X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja moze nadopiekuńcza nie jestem wobec męża, ale na pewno tęsknota za nim jak jest w pracy jest o wiele silniejsza i to nie jest spowodowane brakiem zajec i nuda tylko poprostu mi go brakuje. I tak jak u Acikk jak wraca po pracy to nie moge się od niego odkleić ;)

maya34, Ola_45 lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też raczej nasopiekuncza nie jestem ale mam jakas zwiększoną potrzebę miłości heheh :) a może po prostu podświadomie wiem że nigdy już tak nie będzie bo już nigdy nie będziemy sami dla siebie. Ciekawe jak to będzie jak już będziemy prawdziwą rodzinka :)

Ola_45 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem ciekawa jak to będzie, kiedy dziecko pojawi się na świecie. Na pewno wiele się zmieni, ale oboje się cieszymy i nie możemy się doczekać :-) Ja nie wiem z czego wynika moja nadopiekuńczość. Może podświadomie potrzebuję poczucia bezpieczeństwa i staram się eliminować zagrożenia...

Ola_45 lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ty pracujesz na uczelni, czy tylko porównujesz pracę? Ja nie wiem jak czuje się wykładowca w 8 miesiącu ale za to wiem jak się czuje w 7.

Muszę ponarzekać. Nie wydalam już z tą zgagą. Mało jem a i tak mam ja cały dzień :( Mam dość :(

Nadal Was nadrabiam.

Kate, Revvelka, trzymajcie się jak najdłużej w wielosztukach.

Nie no ja to mówie ze swojej strony:) wukładowcy praktyka w 8 miesiacu ciązy:)

Matleena lubi tę wiadomość

f2wlanlibm0fi1og.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:33

l22ntv73ogvn473k.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:43

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zobaczylam ,że już czerwcowe mamusie są. Ale ten czas leci ....

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:43

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie dopiero polozylam,byly u mnie kumpele i cholera przypomnialo mi sie jak to bylo wychodzic fajnie w sobote wieczorem:p eh upilam Je troche i poszly Dziewczyny w miasto poszalec na parkietach:D ale co tam,ani dzieciate ani mezate;) tak troche sie zwiesilam bo nie powiem ale lubilam wychodzic ;) ale jak po 45min przyszedl moj biedny Malz zmeczony z pracy to spowrotem przestawilam sie na program Matka polka,zona,kura domowa:ppp i wole chyba byc ta Zona w domu;) ze swoim Staruchem:D

Wogole to nazarlam sie salatki z fety bo dzis robilam i strasznie mnie wzdelo po brokule...ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 21:46

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba oszaleje nie wiem co mój Antek dziś wyprawia ale chodze sikac co 20 min :/ masakra nie idzie polezec w spokoju :P

Inso ją też teraz tak mam bo moje koleżanki też nie maja dzieci i są w trybie imprezowym :P ale jakos tak zawsze imprezowalismy razem i odkąd ją przestałam to one też jakos mniej :) smiejemy się że jak ja już bede w mogła to one po zachodzą ww ciążę ;) jakos mi nie brakuje imprezowania bardziej alko-wieczorkow z mężem :)

Ola_45, iNso87 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Acik mi brakuje %:D wczoraj polalam im domowych nalewek,likierow... baileysa nawet znalazlam tego sprzed ciazy:D mhmmmmm jeszcze troche poczekac trzeba ;D

Matko dzis 11 pazdziernik:o jeszcze msc rowno i moge rodzic,bo mam ciaze donoszona.. masakra jakas:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 07:36

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Milego dnia. Wlasnie jem sniadanko w lozku zrobione przez meza :)

Czy macie juz za soba szkole rodzenia? My wybieramy sie w przyszla sb i nd. Troche pozno ale musialam dostosowac do meza

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mi zostały na szkole rodzenia 2 zajęcia. 6 juz za mną :P czy późno? Ważne żeby przed porodem skończyć. U nas były 2 pary, które nie dotrwały do końca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My musielismy sie na weekendowe zapisac bo w tyg maz pracuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez wekend taka tu cisza a w tyg to po kilkanascie stron na dzien produkcja :D

Tesciowa znowu nas powalila bo przyslala jakies super lozeczko do blizniakow i w tym momencie sie wkurzylam...bo nie mamy tego gdzie postawic . bez sensu. W sypialni mamy juz to co kupilismy podwojne a w pokoju do dziewczynek kazda ma swoje. A co zrobic z tym? :/ tylko musze przyznac ze najladniejsze jest ...

A i przyslala jeszcze smoczki z namisami z literek Jolie i Kate. Bo ostatnio jej powiedzialam ze zmienilismy imiona...ale po tym mam ochote nazwac je jednak po polsku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:05

• lilianna Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was w ten niedzielny poranek... Brrr jak zimno, aż się wychodzić z lozka nie chce a co dopiero z domu. U nas tylko 2°C ... :-( a jak u was?

3i49p07wxglh0lzs.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż zdjęcie ;)
    Skoro ładniejsze to może podmienicie łóżeczka?
    Z drugiej strony te pieniądze wydane na łóżko mogłoby pójść na coś innego. Z tego co pamiętam, wózek wam wcześniej kupiła tak? I co nim zrobiliście?

• lilianna Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos kupowania rzeczy dla dzidzi. Z jednej strony zazdroszcze a z długiej troszkę "wspolczuje" w sensie gdy ta pomoc przekracza już pewne granicę rozsądku np. gdy rodzice/teściowie kupują to co oni uważają za fajne i potrzebne bez konsultacji z przyszłymi rodzicami.
    Ja osobiście póki co to z mężem kupujemy wszystko sami, od teściów jeszcze pomocy nie uswiadczylismy. A moi rodzice wyszli z propozycja że jak wybierzemy sobie np wózek to oni pokryją jego koszty.
    Nie powiem bo pomoc osób trzecich w takich sytuacjach jest fajna ale problem pojawia się tak jak u Ciebie Flakonik- gdy coś już mamy... :-)

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianna wrote:
    Witam was w ten niedzielny poranek... Brrr jak zimno, aż się wychodzić z lozka nie chce a co dopiero z domu. U nas tylko 2°C ... :-( a jak u was?
    U nas 0°

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    Pokaż zdjęcie ;)
    Skoro ładniejsze to może podmienicie łóżeczka?
    Z drugiej strony te pieniądze wydane na łóżko mogłoby pójść na coś innego. Z tego co pamiętam, wózek wam wcześniej kupiła tak? I co nim zrobiliście?
    Taak. Wozek tez kupila. Zostawilismy no bo nie wyrzuce go przeciez. A na razie nie zdecydujemy sie sorzedac bo nie wiemy ktory sie lepiej bedzie sprawdzal.
    Tylko jeszcze ubiore w posciel i pokaze

‹‹ 1177 1178 1179 1180 1181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ