłe mamusie. Chciałabym do Was dołączyć
Jeśli jeszcze mogę
Termin mam na 1 grudnia. Mam już jedną córeczkę 4 letnią, teraz też spodziewamy się córki
Nadulka, Madzisek, alicja_, KASIAG24, pati_zuzia, Ola_45, kwiatakacji, moniek90, Marta0912, Karola1990, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
. Synuś w przedszkolu, czyli zaraz zaczynam sprzątanie, prasowanie i może zacznę prać rzeczy dla dzidziuśka Ja zamówiłam sobie narazie 2 biustonosze na intymna.pl, są bardzo ładne, usztywniane, jestem zadowolona, ale zobaczymy jak to będzie później po porodzie.
Ale jestem ostatnio zmęczona, wcześniej chodzę spać, robię sobie drzemki w dzień a i tak jak rano wstanę to z godzinę później mam chęć wracać do wyra. Hemoglobina w normie, więc nie wiem czemu tak mam.
Witam mandarynkaa -
Hej dziewczyny,
Dziś zapisałam się na usg 3 trymestru, bo wczoraj miałam liczne twardnienia brzucha i mocne parcia na okolice odbytu. Sprawdzę, czy wszystko ok... Poza tym od miesiąca nic nie przytyłam i martwie się o wagę małej.
alicja_ wrote:Czy któraś z Was kupowała już staniki do karmienia? Jak tak to możecie coś polecić?
http://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html
byłam zadowolona i teraz już je z powrotem noszę.
mandarynka - witajJa mam rowniez nispelna 4latkę w domu i czekam na druga dziewczynkę
-
Dzień dobry dziewczyny, ja jak narazie stanika do karmienia nie kupowałam, mam jeszcze w szafie z poprzedniej ciąży i muszę go wyciągnąć i przymierzyć czy jest ok, bo jak nie to narazie kupię zwykły jeden żeby starczył tylko do szpitala, potem dopiero kupię nowe jak biust po nawale pokarmu się unormuje
Ja to wogóle jakiś ciężki dzień wczoraj miałam, jakieś czarne myśli, że nie damy sobie rady finansowo przy dwójce dzieci, albo że coś mi się stanie przed porodem, ale już dzisiaj jest ok i mój humor wrócił do normyno i już jutro wizyta
jupi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Hej wszystkim:-) moze panikuje, ale nie czuje ruchow Małej:-( zawsze w nocu kilka razy mnie budzila a teraz nic:-( w dodatku zawsze ok 7-8 budzila mnie kopniakami teraz gdyby nie maz to spalabym dalej. Zjem moze cos to da.7w3d 💔
-
Acikk wrote:A jakmu Was z rozstepami?? Bo ja za każdym razem boje się rozebrać od jakiegoś czasu co zastane
Nawet mi o rozstępach nie przypominaj. Pośladki popękane, 3 ryski na lewej piersi i ostatnio doszły jeszcze rysy na udach, póki co delikatne ale mimo smarowania się rozrastają...Teraz walczę ambitnie i smaruję brzuch, żeby chociaż jego to ominęło... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:38
justyna14, alicja_ lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany