Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:No trochę tak
Od początku miałam termin na 26 listopada, ale na listopadówkach mi się wydawało, że wszystkie już są takie "zaawansowane" a ja taka świeżynka
więc udzielam się na grudniówkach
To nie powinno tu mnie być, ale na styczniówkach! Ale się mnie nie pozbędziecie Za bardzo się przyzwyczaiłamI polubiłam. Wolę być do tyłu (np. czeka mnie glukoza), a poza tym i tak ciąży nie przenoszę. Druga niby kończy się przed czasem, ale ile w tym prawdy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybalbo wrote:Czy Was też bolą pachwiny? Takie jakby zakwasy, albo jakbym uprawiała dziki sex przez 3 dni cały czas...
Tak wogole to mam dzis jakis kryzys i dopiero dupsko z łóżka zwlekłam.
U mnie brzuchal taki wielki ze nawet od dupy strony go widac
Co do mycia okien to liczac pojedynczo mam ich w mieszkaniu 14. Takze teraz bedzie je myl maz.
Co do kosmetykow to ja chce kupic oilatum emulsje do kapieli i czytalam ze nic wiecej nie potrzeba bo sama w sobie fajnie nawilza.Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa za to rasowa grudniówka
termin z OM 22.12 z ostatniego usg 15.12.
Maz sie smieje ze grudzien to dla niego bedzie wydatek wielki, mikołajki, urodziny syna, swowta Bozego Narodzenia i zaraz moje urodzinyco wspolne to wspolne ale co sam musi kupic to juz jego zmartwienie
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Spoko spoko podobno wszystko ok
to się stopniowo wszystko przygotowuje dlatego już
masakra co ta ciąża z nami robi!
W pierwszej c. było mi to oszczędzone (rozciąganie więzadeł), a dziecko jakoś plum zrobiło. A szerokobiodrzasta nie jestem. Ciekawe od czego to zależy. -
Mama-julka wrote:Czyli trzecia oszukująca
Ale co zrobić, pewnie jesteśmy super dziewczynki
lepsze od listopadówek he he.
Nie nie ją nie jestem oszukujaca ją akurat mam PCO i cykle miałam ok 60 dnii wogole miałam nie zajsc w ciążę bez wspomagaczy...
Na szczęście mój lekarz to rozumie inaczej by mi wywoływali poród jeszcze przed moim terminem bo wg OM już dawno po by było... -
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Ja za to rasowa grudniówka
Maz sie smieje ze grudzien to dla niego bedzie wydatek wielki, mikołajki, urodziny syna, swowta Bozego Narodzenia i zaraz moje urodzinyco wspolne to wspolne ale co sam musi kupic to juz jego zmartwienie
Ja mam mniejszą rozbieżność w terminach. Wydaje mi się, że nawet z tego co piszecie to nawet najmniejszą
Pisząc o swoich urodzinach, to że Ty masz, nie że urodzisz? Bo jeśli jesteś z grudnia, to będziecie mieć jeden wydatek więcej niż my -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Ja za to rasowa grudniówka
Mój to samo mówi. Dzidzia, mikołaj, święta, sylwester a potem moje urodziny
Trzeba szykować portfele!MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Pisząc o swoich urodzinach, to że Ty masz, nie że urodzisz? Bo jeśli jesteś z grudnia, to będziecie mieć jeden wydatek więcej niż my