Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:No trochę tak
Od początku miałam termin na 26 listopada, ale na listopadówkach mi się wydawało, że wszystkie już są takie "zaawansowane" a ja taka świeżynka
więc udzielam się na grudniówkach 
To nie powinno tu mnie być, ale na styczniówkach! Ale się mnie nie pozbędziecie Za bardzo się przyzwyczaiłam
I polubiłam. Wolę być do tyłu (np. czeka mnie glukoza), a poza tym i tak ciąży nie przenoszę. Druga niby kończy się przed czasem, ale ile w tym prawdy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze to dziwnie zabrzmi ale ku#!@ ile ja bym teraz dala za taki sex z mezem !!balbo wrote:Czy Was też bolą pachwiny? Takie jakby zakwasy, albo jakbym uprawiała dziki sex przez 3 dni cały czas...

Tak wogole to mam dzis jakis kryzys i dopiero dupsko z łóżka zwlekłam.
U mnie brzuchal taki wielki ze nawet od dupy strony go widac
Co do mycia okien to liczac pojedynczo mam ich w mieszkaniu 14. Takze teraz bedzie je myl maz.
Co do kosmetykow to ja chce kupic oilatum emulsje do kapieli i czytalam ze nic wiecej nie potrzeba bo sama w sobie fajnie nawilza.
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa za to rasowa grudniówka
termin z OM 22.12 z ostatniego usg 15.12.
Maz sie smieje ze grudzien to dla niego bedzie wydatek wielki, mikołajki, urodziny syna, swowta Bozego Narodzenia i zaraz moje urodziny
co wspolne to wspolne ale co sam musi kupic to juz jego zmartwienie
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Spoko spoko podobno wszystko ok
to się stopniowo wszystko przygotowuje dlatego już
masakra co ta ciąża z nami robi!
W pierwszej c. było mi to oszczędzone (rozciąganie więzadeł), a dziecko jakoś plum zrobiło. A szerokobiodrzasta nie jestem. Ciekawe od czego to zależy. -
Mama-julka wrote:Czyli trzecia oszukująca
Ale co zrobić, pewnie jesteśmy super dziewczynki
lepsze od listopadówek he he.
Nie nie ją nie jestem oszukujaca ją akurat mam PCO i cykle miałam ok 60 dni
i wogole miałam nie zajsc w ciążę bez wspomagaczy...
Na szczęście mój lekarz to rozumie inaczej by mi wywoływali poród jeszcze przed moim terminem bo wg OM już dawno po by było... -
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Ja za to rasowa grudniówka
Maz sie smieje ze grudzien to dla niego bedzie wydatek wielki, mikołajki, urodziny syna, swowta Bozego Narodzenia i zaraz moje urodziny
Ja mam mniejszą rozbieżność w terminach. Wydaje mi się, że nawet z tego co piszecie to nawet najmniejszą
Pisząc o swoich urodzinach, to że Ty masz, nie że urodzisz? Bo jeśli jesteś z grudnia, to będziecie mieć jeden wydatek więcej niż my
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Ja za to rasowa grudniówka
Mój to samo mówi. Dzidzia, mikołaj, święta, sylwester a potem moje urodziny
Trzeba szykować portfele!
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChodzi mi o to ze babel sie pojawi to nam wdpolny wydatek dojdzie jak najbardzie, ale ze ja mam 1 stycznia urodziny to maz musi i tak na koniec grudnia jeszcze sie troszke wytezyc, tym bardziej ze teraz bede miala 30 i sie uparł ze taki ladny wiek to musi sie bardziej postaracMama-julka wrote:Pisząc o swoich urodzinach, to że Ty masz, nie że urodzisz? Bo jeśli jesteś z grudnia, to będziecie mieć jeden wydatek więcej niż my